Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільський транспортний прокурор Олег Цимбалюк порушив кримінальну справу за фактом незаконного будівництва будівель та споруд на самовільно зайнятій земельній ділянці одним із закритих акціонерних товариств.

Дослідчою перевіркою встановлено, що працівники закритого акціонерного товариства самовільно зайняли земельну ділянку площею 0.219 га на перегоні «Тернопіль-Шляхтинці», на якій вчинили незаконну порубку захисних лісонасаджень та самовільно збудували споруди та будівлі для здійснення підприємницької діяльності. Своїми незаконними діями працівники товариства нанесли збитків державним інтересам в особі Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця» на суму майже 600 тис. грн.. Кримінальну справу порушено за ч.2 та ч.4 ст. 197-1 Кримінального кодексу України. Триває розслідування.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.