Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як ми повідомляли в статті Екс-секретар Тернопільської міськради жартома налякав теперішнього керівника міста, днями відбулося “антидерибанне” пікетування міськради громадськими активістами та представниками партії “Батьківщина”. Модератором заходу виступив колишній секретар міськради, активіст “Батьківщини” Тарас Білан. 

Як пише За Збручем, натомість міська організація партії Тимошенко та Яценюка оприлюднила заяву, в якій засуджує дії Білана та його побратимів.

Зокрема, в заяві йдеться:

“Наголошуємо на тому, що партійна організація НІКОЛИ не використовувала релігійних свят для здобуття політичних дивідентів і негативно ставиться до таких дій.

Але один із екс-мерів нашого міста, використовуючи своїх «прислужників», закликають жителів міста на мітинг у День Покрови Пресвятої Богородиці, тим самим створюють умови для дестабілізації опозиційних політичних сил у нашому місті, підігрують діючому владному режиму.

Тернопільська міська організація партії «ВО «Батьківщина» різко засуджує дії таких людей та вважає їх не припустимими. Ми закликаємо членів партії ВО “Батьківщина” не піддаватися на провокаційні заклики і не брати участь в мітингах під час такого величного релігійного свята. Переконані, що в році є достатньо днів для проведення мітингів та акцій протесту”.

Заява підписана головою міської “Батьківщини” Андрієм Артимовичем.

Що може означати заява такого гнівного змісту? Перше: у тернопільському осередку партії тимошенківців триває закулісна боротьба між прихильниками Деревляного і Заставного. Артимович, як людина Деревляного, різко критикує дії прихильників Заставного, до числа яких належить його колишній підлеглий Быілан.

Друге: у такий спосіб Деревляний декларує небажання виконувати гарантовані Яценюком домовленості, згідно з якими міську організацію має очолити людина Заставного. Не важливо хто це має бути - Білан, Юрик чи Барна. Тоді як Деревляний не хоче віддавати місто комусь чужому. Нардеп сподівається, що наступні місцеві вибори дозволять йому компенсувати видатки від тимчасової втрати впливу у місті.

Третє: Деревляний, на відміну від Заставного, не хоче сваритися з Надалом. У кабінетах міської ради “зависло” ще з часів минулої каденції кілька “жирних” рішень. Тоді як люди (назвемо їх інвестори) вимагають виконання раніше взятих зобов’язань. Пікет Білана – прекрасна нагода для теперішнього керівництва міста відмовити опозиційному нардепу у його численних просьбах.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...