Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Тернополя Надал Сергій Віталійович став міністром інфраструктури та регіонального розвитку в Уряді національної альтернативи, – повідомляє прес-служба ВО “Свободи”.

16 жовтня 2013 року на XXVII З’їзді Всеукраїнського об’єднання “Свобода” представлено Уряд національної альтернативи, так званого “тіньового” уряду “Свободи”

До складу новоствореної структури увійшли фахівці різного профілю. Очолив альтернативний уряд заступник Голови ВО “Свобода”, народний депутат України Олександр Сич.

Виступаючи на з’їзді, Олександр Сич наголосив, що Уряд національної альтернативи є формою самомобілізації нації на протидію антиконституційній політиці нинішнього режиму, що суперечить волі українського народу в реалізації його віковічного прагнення до розбудови власної національної і соціяльно-правової держави, набуває пріоритетного значення для українського народу.

Під час зібрання було оголошено мету діяльности створеної структури: виконавче забезпечення діяльности фракції ВО “Свобода” у Верховній Раді як опозиційної політичної сили, а також напрацювання конкретних заходів із реалізації владних повноважень після їхнього отримання, спрямування цих повноважень на досягнення високих повноважень на досягнення високих темпів соціяльно-економічного, культурного та духовного розвитку держави, відповідно до Програми ВО “Свобода” (Програми захисту українців), підготовка необхідних для цього кваліфікованих кадрів.

Також Олександр Сич зауважив, що Уряд національної альтернативи ставить перд собою три основні завдання: кадрове – готувати кадри для майбутньої діяльності націоналістів в українському уряді; рольове – вчитися бути урядовцями; програмове – розбудовувати програму відповідно до нагальних проблем сьогодення.

Так, до структури альтернативного уряду увійшли:

Сич Олександр Максимович – голова уряду; кандидат історичних наук, заступник Голови ВО “Свобода”, народний депутат України.

Левченко Юрій Володимирович – віце-прем’єр із питань економічної політики, міністр фінансів; керівник Аналітичної служби ВО “Свобода”, радник Голови ВО “Свобода” з економічних питань.

Ситник Йосиф Степанович – міністр економіки; кандидат економічних наук, доцент кафедри Менеджменту персоналу та адміністрування, заступник завідувача кафедри Національного університету “Львівська політехніка”.

Тарас Юрій Ярославович – міністр промисловості та підприємництва; керівник інвестиційно-консалтингового центру “Вест-Ост”, віце-президент Української торгово-промислової конфедерації.

Мирний Олександр Борисович – міністр енергетики; заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, заступник голови Економічної Ради ВО “Свобода”.

Сех Ірина Ігорівна – міністр екології; голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, голова Львівської обласної організації ВО “Свобода”.

Сабій Ігор Михайлович – міністр розвитку сільського господарства; заступник голови Комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин, голова Хмельницької обласної організації ВО “Свобода”.

Михальчишин Юрій Адріанович – віце-прем’єр міністр з питань соціальної та гуманітарної політики, міністр освіти і науки; народний депутат України, член Комітету Верховної ради з питань бюджету, кандидат політичних наук.

Бенюк Богдан Михайлович – міністр культури й національної спадщини; народний депутат України, заступник Голови Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, народний артист України.

Руслан Зелик – міністр соціального захисту; народний депутат України.

Гук Андрій Петрович – міністр охорони здоров’я; в.о. заступника директора з науково-організаційної роботи ДУ “Інститут нейрохірургії імені акад. А.П. Ромоданова НАМН України”.

Янків Ігор Тарасович – міністр молоді та спорту; кандидат наук з фізичного виховання та спорту, секретар Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, голова Партійного суду ВО “Свобода”.

Тенюх Ігор Йосипович – віце-прем’єр-міністр із питань національного захисту, міністр національної оборони; український флотоводець, адмірал України у відставці, командувач Військово-морських сил України з 2006 по 2010-й роки, член Політради ВО “Свобода”.

Кізін Сидір Васильович – міністр справедливості (юстиції); член Европейської бізнесової асоціяції (EBA), член Українсько-американської асоціації адвокатів (UABA), заступник керівника Юридичного управління служби ВО “Свобода”.

Бондарчук Олег Володимирович – міністр правопорядку (МВС); кандидат юридичних наук, керівник фракції ВО “Свобода” у Київській обласній Раді, заступник керівника Юридичного управління ВО “Свобода”.

Гвоздь Віктор Іванович – міністр закордонних справ; заслужений юрист України.

Бондаренко Андрій Євгенович – міністр Уряду національної альтернативи; заступник керівника секретаріату фракції ВО “Свобода” у Верховній Раді України.

Осуховський Олег Іванович – очільник комітету люстрації; Голова підкомітету з питань міжнародного співробітництва у сфері боротьби з організованою злочинністю і тероризмом та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Коментарі  

 
+2 #2 Северин 17.10.2013 22:40
не знаю чи сміятись-чи плакати від такого уряду))) Надал і так Тернопільську міську раду "розвалив"- і зробив засобом для особистого збагачення)))) Регіони-теж безбожно грабують і не червоніють))))) залищиться з цієї країни "воздух" "регійони" і "псевдосвободівц і" УРА!
Цитувати
 
 
-2 #1 Остап 17.10.2013 14:10
то тільки нам тернополянам здається, що в місті купа проблем, але всі сусіди кажуть, що Тернопіль розвивається. І от нарешті Надала визнали!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.