Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопіль – дійсно особливе місто.

Тільки ми можемо пишатися таким міським головою, який, окрім всього, є ще письменником. Його книжка в багатьох тернополян стоїть на одній поличці з книгами Президентів Л.Кучми та В.Януковича, які, будучи на посаді, висловлювали свої думки про долю неньки України. До речі, Янукович, судячи з декларації, підняв на книгах непогану копійчину.
Наш мер ще кращий. Він написав свою книгу якраз перед обранням його міським головою Тернополя.  В книзі подано історію міста, а також бачення Сергія Надала та молодої згуртованої команди свободівців того стану справ, який має настати з приходом їх до влади.
І тернополян повірили….

На численні прохання наших читачів, ми започатковуємо рубрику «З любов’ю до тернополян», в якій будемо знайомити усіх небайдужих з основними витягами книги міського голови Сергія Надала.

Пройшло вже три роки повної влади свободівці у місті. Тому вже можна порівняти, що напророчено мешканцям міста в книзі, з тими реальними справами, що є насправді. Для порівняння будемо брати новини з відкритих джерел, що з’являються про роботу Тернопільської міської ради.

Отож, у 2010 році міський голова Сергій Надал в своїй книзі у розділі «Проблеми опалення житла, графік подачі гарячої води, індивідуальне опалення, дахові котельні» писав:

«Згадана раніше проблема встановлення індивідуального опалення у зв’язку із підвищенням тарифів стане особливо актуальною, адже люди почнуть економити на обсягах використання блакитного палива, відтак зросте потреба у незалежній мережі газопостачання. Не залишаться осторонь ідеї альтернативних джерел енергії. У будь-яку пору, тим паче, холодну, гаряча вода стане предметом першої необхідності. Тому при неможливості забезпечити її безперебійне постачання повинен існувати хоча б чіткий графік появи води у кранах тернополян. «Свобода» тримає тему тепла у домівках на особливому контролі. Ми вважаємо, що практика отримання дозволів на індивідуальне опалення – корумпована і несправедлива. Ми впевнені у тому, що потрібно шукати нові підходи до опалення житла – аж до повної відмови від енергозатратних, дорогих і неякісних схем централізованого теплопостачання. Адміністративні будівлі у багатьох випадках будуть переведені на альтернативні форми постачання тепла»  (стилістика та пунктуація – збережена - прим. Авт). 

Станом на 2013 рік ми бачимо, що нічого не змінилося. Альтернативних джерел опалення домівок тернополян ніхто не пропонує, продовжує працювати «енергозатратна, дорога і неякісна схема централізованого теплопостачання». Цілодобової подачі гарячої води немає, і її графік появи в кранах тернополян мало чим змінився. Дозволу на індивідуальне опалення ніхто не дає. Більше того, тепер ті, хто має індивідуальне опалення, встановлене при попередньому керівництві містом, будуть доплачувати!
«Ми будемо пропонувати  всім, хто встановив індивідуальне опалення, укласти з нами договори за законодавством і платити за опалення місць загального користування у тих під’їздах, де є користувачі централізованої системи теплопостачання. За опалення коридорів, сходових кліток за існуючими тарифами мешканці багатоповерхівок платитимуть 160-180 гривень за опалювальний період, – стверджує директор КП «
Тернопільміськтеплокомуненерго» Андрій Чумак.

А широко розрекламованих 15 мільйонів євро на модернізацію системи теплопостачання, так ніхто і не збирається давати…

До речі, ми не дарма почали рубрику саме цим матеріалом. Адже буквально останніми днями вчителі та учні тернопільських шкіл мерзнуть в своїх кабінетах і класах. Адже за розпорядженням Сергія Надала і начальниці управління освіти Тернопільскої міськради Ольги Похиляк в освітніх закладах обласного центру вимкнено опалення. Мотивували своє рішення начальство тим, що на дворі потеплішало.

Невідомо, які обігрівачі стоять в робочих кабінетах тих же Надала і Похиляк, але дітям в класах реально холодно. А вони ж тепер ще й по суботах будуть навчатися...

Віталій Крепич

Тернопільський тиждень

 

 

 

 

Коментарі  

 
-6 #8 привіт 25.10.2013 16:09
час розставить все на свої місця. Надала ще впишуть в історію міста, як найефективнішог о менеджера
Цитувати
 
 
-7 #7 Олена. 25.10.2013 04:53
Надал на кожні свята обіцяє цілодобову гарячу воду - і завжди слова дотримує. Якби всі нормально платили і погодились на цілобобове постачання гарячої води - то це все реально і можливо з технічної точки зору
Цитувати
 
 
+8 #6 Северин 24.10.2013 22:36
Цитую Ігор.:
Надал вже не раз говорив, що дозволу на кредит не дає Міністерство фінансів. це ж частина укряду ригів. як вони дадуть добро на покращення системи опалення в місті, де керіє націоналіст?

в нашому місті такі "націоналісти"- як з Вас "іспанський тореадор"
Цитувати
 
 
-8 #5 колега 24.10.2013 13:53
підміна понять - от який висновок напрошується
Цитувати
 
 
-8 #4 Ігор. 23.10.2013 11:06
Надал вже не раз говорив, що дозволу на кредит не дає Міністерство фінансів. це ж частина укряду ригів. як вони дадуть добро на покращення системи опалення в місті, де керіє націоналіст?
Цитувати
 
 
-11 #3 ради справедливости 22.10.2013 16:15
мушу сказати, що індивідуальне опалення заборонене КАБІНЕТОМ МІНІСТРІВ, і Надал тут ні при чому. розберіться з ситуацією спочатку
Цитувати
 
 
+15 #2 Петро ! 22.10.2013 12:25
Цікаво, а на наступних виборах теж оберуть "Свободу"?
Цитувати
 
 
+16 #1 обєктивно 22.10.2013 12:07
це ви ще скромно назвали надала письменником, яб його охарактеризував як Байкар і Казкар з великої букви :-)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.