Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Тернополя свободівець Сергій Надал любить вихвалятися, яким хорошим він є мером.

Незважаючи на те, що найбільш значима для більшості тернополян обіцянка - необмежена кількість пільговиків в транспорті - так і не виконана, Сергій Віталійович почав сипати щедрими обіцянками в інших галузях.
Неодноразово тернополянам говорилося про те, що незабаром ми маємо модернізувати систему теплопостачання за 15 мільйонів євро, 5 з яких нам подарують, а 10 треба віддавати з відсотками.

Попри те, що ніхто громаду не питав, чи згідна вона в сьогоднішніх умовах взяти кредит і чи є чим його повертати, пан мер за всіх вирішив, що так буде краще.

Але зрушень в цьому проекті немає жодних, хоча про нього почали говорити ще 2 роки тому.
А от, для порівняння, в інших містах, мери реально реалізовують енергозаощадливі проекти. І хваляться не перед своїми довірливими виборцями, які часто не розуміють про що ж мова.
Мерів міст Житомир, Кривий Ріг, Бурштин, Долина визнано одними з кращих в питанні енергоефективності. І визнання це вони отримали на рівні Державного агенства з енергоефективності та енергозбереження в Україні.
Саме цих мерів запрошено взяти участь у диспуті «Битва мерів», що проходитиме в рамках V міжнародного інвестиційного-бізнес-форуму з енергоефективності та відновлюваної енергетики. серед 4-х очільників буде обрано найбільш енергоефективний мер.
Переможцем стане той кандидат, який набере більше балів за підсумками двох глядацьких голосувань: перше – за оцінкою реалізованих проектів та бліц- дискусії, а друге – за результатами розв’язання кейсу з енергоефективності, який буде надано мерам безпосередньо на заході.
Детальніше про захід можна дізнатися тут:
http://saee.gov.ua/archives/4844#more-4844

 

 

Коментарі  

 
-1 #2 Софія 28.10.2013 07:31
Для Надала якісь конкурси - вчорашній день
Цитувати
 
 
-1 #1 Lexin 26.10.2013 20:38
Надал не бавиться в ігри. він реально пробиває кредит, але міністерстьво фінансів блокує.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...