Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

До Народного депутата України від ВО Батьківщина, Володимира Бойка, котрого до депутатства просунув його покровитель Голова Тернопільської обласної організації БЮТ Василь Деревляний, звернулись батьки вісімнадцяти учнів 1-В класу Козівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 з приводу сприяння у заміні одного вікна у школі.

Бойко, Апостол і Деревляний у вишиванках блокують Верховну Раду «Ми, батьки учнів 1-В класу Козівської загальноосвітньої школи №1 просимо Вас посприяти нам у заміні одного вікна на металопластикове з метою навчання учнів в належних умовах. Маємо надію, що Ви не відмовите нам у позитивному вирішенні цього питання».
Під листом підписались 18 батьків школярів та Класовод Марків Н.М. 25.02.2013 року.

Як і більшість Народних обранців, подібні прохання депутати одразу скеровують в органи виконавчої влади для виконання. Як стало відомо, так зробив і Володимир Бойко. Одразу скерував відповідне звернення в Тернопільську обласну раду на ім`я в.о. Голови Сергія Тарашевського, та в Тернопільську обласну державну адміністрацію на ім`я Голови Валентина Хоптяна:«Керуючись ст. 16.Закону України «Про статус народного депутата України» від 17 листопада 1992 року, прошу Вас розглянути заяву батьків учнів 1-Б класу Козівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 та посприяти у заміні вікна у Козівській ЗОШ. Про результати мого звернення прошу повідомити мене у встановленому порядку».

Обурює факт, що прохання не стосувалося замінив усіх вікон в школі, не десяти і навіть не п`яти. Батьки прохають поміняти лише одне вікно в класі. Ринкова вартість звичайного металопластикового вікна становить близько однієї тисячі гривень.

То невже Народний депутат з зарплатнею близько двадцяти тисяч гривень в місяць не спроможний самостійно вирішити питання з одним єдиним вікном? Та ще й робить помилку в номері класу (батьки вказали 1-В клас, Народний депутат вказує 1-Б клас).

Назріває питання, за кого ми голосували, шановні? Невже нам потрібні такі народні обранці, котрі не в силах замінити одне пластикове вікно в школі? – задається питанням Тернопіль Експрес

Коментарі  

 
+1 #5 Костя 03.11.2013 14:40
Тут все просто, не потрібно захищати цех депутатів від батьківщини, ви назвіть хоть щось , що вони за рік зробили для області, а за того самого Бойка по мажоритарці голосували, люди в щось вірили.....а вони там тільки свої кишені набивають!
Цитувати
 
 
-2 #4 незнайомка 29.10.2013 17:01
Шановні коментатори!А чому батьки з своєї мізерної зарплати мають давати гроші на утримання класу ,а це як мінімум 20 грн кожного місяця ,побілку класу та коридорів під час літніх канікул,заміну вікон та ремонт шкільних туалетів і т.д і т.п.,а депутат матеріальної допомоги бере в рік 35 тис із бюджету і не може допомогти?Якби менше їх утримували школи б блищали.
Цитувати
 
 
+6 #3 Віталій 29.10.2013 11:20
Розумію, якби було прохання про заміну вікон на поверсі чи по всій школі. А тут за одне вікно стільки галасу. Ну, не соромно тим батькам і класному керівнику? Я би з сорому під землю провалився.
Цитувати
 
 
+8 #2 Олег 28.10.2013 22:36
Це не "провокація" - це щось інше. Банальне жлобство (там в коментарях є розрахунок) й те, що по-мудрому називається - патерналізм. От скажіть мені, з якої радості депутат Бойко (я не його фанат, навіть - більше, на виборах працював в іншому "таборі" :) )зі своєї зарплати має купувати вікно? Згоден, могли б, в складчину, і купити. Ще й не одне. А тепер уявіть як би його вставляли ТБ, радіо, преса... Одним словом, ті самі батьки, чи дехто з них, справедливо сказали б - дешевий піар. Не вистачить зарплат навіть всіх депутатів щоб всі вікна поміняти й теплі туалети у школах збудувати. Тут не ліжка треба пересовувати, а контингент міняти!
Цитувати
 
 
+9 #1 zzz 28.10.2013 21:16
Назріло питання- невже батьки вісімнадцяти учнів 1-В класу Козівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 з метою навчання учнів в належних умовах не можуть скинутися по 56 гривень, щоб замінити одне вікно (56х18=1008). А так все це подібне на провокацію...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.