Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У четвер, 31 жовтня, о 9 годині відбудеться пленарне засідання тридцять сьомої сесії Тернопільської міської ради. Серед інших питань депутати внесуть зміни до бюджету міста Тернополя на 2013 рік, затвердять концепцію комплексного озеленення та плану зонування території міста (так повідомляє прес-служба мерії, при цьому, звісно, мовчить, що вкотре понад сотня питань буде так би мовити – «дерибанними», які стосуються комунальних майна та землі – прим.ТТ)

Після завершення сесії міський голова Тернополя, виконавчий комітет та депутати міськради на власному прикладі продемонструють, що вакцинація є найефективнішим засобом для захисту організму від вірусів гриппу (отакий то «мікс» в роботі Надала з коллегами – і земельні ділянки пороздавати і попіаритися зайвий раз, поки журналісти не розбіжаться після сесії – прим.ТТ)

А ми пропонуємо увазі наших читачів орієнтовний порядок денний тридцять восьмої сесії міської ради, 31.10.2013р.

Всього – 137 питань (коли сесія почнеться, їх буде значно більше, при цьому в списку багато відомих людей, яким «патріотична» влада Тернополя покращить життя земельними ділянками та іншим – прим.ТТ)

Номер

Назва проекту рішення

Автор проекту

1.          

Про виконання бюджету міста Тернополя за 9 місяців 2013 року.

В.О.Остапчук

П.М.Якимчук

2.          

Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2012 р. № 6/п28/3 „Про бюджет м.Тернополя на 2013 рік”.

В.О.Остапчук

3.          

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Міськавтотранс» Тернопільської міської ради.

І.Г.Мединський

4.          

Про міську Програму запобігання дитячій безпритульності та бездоглядності на 2014-2017 роки.

О.О.Марушій

5.          

Про затвердження індивідуального штатного розпису.

О.П.Похиляк

6.          

Про надання дозволу на списання майна навчальних закладів.

О.П.Похиляк

7.          

Про надання дозволу на відчуження майна комунальної власності.

О.І.Смик

8.          

Про надання пільг по орендній платі.

В.В.Мединський

9.          

Про приватизацію об’єктів комунальної власності.

В.В.Мединський

10.      

Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності.

В.В.Мединський

11.      

Про створення комунального некомерційного підприємства «Міська комунальна лікарня №3» Тернопільської міської ради.

Р.Д.Левчук

12.      

Про затвердження Плану дій зі сталого енергетичного розвитку (ПДСЕР) м.Тернопіль.

А.В.Копит

13.      

Про затвердження Концепції комплексного озеленення м.Тернополя.

М.Ф.Лесів

14.      

Про прийняття електричного обладнання до комунальної власності міста

М.Ф.Лесів

15.      

Про прийняття зовнішніх мереж водопостачання житлового будинку за адресою вул.Золотогірська, 14а до комунальної власності міста.

М.Ф.Лесів

16.      

Про прийняття зовнішніх мереж водопостачання та госпфекальної каналізації житлового будинку за адресою вул Б.Хмельницького, 9а до комунальної власності міста.

М.Ф.Лесів

17.      

Про передачу житлового будинку за адресою вул.В.Ярмуша,3 у спільну власність громадянам.

М.Ф.Лесів

18.      

Про затвердження плану зонування території міста Тернополя.

В.Й Бесага

19.      

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0685га  за адресою вул.Білецька,36б гр.Яцишину П.І.

В.Л.Кібляр

20.      

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,11га  за адресою вул.Поліська, 3  гр.Вільгош Н.П.

В.Л.Кібляр

21.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0024га за адресою вул.Тбіліська гр.Королю С.Л.

В.Л.Кібляр

22.      

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0969га, наданої для обслуговування будівлі пекарні за адресою вул.Микулинецька,122  ТОВ «Колосок» ЛТД

В.Л.Кібляр

23.      

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,0198га за адресою вул.Татарська,2 гр.Жеребній З.І. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

24.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0882га за адресою просп.С.Бандери,75 співвласникам Гавлич Н.В., Сич Л.В.

В.Л.Кібляр

25.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0197га за адресою вул.Репіна,1  гр.Зелінській Р.Р.

В.Л.Кібляр

26.      

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0218га за адресою вул.Білогірська,28 гр.Загребельній У.Л.

В.Л.Кібляр

27.      

Про внесення змін в рішення міської ради від 06.06.2013р. № 6/34/111 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0130га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «Вул. Бережанська» з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул.Бережанська (до центру) відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради»

В.Л.Кібляр

28.      

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0071га за адресою вул.Микулинецька,1 гр.Грегоращук Н.Л. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

29.      

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0600га  за адресою вул.Гребінки,10 гр.Пайцун Д.М., Салятицькій М.А.

В.Л.Кібляр

30.      

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0132га  за адресою вул.Березова,16/2 гр.Чайківському Т.І.

В.Л.Кібляр

31.      

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2526га за адресою вул.Промислова,26 ФО-П Бабію Я.І.

В.Л.Кібляр

32.      

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0030га  за адресою вул.Академіка Корольова,4а ФО-П Лисобею Р.М.

В.Л.Кібляр

33.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0139га за адресою вул.Микулинецька,115/6 гр.Роговській Р.М.

В.Л.Кібляр

34.      

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0730га  за адресою вул.Микулинецька,99Г гр.Губишу О.Й.

В.Л.Кібляр

35.      

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,05га  за адресою вул.Микулинецька,115/238 гр.Курилу О.Р., Тригубчак О.В.

В.Л.Кібляр

36.      

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0286га  за адресою вул.І.Пулюя,7а гр.Чернецькому Л.В., Чернецькому В.М.

В.Л.Кібляр

37.      

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0139га  за адресою вул.Микулинецька,115/53 гр.Коритко О.М.

В.Л.Кібляр

38.      

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0232га  за адресою вул.Микулинецька,115/23 гр.Олійник Н.І.

В.Л.Кібляр

39.      

Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 21.09.2013р. №6/37/20 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0626га  за адресою вул.Бойківська,19 гр.Зіньчуку П.В., Панчуку П.Ф.»

В.Л.Кібляр

40.      

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га  за адресою вул.Довженка гр.Городиловському С.В.

В.Л.Кібляр

41.      

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0174га  за адресою вул.Микулинецька,115/45 гр.Якубіву А.Р.

В.Л.Кібляр

42.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,01га за адресою вул.М.Михалевича гр.Кришталовському В.К.

В.Л.Кібляр

43.      

Про надання дозволу на складання проекту відведення щодо зміни цільового використання земельної ділянки площею до 0,0800га за адресою вул.Тролейбусна

ТОВ «Тернопільтехгаз ЛХЗ»

В.Л.Кібляр

44.      

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,3770га  за адресою вул.Лозовецька,28 ПрАТ «Тернопільський молокозавод»

В.Л.Кібляр

45.      

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0621га  за адресою вул.Новий Світ-бічна,9 гр.Губерначук С.П.

В.Л.Кібляр

46.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0639га за адресою вул.Новосонячна,12 гр.Кошику В.З.

В.Л.Кібляр

47.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0219га за адресою вул.А.Чайковського,47Г гр.Осінчук Г.І.

В.Л.Кібляр

48.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0140га за адресою вул.Микулинецька,115/34 гр.Семків І.А.

В.Л.Кібляр

49.      

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0500га  за адресою вул.Заміська,16 гр.Чубатому В.П.

В.Л.Кібляр

50.      

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0196га  за адресою вул.А.Чайковського,44В гр.Кучер Л.М.

В.Л.Кібляр

51.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0032га за адресою вул.Камінна,4а  гр.Квасніцькому М.В.

В.Л.Кібляр

52.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул.Білецька,41 співвласникам Бачі Н.І., Стецюк М.І.

В.Л.Кібляр

53.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0238га за адресою вул.Живова,9 ФО-П Івасіву А.Л.

В.Л.Кібляр

54.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0194га за адресою вул.Грабовського,13  гр.Музичці І.І.

В.Л.Кібляр

55.      

Про надання дозволу на розроблення технічної документація із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0008га за адресою вул. В. Винниченка, 13 ФО-П Яськовій Н.В.

В.Л.Кібляр

56.      

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул.Коцюбинського,5 гр.Крижанівському А.І.

В.Л.Кібляр

57.      

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0130га ФО-П Совінській І.Л. за адресою вул.Микулинецька,112а

В.Л.Кібляр

58.      

Про внесення доповнень в рішення міської ради від 04.06. 2009р.№5/27/66 «Про надання земельної ділянки площею 0,2875 га за адресою вул. Микулинецька,46 акціонерному товариству закритого типу «Автотехсервіс»

В.Л.Кібляр

59.      

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0040га за адресою вул.Микулинецька,111б гр.Купчаку І.С.

В.Л.Кібляр

60.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0239га за адресою вул.Збаразька

гр.Заляску М.І.

В.Л.Кібляр

61.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0092га за адресою вул.Заміська гр.Чубатому В.П.

В.Л.Кібляр

62.      

Про втрату чинності державного акту на право постійного користування землею за адресою вул.Микулинецька

В.Л.Кібляр

63.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,924409га за адресою вул.Лозовецька,30 гр.Гаврилюку В.Я.

В.Л.Кібляр

64.      

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0044га, наданої для обслуговування приміщення групи зблокованих торгових павільйонів за адресою майдан Перемоги,4б  гр.Сандію О.Й.

В.Л.Кібляр

65.      

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0075га, наданої для обслуговування нежитлової будівлі зблокованих торгових павільйонів за адресою майдан Перемоги,4б  гр.Сандію О.Й.

В.Л.Кібляр

66.      

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки  площею  0,0169га за адресою майдан Перемоги, 4  гр.Солонинці М.С.

В.Л.Кібляр

67.      

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки  площею  0,0048га за адресою майдан Перемоги, 4  гр.Солонинці М.С.

В.Л.Кібляр

68.      

Про поновлення договору оренди землі площею 0,2500га гр.Морозку Б.Л. за адресою вул.Дорошенка,1а

В.Л.Кібляр

69.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,5586га за адресою вул.Бродівська, 60  ТзОВ «Марго»

В.Л.Кібляр

70.      

Про внесення змін до рішення міської ради від 05.02.2010р. №5/32/62 «Про продовження діючих договорів оренди земельних ділянок»

В.Л.Кібляр

71.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0892га за адресою вул.Голубовича гр.Гнатяку І.О.

В.Л.Кібляр

72.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0202га за адресою вул.Заміська,16 гр.Чубатій М.П.

В.Л.Кібляр

73.      

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0600га  за адресою вул.Чумацька гр.Левківу А.Б.

В.Л.Кібляр

74.      

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,0305га за адресою вул.Проектна,197 гр.Ткачуку Г.Д.

В.Л.Кібляр

75.      

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0300га за адресою вул.Живова гр.Васильчишину М.Б. та передачі земельної ділянки їй у власність

В.Л.Кібляр

76.      

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою бульвар С.Петлюри  у власність шляхом продажу через аукціон

В.Л.Кібляр

77.      

Про втрату чинності рішень міської ради від 16.02.2012р. №6/19/113, від 30.03.2012р. №6/20/82

В.Л.Кібляр

78.      

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою бульвар Просвіти  у власність шляхом продажу через аукціон

В.Л.Кібляр

79.      

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою бульвар Просвіти  у власність шляхом продажу через аукціон

В.Л.Кібляр

80.      

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Микулинецька в оренду терміном на десять років, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні

В.Л.Кібляр

81.      

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4585га за адресою вул.Митрополита Шептицького,21а

ТОВ «Тріумф 2010»

В.Л.Кібляр

82.      

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,02013га за адресою вул.Н.Яремчука,8 гр.Патрай В.О.

В.Л.Кібляр

83.      

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0100га за адресою вул.Лучаківського,12б ФО-П Крутиголові П.Г.

В.Л.Кібляр

84.      

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0238га  за адресою вул.А.Манастирського,49 гр.Кузь М.П.

В.Л.Кібляр

85.      

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0348га за адресою вул.Я.Стецька,28 співвласникам Шигінському О.В., Шигінському В.П., Бриткіній І.В. та передачі земельної ділянки у спільну сумісну власність

В.Л.Кібляр

86.      

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,13га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку  за адресою вул.Деповська,11 об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку „Деповська,11”

В.Л.Кібляр

87.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0397га за адресою вул.Бродівська, 44 гр.Юхимцю Т.М.

В.Л.Кібляр

88.      

Про внесення змін в рішення міської ради від 16.08.2013р. №6/36/153 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1918га за адресою вул.У.Самчука обслуговуючому кооперативу «Самчука-Бічна»

В.Л.Кібляр

89.      

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0138га ФО-П Чирці А.С. за адресою вул.С.Наливайка

В.Л.Кібляр

90.      

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,039951га за адресою вул.Київська,7б гр.Майку О.В.

В.Л.Кібляр

91.      

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2600га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою просп.Злуки прокуратурі Тернопільської області

В.Л.Кібляр

92.      

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1244га за адресою вул.Гайова,38 ПП «Креатор-Буд»

В.Л.Кібляр

93.      

Про поновлення договору оренди землі ФО-П Станько Н.В. та погодження передачі в суборенду ПП «Креатор-Буд» земельної ділянки за адресою вул.О.Кульчицької,2а

В.Л.Кібляр

94.      

Про поновлення договору оренди землі площею 0,1160га ФО-П Костик Н.І. за адресою вул.Микулинецька,106а

В.Л.Кібляр

95.      

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель, переданих в адміністративне підпорядкування місту Тернополю

В.Л.Кібляр

96.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул.Родини Барвінських гр.Гаврилюку В.Я.

В.Л.Кібляр

97.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул.Родини Барвінських гр.Гаврилюк О.А.

В.Л.Кібляр

98.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул.Родини Барвінських гр.Миколів М.В.

В.Л.Кібляр

99.      

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул.Родини Барвінських гр.Миколіву В.О.

В.Л.Кібляр

100. 

Про внесення змін в рішення міської ради від 26.04.2013р. №6/31/114 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0270га для обслуговування салону весільної атрибутики за адресою вул.Б.Лепкого,

ФО-П Денисюк М.В.»

В.Л.Кібляр

101. 

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Тролейбусна  в оренду терміном на десять років, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні

В.Л.Кібляр

102. 

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Купчинського  у власність шляхом продажу через аукціон

В.Л.Кібляр

103. 

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Об’їзна в оренду терміном на десять років, право на оренду земельної ділянки, яке набуватиметься на аукціоні

В.Л.Кібляр

104. 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1981га за адресою вул.Чалдаєва релігійній громаді «Парафія Преподобного Іова Почаївського» м.Тернопіль Тернопільсько-Бучацької єпархії Української Православної церкви Київського Патріархату

В.Л.Кібляр

105. 

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1905га для обслуговування житлового будинку (гуртожитку) за адресою вул.Микулинецька-бічна,6 ТОВ «Лантана ЛТД»

В.Л.Кібляр

106. 

Про поновлення договору оренди землі площею 0,2936га ФО-П Дяченко В.А. за адресою вул.Збаразька,33

В.Л.Кібляр

107. 

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2867га для обслуговування складського приміщення, адміністративно-складської будівлі та бензозаправочної за адресою вул.Поліська,10  ТОВ «Вента. ЛТД»

В.Л.Кібляр

108. 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0031га за адресою вул.Протасевича гр.Юник Г.В.

В.Л.Кібляр

109. 

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1009га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку  за адресою вул.Котляревського,38 об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку „Котляревського,38”

В.Л.Кібляр

110. 

Про внесення змін в рішення від 05.02.2013 р. №6/29/87 „Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,15га на р.Серет в районі дамби Тернопільського ставу ПМП «Люкс»

В.Л.Кібляр

111. 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0842га за адресою вул.Живова, 9 ТзОВ «ТМ «Барвінок»

В.Л.Кібляр

112. 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0450га за адресою просп.Степана Бандери відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

В.Л.Кібляр

113. 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0056га за адресою бульв.П.Куліша ФО-П Кравцю М.І.

В.Л.Кібляр

114. 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового використання площею 0,0011га за адресою вул.Загребельна,44/2 гр.Качану Є.П.

В.Л.Кібляр

115. 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,6681га за адресою вул.Київська, 5б гр.Гевку Б.С.

В.Л.Кібляр

116. 

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Бродівська у власність шляхом продажу через аукціон

В.Л.Кібляр

117. 

Про внесення доповнень до рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/95 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та реконструкції існуючих зупинок громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення»

В.Л.Кібляр

118. 

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0120га ТОВ кафе «Нептун» за адресою вул.Бережанська, 12а

В.Л.Кібляр

119. 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0200га  за адресою вул.Новий Світ,37а гр.Лебідю І.З.

В.Л.Кібляр

120. 

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0242га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку  за адресою вул.Замкова,7а  об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку „Замкова,7А”

В.Л.Кібляр

121. 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6,6413га за адресою вул.Поліська,11 ТОВ «Метінвест-СМЦ»

В.Л.Кібляр

122. 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0750га за адресою вул.Тернопільська гр.Самборській М.Т. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

123. 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0511га за адресою вул.Кармелюка,11 гр.Дмитрів Н.В.

В.Л.Кібляр

124. 

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0329га за адресою вул.Шпитальна,25 гр.Найчуку Л.М.

В.Л.Кібляр

125. 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,9183га для обслуговування комплексу за адресою вул.Поліська, 14 ТОВ «Західагроінвест»

В.Л.Кібляр

126. 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1558га за адресою пров.Цегельний, 1 гр.Прохоренковій Н. І.

В.Л.Кібляр

127. 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,4000га за адресою вул.15 Квітня Головному управлінню Міндоходів у Тернопільській області

В.Л.Кібляр

128. 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0056га за адресою вул.Миру  гр.Мандзій Л.О.

В.Л.Кібляр

129. 

Про внесення змін в рішення міської ради від 21.09.2013р. № 6/37/86 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2600га за адресою вул.Микулинецька КП «Масив»

В.Л.Кібляр

130. 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0503га за адресою вул. Весела гр.Дубик В. В.

В.Л.Кібляр

131. 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3871га для реконструкції існуючих нежитлових приміщень під цех по виробництву меблів, будівництво цеху розпиловки лісу за адресою вул.Д.Лук’яновича,8 ФО-П Олійнику В.Р.

В.Л.Кібляр

132. 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,7700га для будівництва та обслуговування громадської споруди за адресою вул.Живова КП «Масив»

В.Л.Кібляр

133. 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0496га  за адресою пров.Галицький,12 гр.Любянецькій М.М., Висоцькій Л.В.

В.Л.Кібляр

134. 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Руська,32 гр.Дубик Т. В.

В.Л.Кібляр

135. 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою вул. Руська,32 гр.Пронозюк О. О.

В.Л.Кібляр

136. 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0135га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «майдан Мистецтв» з об’єктами торгово-побутового призначення за адресою майдан Мистецтв відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

В.Л.Кібляр

137. 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0966га під будівництво та обслуговування об’єктів комерційного призначення за адресою майдан Мистецтв КП «Масив»

В.Л.Кібляр

138. 

Різне

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.