Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У середу, 6 листопада, на засіданні фракції «Батьківщина» розглянуть питання про виключення з фракції «одного провладного провокатора».

Про це у своєму Facebook написав народний депутат, член фракції «Батьківщина» Микола Княжицький.

«Завтра на фракції розглянемо питання про виключення з «Батьківщини» одного провладного провокатора, прізвище якого починається на Г і закінчується на О. За спроби спровокувати розкол,щоб допомогти Януковичу зірвати підписання асоціації з ЄС», - написав він.

У коментарях користувачі активно обговорюють нинішню заяву Анатолія Гриценка, який звинуватив кількох депутатів з «Батьківщини», у тому числі й Княжицького, у тому, що вони синхронно голосують з Партією регіонів.

«Аваков, Головко, Денісова, Дзензерський, Зубко, Княжицький, Лунченко - ці семеро депутатів «Батьківщини», всупереч учорашньому рішенню фракції, щойно синхронно з владою проголосували «за» проект 2916д (перетворення Аграрного фонду в бізнесову структуру). «Свобода» і УДАР жодного голосу за цей проект не дали», - написав Гриценко у своєму блозі та у соцмережі Facebook.

«Навіть за «підтримки» отих семи опозиціонерів, лобістський проект не пройшов (лише 220 голосів). Але - симптом підголосовування за лобістські проекти разом з ПР є вкрай небезпечним. Рішення фракції, голосне попередження Турчинова прямо у залі (голосуємо «проти») - як бачимо, декого у фракції жодним чином не стримали від спокусливих провладних підголосовувань», - додав депутат.

Гриценко наголосив, що залишати це без реагування - неприпустимо. «Завтра це питання - про їхню персональну відповідальність за невиконання рішення фракції - буде розглянуто на ранішньому засіданні фракції. Принаймні, Турчинов мене в цьому запевнив», - заявив депутат.

«Принагідно нагадаю, що учора фракція одноголосно підтримала мою пропозицію: тих, хто не ходить на засідання ВР, або ходить, але голосує всупереч рішенням фракції - виключати зі складу фракції без жодних додаткових попереджень. Не знаю, яке рішення фракція прийме завтра щодо цієї «сімки», але розмова має бути серйозною, а рішення фракції – відповідальним», - резюмував Гриценко.

Натомість, Микола Княжицький ситуацію з голосуванням пояснив так: «Ми були проти закону. Потім наш Михайло Апостол вніс правильні поправки і експертна рада фракції рекомендувала закон прийняти. Усім на руки були роздані методички. Але в останній момент хтось побачив старий мінус і не перегорнув сторінку, де стояв плюс. І закликав не голосувати. А ми проголосували так, як визначила фракція. Г-о вирішив на замовлення влади чи через власний нарцисизм зробити провокацію. От і все»

zaxid.net

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.