Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні у Чорткові о 13:00 громада міста прийде до міської ради висловити свій протест з приводу незаконного будівництва автомийки на міському кладовищі по вулиці Степана Бандери. Про це повідомляє Дмитро Приймачук.

За його словами, власник торгівельно-розважального комплексу «Континент» та депутат міської ради по сумісництву, так би мовити «олігарх місцевого розливу», Андрій Зазуляк розгорнув масштабні будівельні роботи, жодним чином не рахуючись із сусідами, як живими, так і померлими.
Нехтуючи норми моралі, будівельними та санітарними обмеженнями, Зазуляк фактично на кістках чортківчан споруджує промисловий об’єкт. Люди неодноразово скаржилися на Зазуляка у міськраду, однак, міський голова Чорткова Михайло Вербіцький жодним чином не реагує. 
Зрозуміло, що він покриває Зазуляка, адже підприємець очолює місцеву «Свободу» та є головою земельної комісії міськради. 
Однак, громада міста не буде миритися із безчинством!
 Досить мовчазно спостерігати як можновладці перетворюються на «князьків», бо і ми перетворимося на бидло. Не для того ми обирали депутатів, щоб вони покривали свої оборудки!
 Лише активна громадська позиція кожного із нас може змусити владу виконувати закон та рахуватися з інтересами громади.
Закликаємо усіх небайдужих приєднатися до пікету та припинити зухвале глумління“, – наголошує пан Дмитро, якого цитує Погляд.

Коментарі  

 
+2 #5 Сергій 08.11.2013 23:50
http://ord-ua.org/2011/11/09/svobodivtsi-prihvatizovuyut-zemlyu-v-tsentri-chortkovachortkovi/ це силка про події, які також стосуються "патріотизму" пана депутата Зазуляка
Цитувати
 
 
+1 #4 Патріот 07.11.2013 17:01
Шляхи цього "патріота" Зазуляка ще довго будуть нагадувати про себе у Чорткові - Континент, вибудуваний у парку, зрізані вікові дерева, сходи на пів мста з цього Континенту, да й сама будівля аж ніяк не прикрасила наше старовинне місто....тепер мийка на могилах, ніби то більше не було де її вибудувати, хотілось би подивитися, чи зробив би він цю мийку, якщо би там була похована його рідні...і при чим тут передвиборча гонка, людиною треба залишатися завжди, тим більше якщо ти депутат, який позиціонує себе як патріот та націоналіст...
Цитувати
 
 
0 #3 Сергій 07.11.2013 09:17
Не суди і не будеш судимий. Не лжесвідчи...це про нас і для нас. Кожен повинен бути відвертий перед собою і розуміти, що брехня та негативні ємоціі-прямий шлях в темряву.Бог сказав: "Бійся невинно ображеного тобою, бо бін попросить допомоги в мене,- і я допоможу." Шануймося!
Цитувати
 
 
+1 #2 Nat 06.11.2013 21:53
Комедійна вистава відбулась. Кілька чужинців (жодного чортківчанина) не маючи уяви що, хто і де будує приїхали під міськраду, сфотографувалис ь (напевно, для доказу про виконану роботу замовнику) і за 10 хв досить мовчазного “протесту” поїхали геть. Всім і так зрозуміло, що передвиборча гонка почалась. Тож не вірмо кожній брехні і провокації, бо недруги тільки цього й чекають.
Цитувати
 
 
+4 #1 Ігор Сцібайло 06.11.2013 00:39
Ті свободівські перевертні вже вкрай охаміли, прикриваються національними символами та патріотизмом а самі нічим не ліпше тих проти кого виступають у парламенті, а навіть гірше, адже нагло брешуть і грають на національній свідомості громадян. Та гадаю обдуреному люду терпець має вже урватись, скількиж можна так нахабно і зухвало себе вести, причому безлад і подібні виходки псевдопатріотів панують кругом де править Свобода в Тернополі, Львові та інших західних містах де обдурені люди їх підтримали. Ну а якщо ж далі будемо терпіти і вважати себе бидлом, то значить справді народ заслуговує на ту владу яку має.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.