Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про те, що офіційний сайт Тернопільської міської ради є одним з найгірших в Україні, вже писало чимало громадських активістів, які здійснювали моніторинг відкритості органів місцевого самоврядування.

Про це легко можна почитати, ввівши відповідні слова в Інтернет-пошуковику.
Зрештою, як і те, що начальник відділу зв’язків з громадськістю та ЗМІ міської ради, свободівка Катерина Калуш віддає перевагу поїздкам та відрядженням, в тому числі й закордонним, аніж безпосередньо виконанню своїх обов’язків, про що вже ми теж неодноразово зазначали.
Хвилює те, що ні з сайтом, ні з пріоритетами у роботі пані Калуш, а отже і в її підлеглих, нічого не міняється, незважаючи на публічну конструктивну критику такого стану справ.
Зараз, коли вже пройшло 3 роки з моменту роботи свободівця Сергія Надала на посаді міського голови Тернополя, в питанні відкритості практично позитивних зрушень не видно.

Навіть свій звіт про 3-річне перебування на посаді Сергій Віталійович волів провести тишком-нишком, в колі однопартійців та приведених ними пенсіонерів.
Такими же є і окремі розділи офіційного сайту Тернопільської міської ради – ніби віддзеркалюючи недолугу політику закритості та бажанням тотального контролю над інформацією.
Ось тільки декілька прикладів. Незважаючи на те, що член виконавчого комітету Віктор Солтис (давній соратник пана Надала ще з часів спільної роботи в податкових органах) працює в молодій команді міського голови вже третій рік, інформації про нього на офіційному сайті годі знайти
(http://www.rada.te.ua/vikonavchiy-komitet/10640.html).
Хоча про брата Нардепа Олега Сиротюка Михайла, що став депутатом лише цієї весни, інформація вже є на сайті у відповідному розділі
(http://www.rada.te.ua/deputatskiy-korpus/14475.html).
Але найбільше дивує відсутність практично будь-якої інформації в розділі «Депутатські новини» (http://www.rada.te.ua/deputatski-novini/). Окрім запланованого звіту «свободівців» та «фронтовиків»2-х річної давнини, та стандартних звітів за 2011 та 2012 роки, свіжішої інформації ми в цьому розділі не знайшли.

Як і новин про виконання депутатами своїх безпосередніх обов’язків перед громадою.

Виходить - депутати взагалі нічим не займають в міській раді? Окрім, звісно, як участь в "пленарних дерибанах" беруть?
На відміну від розділу «Тернопільська ОДПІ інформує».

Інформація з попереднього місця роботи міського голови Сергія Надала з’являється регулярно, причому по декілька новин за день (http://www.rada.te.ua/ternopilska_odpi_inf/).

Ну таке враження, що сайт Тернопільскої міськради - це офіційний ретранслятор податкових новин і подій.  Хоча й тут дивує недолугість прес-служби - адже назва цієї установи теж давно змінена.
Як не крути, але недопрацювання таки є. Але замість того, щоб їх виправляти, пані Калуш знову чкурне в поїздки на гроші, які їй платять платники податків. Або "зависатиме" в соцмережах, обмінючусь світлинами з цих поїздок.

А міська рада і надалі пастиме задніх у питанні відкритості перед своїми громадянами.

«Тернопільський тиждень»

міськрада, тернопіль, сайт, катерина калуш, тернопільський тиждень

 

Про приятеля Сергія Надала пана Солтиса - ані слова!?

міськрада, тернопіль, сайт, катерина калуш, тернопільський тиждень

Депутати востаннє щось робили два роки тому!?

міськрада, тернопіль, сайт, катерина калуш, тернопільський тиждень

Зате новин від податкової - по кілька на день!?

 

 

Коментарі  

 
+1 #5 брошка 09.11.2013 19:20
;-) ця тіпа начальниця ганьба міськради
Цитувати
 
 
+1 #4 колега 09.11.2013 12:48
що за підхаліми калушки? та з неї такий керівник, як з надала поп-зірка. що значить довільні і обовязкові? один розділ "Виконавчий комітет", про всіх є, а про колєгу надала солтиса нема. Ось вам факт і обєктивність!!! і ще, а що - новини податкової на сайті міськради - це обовязково, а про діяльність депутатів - довільно? Ви що. коментатори, дибіли? чи це сама катя пише
Цитувати
 
 
0 #3 Марян 08.11.2013 20:45
Хтось може назвати багато сайтів місцевих рад, де викладають усі проекти? усі рішення! і навіть хто як голосував!
Цитувати
 
 
0 #2 Василько 08.11.2013 20:03
Катя повністю справляється з роботою. і те, як вона професійно виросла за ці роки роботи - видно неозброєним оком. а ви просто заздрите і виловлюєте таке, що не вартує уваги
Цитувати
 
 
0 #1 Ігор. 08.11.2013 13:54
на сайті є обовязкові розділи і довільні. Про роботу депутатів - довільний, тому наповнюється по необхідності, а розділ про інформування різними держустановами, і не тільки податковою) є обовязкові, тому наповнюються частіше
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.