Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ТТ писав, що У Тернополі за підтримки регіоналів хліб людям кидали у натовп, як бидлу. А вони раділи (фото)Сьогодні ми вирішили проаналізувати цю подію, яку багато хто вважає ганьбою для нашого патріотичного краю.

День сільського господарства: кого обрали - таке й виросте

Отже, 16 листопада 2013р. відбулось свято до Дня сільського господарства під патронатом «Партії Регіонів». Біло – сині прапори, виступи губернатора, смачний, запашний хліб. І жодного слова критики…

На Театральному майдані під вікнами офісів трьох опозиційних партій (в колишньому готелі «Україна» мають офіси «Свобода», УДАР і «Батьківщина») губернатор хвалив президента України В.Ф.Януковича.

Дивно, але ще в 2006р. у таке б ніхто навіть не повірив.

За останні роки прослідковується цікава тенденція - де з’являється Хоптян, там зникає Свобода.  Пропонуємо не брати до уваги «штурми кабінету губернатора, в його відсутність» чи мітинги, які, зауважте, зазвичай відбуваються або о 13.00 (обідня перерва),  або о 16.00 в п’ятницю (після закінчення робочого дня.)

Апогеєм цього «полювання на Хоптяна», як пам’ятаєте, була піар-акція свободівців про оголошення губернатора «в розшук». Пан Стаюра навіть нагороду обіцяв, тому хто,  віднайде керівника області. Це було в п’ятницю.  А вже наступного дня вся Тернопільщина бачила «невловимого губернатора» на прощі в Зарваниці поряд (на відстані якогось метра) з керівниками обласної організації «Свободи». Коментарі зайві.

Не краща ситуація із вічним та незмінним БЮТівцем Тернопільщини  Василем Деревляним. Жодних конкретних справ, жодної опозиційної боротьби. Тільки і можна прочитати в пресі: Василь Тимофійович з Хоптяном там, з Клюєвим тут… відбулося засідання комісії Верховної ради на якому разом з  регіоналами виступив Деревляний…

Які ж висновки до дня сільського господарства і які прогнози на урожай?

Партія Регіонів роботу робить, землю сіє. Так званої опозиції в області фактично не існує. Навіть в облраді, яка недавно запрацювала, всі партії знайшли спільну мову. І це також приписують Хоптяну. Факти говорять самі за себе.  

Колишній комсомолець, якого ті ж тягнибоківці називають "пияком", зумів "поставити на місце всіх "патріотів" на Тернопільщині. І ніхто проти регіоналів в області виступити не наважується. Чи не так?

А що ж засіває опозиція?

"Свобода" замість політичної сівби-боротьби, вирішила до виборів роздерибанити місто Тернопіль. Збагатитись. Бо в 2015р. перспективи бути обраними в Тернополі повторно з такими ж результатами, щоб знову мати свого мера і свою депутатську більшість – не реальні.

БЮТ на чолі з Васильом Деревляним – «в обіймах" з регіонами. Так і називають, для прикладу в Збаражі ПРиБЮТ.

А УДАР- це Побер Ігор. До виборів в Верховну раду працював в Хоптяна на посаді. Так що і тут все зрозуміло.

І як казав Янукович : «Какая разница за какую из моих партий  ви будете голосовать…»

Тарас Мельник

Коментарі  

 
+1 #1 обєктивно 20.11.2013 14:16
тягнибаксівці не вякають, бо їм дійсно треба вспіти накрасти якнайбілше, тож хоптян - рулить :sad:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.