Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутат облради від УНП, екс-голова Тернопільської РДА, екс-начальник ЖКГ Тернопільської міськради, екс-кандидат в народні депутати Володимир Болєщук, який під час виборчої кампанії позиціонував себе великим патріотом і ледь не найзапеклішим бандерівцем, вже давно знайшов собі нову роботу. Тепер він працює заступником у свого конкурента на виборах 2012 року - генерального директора корпорації “Агропродсервіс” Івана Чайківського, який хоч і запевняв, що він безпартійний, але всі чудово розуміли, що його підтримувала Партія Регіонів. Тож не дивно, що обоє з тріском програли вибори представнику ВО «Батьківщина» Володимирові Бойко.

Якби там не було, але невдахи кампанії 2012 року «знайшли один одного». І тепер уенпіст Болєщук «оспівує» заходи, які влаштовує регіоналівська влада, при цьому трошки цю владу критикуючи. От тільки одна теза з його платних матеріалів у місцевих ЗМІ:  «Кожної третьої неділі листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства. Цьогоріч це свято припадає на 17 листопада. У цей день з різних трибун знову згадують про працівників села, вручаються нагороди та відзнаки чиновникам та нечиновникам від сільського господарства, а політики намагаються розповісти про свій вклад у розвиток агробізнесу.

Але в реальності ситуація не така райдужна. За звітами про великі врожаї ховається велика праця простої людини, сільського робітника, а розвиток агробізнесу відбувається швидше всупереч державної політики, ніж завдяки їй. Таку думку висловив заступник генерального директора корпорації “Агропродсервіс”, депутат обласної ради Володимир Болєщук, коментуючи чергове свято аграріїв.

Він підкреслив, що цьогоріч аж на рівні прем’єр-міністра черговий раз відзвітували про найбільший врожай і розповіли про те, що такий врожай сприятиме зниженню цін».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.