Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

26 листопада  відбудеться 46 сесія Тернопільської обласної ради. Таке рішення було прийнято членами президії облради. Розпочавши засідання, голова облради Василь Хомінець подякував колегам-депутатам за злагоджену, продуктивну роботу й висловив впевненість, що обласна рада так само успішно працюватиме і в подальшому.

Члени президії обговорили проект порядку денного наступної сесії. На 46 сесію пропонується понад двадцять питань, у тому числі – «Про внесення змін до обласного бюджету», «Про перелік об’єктів будівництва, реконструкцію вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, та обсяги видатків на утримання вулиць і доріг» тощо.

До речі, якраз останнє питання хвилює не так депутатів, як міського голову Тернополя Сергій Надала,  який має надію "відхопити" пару мільйонів на ремонт доріг в місті. Ще на минулому засіданні облради Сергій Віталійович якраз перед розглядом питання по об’єктах  будівництва встиг «перетерти» усе з новоспеченим головою облради Хомінцем, потім про щось «шептався» з позафракційним Барною. Опісля навіть, в коридорі, біля входу у сесійну залу згуртував навколо себе бюджетну комісію. От тільки «Надалівське питання»  таки не пройшло.

Як відомо ТТ, Надал просто не встиг домовитись з Кайдою, скільки той отримає за те, що лобіюватиме інтереси міського голови руками свого «чада» Хомінця в облраді.  Але можна спрогнозувати, що до вівторка свободівців таки зможуть домовитись і Тернопіль отримає фінансування.

Проте, в чию кишеню піде частина цих коштів – припустити не важко…

Тетяна Колеснік

"Тернопільський тиждень"

 Сергій Надал, облрада, тернопіль, фото, барна, хомінець, свобода, тернопільський тиждень 

Сергій Надал, облрада, тернопіль, фото, барна, хомінець, свобода, тернопільський тиждень

Сергій Надал, облрада, тернопіль, фото, барна, хомінець, свобода, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
-2 #4 Влад. 21.11.2013 06:10
Надал заставить їх дати гроші на дороги Тернополя. Якщо треба - сам Тягнибок подзвонить до якогось там Хомінця
Цитувати
 
 
+2 #3 НЕдурак 20.11.2013 17:45
надалу зараз хижо, Кайда "свого" голову облради поставив, та й тому тепер просити треба, а не просто накази віддавати. :lol:
Цитувати
 
 
+3 #2 знаючий 20.11.2013 17:38
гроші на ремонтах розкрадають не тернополяни, а конкретно надал, стемковский, камінский і далі по списку
Цитувати
 
 
-2 #1 Павло 20.11.2013 17:28
дивно чути що ремонт доріг в Тернополі якесь там надалівське питання. адже це стосується всіх тернополян, а не ьтільки мера
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.