Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні в 12 годині розпочинається загальноміський страйк.

Програма дій для тернополян від організаційного комітету "Євромайдан Тернопіль"

1. 25 листопада, страйковий комітет у кожному ВНЗ оголошує страйк!
Всі студенти, яким небайдужа подальша доля підписання договору про Асоціацію між Україною з Європейським Союзом, повинні виходити на Євромайдан у Тернополі або їхати до Києва! 
2. З понеділка, 25 листопада, ми виставляємо наметове містечко на театральному майдані, де будуть проводитися мітинги та відбір волонтерів для поїздок до Києва. Збір з наметами о 12:00 год.
3. Ми закликаємо всіх тернополян проявити зовнішню солідарність а саме: активно використовувати в побуті символіку Європейського Союзу (прапори, стрічки, наклейки та ін.), прикрасити ними свої будинки та прибудинкові території.
4. Ми закликаємо кожного тернополянина проводити роз’яснювально-просвітницьку роботу що підписання асоціації з ЄС серед своїх знайомих, друзів, родичів, колег по роботі і приводити їх з собою на Євромайдан! Тільки разом – ми сила!
5. Якщо є можливість, організовуватися малими групами і виїжджати машинами до Києва.
6. Нам потрібні волонтери для наметового містечка. (медики, охоронці), тому чекаємо на кожного!
7. Нам потрібна ваша допомога: друк листівок, перевезення до Києва, харчі для страйкуючих на майдані.
8. Ми чекаємо на рішення Вільнюського саміту щодо підписання з Україною договору про асоціацію з ЄС, який відбудеться 28-29 листопада. Тому акції триватимуть до того часу. Потім вони переростуть у масштабне святкування. або у величезний протест!

Також сьогодні о 12.30 біля пам’ятника І.Франку активість Андрій Любецький скликає віче. Пропонує підняти гострі проблеми Тернополя. Це ті ж самі питання по вул.Орлика, гаражах, протести проти забудови парків. Запрошує ініціатор зборів людей з різних мікрорайонів тернополя, котрі стикаться з проблемами через бездіяльність, або неправомірну діяльність влади, чиновників, тощо.

І хоч Андрій побоюється, що правоохоронці можуть чинити тиск на громаду, яка прийде до пам’ятника Франку, але, каже, що заручився підтримкою депутата міської ради.ю пише Погляд

Андрій Любецький каже, що віче збирається для того, аби спробувати вирішити проблемні питання міста. І що, незважаючи на політичну ситуацію в країні, Тернопіль не може відкладати свої проблеми у “довгий ящик”. Він представиить також команду громадян, які об’єдналися, щоб допомогати тернополянам.

Примітка ТТ. Як нам відомо, це віче буде більше нагадувати пікет-протест, спрямовантий проти міської ради Тернополя і особисто Сергія Надала. Оскільки, за нашими даними, участь в ньому візьмуть тернополяни, які не згідні зі скандальними будівництвами в обласному центрі.

Коментарі  

 
+1 #1 Halyna 25.11.2013 13:48
Колеги, зараз важливо підняти питання про Євроінтергацію України. Не витрачайте сили на внутрішні чвари і піддавайтесь провокаціям. Задумайтесь чому в Україні є громадський та партійний Євромайдани? Тому що більшість громадян не вірять і не довіряють політикам. Чому на Євромайдані переважають молоді люди? Тому що їм самим потрібно дбати про своє майбутнє
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.