Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільська міська рада, очолювана екс-податківцем  Надалом, не перестає «дивувати». На чергову сесію, яка відбудеться у п’ятницю, вже винесено понад півтори сотні питань. Про це повідомляє прес-служба мерії на офіційному сайті.

З них ще більше питань, аніж навіть минулої сесії, яку називали рекордно «дерибанною», стосуються роздачі земель і комунального майна (нагадаємо, в час самої сесії їх буде ще більше).

Вже звично гектарами земельні ділянки віддають фірмі «Креаторбуд», з керівником якої, Ігорем Гудою, в Надала склалися особливо добрі стосунки.  Знову ощасливить землею свободівська міська рада прокуратуру, церкви та родини окремих депутатів, чиновників і заможних людей з Тернополя, про що свідчать прізвища в переліку питань.

Як з сумом жартують деякі тернополяни, котрі не можуть спокійно дивитися на суцільний земельний дерибан в Тернополі, який продовжується ось уже три роки, відколи повну владу в місті отримали свободівці та Сергій Надал, чи вистачить землі та комунального майна для задоволення апетиту сьогоднішньої влади у місті?

Орієнтовний порядок денний тридцять дев’ятої сесії міської ради, 29.11.2013р.

Назва проекту рішення

Автор

1

Про передачу житлового будинку за адресою вул.Академіка В.Гнатюка,11 у спільну власність громадянам

М.Ф.Лесів

2

Про затвердження Плану дій зі сталого енергетичного розвитку (ПДСЕР) м.Тернопіль

А.В.Копит

3

Про затвердження Програми реконструкції, капітального ремонту тротуарів у м.Тернополі на 2014-2016 роки

М.Ф.Лесів

4

Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2012 року № 6/п28/3 „Про бюджет м.Тернополя на 2013 рік”

Н.П.Кучер

5

Про приватизацію об’єктів комунальної власності

В.В.Мединський

6

Про надання в безоплатне користування приміщення

В.В.Мединський

7

Про внесення змін до рішення міської ради від 16.08.2013 р. №6/36/8 «Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення Тернопільській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі»

О.П.Похиляк

8

Про внесення змін до рішення міської ради від 12.07.2013 р. № 6/35/7 «Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення комунальному закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1»

О.П.Похиляк

9

Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення Тернопільського навчально-виховного комплексу «Школа – колегіум Патріарха Йосифа Сліпого»

О.П.Похиляк

10

Про затвердження плану зонування території міста Тернополя

В.Й.Бесага

11

Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення Тернопільській обласній комунальній експериментальній комплексній школі мистецтв

О.І.Смик

12

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради

І.Г.Мединський

13

Про затвердження Комплексної програми попередження надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної і техногенної безпеки на території м.Тернополя на 2014-2016 роки

І.В.Павук

14

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0818га за адресою вул.Липова,12 гр.Мудрому О.О.

В.Л.Кібляр

15

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0835га за адресою вул.Низинна,17 гр.Тераз Н.Т.

В.Л.Кібляр

16

Про надання дозволу на розроблення технічної документація із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0626га за адресою вул. Тролейбусна, 5 гр. Шпак Г. І.

В.Л.Кібляр

17

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000га за адресою вул.Проектна гр.Чамарник Т.М.

В.Л.Кібляр

18

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0332га за адресою вул.Енергетична,27 гр.Гуменюк Л.М.

В.Л.Кібляр

19

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0009га за адресою просп.С.Бандери
ФО-П Онуфрієнку В.М.

В.Л.Кібляр

20

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0064га за адресою вул.Родини Барвінських,11 гр.Галещуку М.І.

В.Л.Кібляр

21

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0610га за адресою вул.Куток, 32 релігійній громаді «Катедральний Собор Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці» м.Тернополя Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви

В.Л.Кібляр

22

Про поновлення договору оренди землі площею 0,4443га під будівництво Християнського навчально-виховного центру з багатоквартирним житловим будинком, приміщеннями громадського призначення, творчими майстернями та побутово-оздоровчим корпусом за адресою вул.Лучаківського громадській організації «Товариство Християнських сімей «Християнська родина»

В.Л.Кібляр

23

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га за адресою вул.Проектна
гр.Грушці М.М.

В.Л.Кібляр

24

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1000га за адресою вул.Тернопільська,13 гр.Болюх Н.В. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

25

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0090га за адресою вул.Промислова,1а ФО-П Сливці І.П.

В.Л.Кібляр

26

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0030га за адресою вул.Живова,9 фізичній особі-підприємцю Поломацканичу Б.І.

В.Л.Кібляр

27

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,4990га для обслуговування
113-квартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул.Чайковського,40 ОСББ «Пролісок 2008»

В.Л.Кібляр

28

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0300га за адресою вул.Л.Українки ТОВ «Марія»

В.Л.Кібляр

29

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0590га за адресою вул.Є.Гребінки,24 гр.Білан Г.В. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

30

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0150га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «АТ Ватра» (від центру) з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул.Микулинецька відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

В.Л.Кібляр

31

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0800га за адресою вул.Зарічна,8 гр.Карпюку І.Я. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

32

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0808га за адресою вул.Лозовецька,13 гр.Вітенку М.К.

В.Л.Кібляр

33

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0151га за адресою вул.Микулинецька,115/10 гр.Сторожуку В.Г.

В.Л.Кібляр

34

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0255га за адресою вул.Підгірна,1 гр.Дедіву Є.М.

В.Л.Кібляр

35

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,10га за адресою вул.Глибока Долина,42 гр.Кузьмі Н.Б.

В.Л.Кібляр

36

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0081га за адресою вул.Живова
гр.Шайді С.Г.

В.Л.Кібляр

37

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею до 0,0358 га для обслуговування частини житлового будинку за адресою вул Манастирського,5 гр. Павлишин Р.П., гр.Павлишину Б.З.

В.Л.Кібляр

38

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0081га за адресою вул.Живова
гр.Шайді В.С.

В.Л.Кібляр

39

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0081га за адресою вул.Живова гр.Лобур Н.І.

В.Л.Кібляр

40

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0560га за адресою вул.Підгірна гр.Кіянчуку І.І.

В.Л.Кібляр

41

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,4277га для обслуговування 122-квартирного житлового будинку з вбудованими офісними приміщеннями та даховою котельнеюза адресою просп.Злуки,4
ПП «Тернопіль-Сервісбуд»

В.Л.Кібляр

42

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,0175га для обслуговування двох багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул.Коновальця,17,19 ПП «Тернопіль-Сервісбуд»

В.Л.Кібляр

43

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0096га, наданої для обслуговування приміщення групи зблокованих торгових павільйонів за адресою майдан Перемоги,4б ФО-П Горохівському Є.І., гр. Сандію О.Й.

В.Л.Кібляр

44

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0054га, наданої для обслуговування приміщення групи зблокованих торгових павільйонів за адресою майдан Перемоги,4б ФО-П Сандію О.Й., ФО-П Сандію І.Й.

В.Л.Кібляр

45

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0219га за адресою вул.Підгірна,34 гр.Крижанівській С.Є. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

46

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0700га за адресою вул.С.Стадникової гр.Брояку В.В. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

47

Про втрату чинності рішення міської ради від 21.09.2013р. №6/37/80 «Про поновлення договору оренди землі площею 0,2858га ТОВ «Енерго-плюс» за адресою вул. Довженка, 18а»

В.Л.Кібляр

48

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0214га для обслуговування будівлі трансформаторної підстанції ТП-425 за адресою просп.Злуки,4г ТОВ «Енерго-плюс»

В.Л.Кібляр

49

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,7021га за адресою вул.Лук’яновича, 8
ПП «Артвін»

В.Л.Кібляр

50

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0333га за адресою проспект Степана Бандери, 5 гр.Проць М. І.

В.Л.Кібляр

51

Про внесення змін до рішення міської ради від 31.10.2013р. №6/38/62 «Про поновлення договору оренди землі площею 0,2500га гр.Морозку Б.Л. за адресою вул.Дорошенка,1а»

В.Л.Кібляр

52

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту площею до 0,0007га за адресою вул.Київська,2 ФО-П Бачинському Р.О.

В.Л.Кібляр

53

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0410га за адресою вул.Глибока,54 гр.Дмитрів М.М.

В.Л.Кібляр

54

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Клінічна в оренду терміном на десять років, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні

В.Л.Кібляр

55

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Збаразька в оренду терміном на десять років, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні

В.Л.Кібляр

56

Про внесення змін в додаток до рішення міської ради від 26.04.2013 року №6/31/91 «Про затвердження переліків документів, які необхідно долучати до проектів рішень міської ради для вирішення земельних питань суб’єктам господарювання та громадянам міста Тернополя»

В.Л.Кібляр

57

Про внесення змін до пункту 5 рішення міської ради від 31.10. 2013р. № 6/38/91 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1981 га за адресою вул. Чалдаєва релігійній громаді «Парафія Преподобного Іова Почаївського» міста Тернопіль Тернопільсько-Бучацької Єпархії Української Православної церкви Київського Патріархату»

В.Л.Кібляр

58

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2600га за адресою просп.Злуки прокуратурі Тернопільської області

В.Л.Кібляр

59

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0163га за адресою вул.Далека гр.Косовській Л.В.

В.Л.Кібляр

60

Про продаж земельної ділянки площею 0,0169га несільськогосподарського призначення, наданої для обслуговування павільйону за адресою майдан Перемоги,4 гр.Солонинці М.С.

В.Л.Кібляр

61

Про продаж земельної ділянки площею 0,0048га несільськогосподарського призначення, наданої для обслуговування павільйону за адресою майдан Перемоги,4 гр.Солонинці М.С.

В.Л.Кібляр

62

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,1489 га для обслуговування будівель та споруд за адресою вул.Гайова,40 ПП «Креатор-Буд»

В.Л.Кібляр

63

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1700га за адресою вул.Митрополита Шептицького КП «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради

В.Л.Кібляр

64

Про надання дозволу Тернопільському міському району електричних мереж відкритого акціонерного товариства «Тернопільобленерго» на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул.Замкова

В.Л.Кібляр

65

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0075 за адресою вул.Митрополита Шептицького приватному підприємству «Креатор-Буд»

В.Л.Кібляр

66

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1236га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул.Коцюбинського,5 об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку
„Старий парк 5”

В.Л.Кібляр

67

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4585га за адресою вул.Митрополита Шептицького,21а
ТОВ «Тріумф 2010»

В.Л.Кібляр

68

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту площею 0,00072га за адресою просп.С.Бандера,102 гр. Врублевському Я.В.

В.Л.Кібляр

69

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0036га за адресою вул. Живова, 9 гр. Пилипіву С.В.

В.Л.Кібляр

70

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га за адресою пров.Цегельний гр.Овсяному Я.П.

В.Л.Кібляр

71

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0032га за адресою вул.Над Ставом гр.Сачик О.М.

В.Л.Кібляр

72

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1019га за адресою вул.Хутірська гр.Риделю Б.П.

В.Л.Кібляр

73

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0966га за адресою майдан Мистецтв КП «Масив»

В.Л.Кібляр

74

Про поновлення договору оренди землі площею 0,2936га ФО-П Дяченко В.А. за адресою вул.Збаразька,33

В.Л.Кібляр

75

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,039951га за адресою вул.Київська,7б гр.Майку О.В.

В.Л.Кібляр

76

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0215га за адресою вул.Енергетична,27 гр.Гуменюк Л.М.

В.Л.Кібляр

77

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0300га за адресою вул.Енергетична,27 гр.Брик Л.В.

В.Л.Кібляр

78

Про скасування рішення міської ради від 31.10.2013р. №6/38/98

В.Л.Кібляр

79

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,5782га за адресою вул. Київська, 5б гр. Гевку Б. С.

В.Л.Кібляр

80

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0594га за адресою вул.Південна,27 громадянам Якімову Ф.П., Старостенко О.І., Якимчук Н.І.

В.Л.Кібляр

81

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0603га за адресою вул.Чернівецька,42 гр.Китчаку С.В.

В.Л.Кібляр

82

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0316га за адресою вул.І.Виговського,7 гр.Кондратьєвій Н.І.

В.Л.Кібляр

83

Про поновлення договору оренди землі площею 0,1156га ТОВ «Спецмонтажбуд-1» за адресою вул.Глиняна, 27

В.Л.Кібляр

84

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0598га за адресою вул.Лемківська,19
гр.Малиміну Б.М.

В.Л.Кібляр

85

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0226га за адресою вул. Крушельницької, 57 гр.Олійнику А. П., Веселовському С. Я., Шацькій Г. В., Вацик Г. Б.

В.Л.Кібляр

86

Про поновлення договору оренди землі площею 1,2571га за адресою вул.Й.Перля, 3 ТОВ «Наразі»

В.Л.Кібляр

87

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0649га за адресою вул.Микулинецька,69 гр.Гудяку Р.І. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

88

Про надання в оренду земельної ділянки площею 0,17га за адресою вул.15 Квітня,1г ТОВ «Дністер-плюс»

В.Л.Кібляр

89

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею до 0,0071га за адресою вул.А.Манастирського,25 співвласникам Андрієвській Г.П.,Яцюк Г.С.

В.Л.Кібляр

90

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0015га фізичній особі-підприємцю Возьному А.В. за адресою вул.Клима Савури,3а

В.Л.Кібляр

91

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,00125га
ФО-П Зарубняк Г.І. за адресою бульв.Т.Шевченка

В.Л.Кібляр

92

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га за адресою вул.Хліборобна,22 громадянам Михалович Л.Д., Михаловичу А.Р., Тирпак Б.В., Ткачук Л.В.

В.Л.Кібляр

93

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0178га за адресою вул.А.Манастирського,36
гр.Біді Б.П.

В.Л.Кібляр

94

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0312га за адресою вул.Степова,47 гр.Міньку В.М. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

95

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0131га за адресою просп.С.Бандери ПМП «Схід»

В.Л.Кібляр

96

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га за адресою вул.Глінки,45
гр.Сампарі О.Я.

В.Л.Кібляр

97

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0366га за адресою вул.Куток,14 гр.Шпліхель А.І.

В.Л.Кібляр

98

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0119га, наданої для обслуговування приміщення ветеринарної клініки для малих домашніх тварин за адресою вул.Полковника УПА Омельяна Польового,2в фізичній особі-підприємцю Яцишину Г.П.

В.Л.Кібляр

99

Про надання дозволу на складання на складання технічної документації із землеустрою щодо встановленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування викупленого приміщення за адресою вул. Гайова,31
ТОВ «ЕСО-Автотехнікс»

В.Л.Кібляр

100

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0620га за адресою вул.М.Рудницького,21 гр.Петрів В.В.

В.Л.Кібляр

101

Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою вул.Митрополита Шептицького КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради

В.Л.Кібляр

102

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0137га за адресою вул.Микулинецька,115/46 гр.Угриняк Н.Ф.

В.Л.Кібляр

103

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0323га для розширення території по обслуговуванню навчального корпусу університету за адресою вул.Текстильна,28 Тернопільському національному технічному університету ім.І.Пулюя

В.Л.Кібляр

104

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2104га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул.Стрімка,6 управлінню освіти і науки Тернопільської міської ради

В.Л.Кібляр

105

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,7130га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул.С.Будного,26а Тернопільському навчально-виховному комплексу №35 Тернопільської міської ради Тернопільської області

В.Л.Кібляр

106

Про продаж земельної ділянки площею 0,0071га несільськогосподарського призначення , наданої для обслуговування будівлі перукарського салону за адресою вул.Київська,16а фізичній особі-підприємцю Буртняку В.М.

В.Л.Кібляр

107

Про поновлення договору оренди землі площею 0,7940га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями за адресою вул.Вербицького,8 ОСББ «Співоче поле»

В.Л.Кібляр

108

Про поновлення договору оренди землі площею 0,4694га ТОВ «Добродій» ЛТД за адресою вул.Ломоносова, 60

В.Л.Кібляр

109

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0887га за адресою вул.Микулинецька,115/59 гр.Флисак О.І.

В.Л.Кібляр

110

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0681га за адресою вул.Полковника Д.Нечая,25 гр.Шевчук О.С.

В.Л.Кібляр

111

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0631га за адресою вул.М.Рудницького,20 громадянам Шинке М.О., Дубас Н.І., Соколовському В.І.

В.Л.Кібляр

112

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1170га за адресою вул.Хліборобна,22 громадянам Михалович Л.Д., Михаловичу А.Р., Ткачук Л.В., Тирпак Б.В.

В.Л.Кібляр

113

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0269га за адресою вул.Тернопільська,13 гр.Болюх Н.В. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

114

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0200га за адресою вул.Проектна
гр.Грушці М.М.

В.Л.Кібляр

115

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0400га за адресою вул.Зелена гр.Білику І.О.

В.Л.Кібляр

116

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0555га за адресою вул.Білогірська,33 гр.Ходосевич Л.В.

В.Л.Кібляр

117

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0019га за адресою вул.М.Паращука гр.Омеляну Я.М.

В.Л.Кібляр

118

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,5553га для обслуговування гуртожитку за адресою вул.Лук’яновича,1 об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку „Лук’яновича,1”

В.Л.Кібляр

119

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0300га за адресою вул. Київська, 10б
ФО-П Шевчуку В. М.

В.Л.Кібляр

120

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0042га для обслуговування будівлі за адресою вул.І.Котляревського,17 гр.Дмітруху М.А.

В.Л.Кібляр

121

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0350га за адресою вул.Бродівська,54а гр.Рочняку М.В.

В.Л.Кібляр

122

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0027га приватному підприємству фірмі «Сервіс ВСВ»за адресою вул. Лесі Українки

В.Л.Кібляр

123

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0073га гр.Алексєєнко В.Ю. за адресою вул.Живова,9

В.Л.Кібляр

124

Про внесення змін та доповнення до рішення міської ради від 22.03.2013р № 6/30/95 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0.6050 га за адресою вул. С.Будного комунальному підприємству Тернопільської міської ради «Масив»

В.Л.Кібляр

125

Про внесення доповнень до рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/95 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та реконструкції існуючих зупинок громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення»

В.Л.Кібляр

126

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0018га гр.Бекесевич В.І. за адресою вул.Живова,9

В.Л.Кібляр

127

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0040га ФО-П Жаловській Г.М. за адресою вул.Лесі Українки

В.Л.Кібляр

128

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0700га за адресою вул.Енергетична,27  гр.Брик Л.В.

В.Л.Кібляр

129

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту площею до 0,0021га за адресою вул.М.Вербицького,2 гр.Рибаку А.Л.

В.Л.Кібляр

130

Про внесення змін в рішення від 05.02.2013 р. №6/29/87 „Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,15га на р.Серет в районі дамби Тернопільського ставу ПМП «Люкс»

В.Л.Кібляр

131

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0057га за адресою вул.Ярмуша,1 гр.Мокрицькому Р.М.

В.Л.Кібляр

132

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0033га за адресою вул.Ярмуша,1 гр.Горчицькій М.Я.

В.Л.Кібляр

133

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,1га за адресою вул.Хліборобна,23 гр.Золотому В.Є.

В.Л.Кібляр

134

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,924409га за адресою вул.Лозовецька,30 гр.Гаврилюку В.Я.

В.Л.Кібляр

135

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0685га за адресою просп.С.Бандери,83 гр.Корильчук Н.І.

В.Л.Кібляр

136

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0006га за адресою вул.Київська
КП «Тернопільелектротранс»

В.Л.Кібляр

137

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0005га за адресою вул.Живова
КП «Тернопільелектротранс»

В.Л.Кібляр

138

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0006га за адресою вул.Київська, 1
КП «Тернопільелектротранс»

В.Л.Кібляр

139

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0006га за адресою вул.Кн.Острозького
КП «Тернопільелектротранс»

В.Л.Кібляр

140

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0006га за адресою вул.Львівська
КП «Тернопільелектротранс»

В.Л.Кібляр

141

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0006га за адресою вул.Митрополита Шептицького КП «Тернопільелектротранс»

В.Л.Кібляр

142

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0006га за адресою вул.Руська
КП «Тернопільелектротранс»

В.Л.Кібляр

143

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0005га за адресою вул.Сагайдачного
КП «Тернопільелектротранс»

В.Л.Кібляр

144

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0006га за адресою вул.Л.Українки
КП «Тернопільелектротранс»

В.Л.Кібляр

145

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0006га за адресою вул.Симоненка
КП «Тернопільелектротранс»

В.Л.Кібляр

146

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0006га за адресою вул.Б.Хмельницького КП «Тернопільелектротранс»

В.Л.Кібляр

147

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0006га за адресою вул.В’ячеслава Чорновола КП «Тернопільелектротранс»

В.Л.Кібляр

148

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0006га за адресою майдан Мистецтв
КП «Тернопільелектротранс»

В.Л.Кібляр

149

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0007га за адресою проспект Ст.Бандери КП «Тернопільелектротранс»

В.Л.Кібляр

150

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0006га за адресою вул.В’ячеслава Чорновола КП «Тернопільелектротранс»

В.Л.Кібляр

151

Різне

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.