Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Хоча для необізнаних це виглядає як ремонт доріг.

Щоб там не говорили про сайт "Тернопільський тиждень" – начебто і заангажованість присутня у наших матеріалах, і упередженість до Надала та його команди, і однобокість  у висвітленні діяльності мерії є тощо.

Та коли спостерігаєш за тим, як влада у місті «працює», стає не пособі. І вкотре спадає на думку, що нас, тернополян, свободівська влада має за «лохів» і недолугий електорат. От свіжі приклади.

Сергій Надал з підручними розповідає, що влада активно взялася за ремонт доріг у Тернополі. Але чомусь не там, де шляхове покриття просто в катастрофічному стані, і де водії, лаючись, гроблять свої транспортні засоби. І не там, де найінтенсивніший рух, багато громадського транспорту тощо. А ремонтують окремі ділянки доріг, де автівки радше паркуються, а не їздять.

Приклад перший. Минулого тижня невелику ділянку трикутної форми, навпроти «білого дому», де вулиця Грушевського перетинається із Замковою, зачистили від старого асфальту, і то не суцільно, а вибіроково, підготували, наступного дня знову заасфальтували, нанесли дорожню розмітку, втикнули в зливну решітку гілку з листочками -  готово.

Та цікаво, що саме на цьому клаптику найчастіше паркуються чиновники та люди, які приїжджають з районів чи міста по справах в організації та державні структури, які розташовані в «білому домі». І там не їздить громадський транспорт і немає інтенсивного руху. Та й стан покриття там був не катастрофічний.

Звісно, ми розуміємо, що нанесення розмітки мало б означати зміну руху на цій ділянці дороги. Сподіваємось так воно і буде, і більше там автівки чиновників паркуватися не будуть. 

Приклад другий. Днями провели підготовчі роботи, тобто здерли старе покриття і бордюри на відрізку дороги на вулиці Коперника від магазину «Золото» майже до арки, де починається вулиця О. Кульчицької. Там, як зрозуміло з розмаху, має бути капітально відремонтована дорога. Але та ж сама ситуація – чи саме це був  найпроблемніший відрізок тернопільських автошляхів? Чи саме по ньому найінтенсивніший рух чи їздять маршрутки та тролейбуси, які перевозять щодня десятки тисяч городян та гостей міста? Звісно ні. Але за «дивним» збігом обставин саме на цьому відрізку вулиці Коперника паркуються працівники управління ЖКГ Тернопільської міськради, відділу технагляду та інших структур мерії, які розміщені в будинку на цій вулиці біля поштамту. То невже місця, де паркуються чиновники, колеги та підлеглі Надала вимагають першочергових ремонтів? Питання, звісно, риторичне. А пересічні громадяни нехай і далі трясуться в громадському транспорті, лаючись на «вбитих» автошляхах в Тернополі. Зате видимість бурхливої діяльності та ремонтування доріг створено. До слова, за один день, п'ятницю, цю ділянку вже закатали асфальтом. така оперативність не може не вражати. Чи може ми не праві???   

«ТТ»

На фото: ілюстрації до і після «ремонту», а також «підготовлений» і оперативно відремонтований відрізок вулиці Коперника біля будинку, де працюють десятки, якщо не сотні чиновників. 

   alt   

 

    alt    

 

     alt

alt


alt    

 

Коментарі  

 
0 #20 варят 13.08.2011 19:45
а де в центрі нема якихось установ з чиновниками? :))))
то давайте весь центр не будемо ремонтувати, бо там їздити і паркуватись ЧИНОВНИКИ!!! :))))
Цитувати
 
 
0 #19 Світлана Петрівна 13.08.2011 17:44
Якщо там і паркуються чиновники, то це означає, що парковку не потрібно ремонтувати? :)
Ха-ха! Давайте і театр не будемо ніколи ремонтувати, бо там на вистави Надал ходить!
Тою парковкою користується купа моїх знайомих, котрі ніякого відношення не мають до влади.
Цитувати
 
 
0 #18 Йосип 13.08.2011 17:42
Якщо пишеться стаття з заголовком "парковки для чиновників", то вже треба конкретну машину показувати і наживати до якого чиновника вона належить.
А може там з 20 машин лише одна належить чиновнику?
Я сам там часто паркуюсь, якщо треба на Театральний майдан перейти або в Укртелеком.
Цитувати
 
 
0 #17 Йосип 13.08.2011 17:39
Цитую журналіст:
а одна з газет дала, наскільки мені відомо, запит в мерію, які дороги планують латати цього року, то колеги кажуть, що вже третій місяць чекають на "високопрофесійн у" відповідь чиновників

Та що ти сплиітаєш?
"20 хвилин" ще пару місяців тому публікувала графік ремонтів.
Зараз он свіжий графік на "Погляді" висить.
Цитувати
 
 
+3 #16 микола 10.08.2011 12:35
Цитую Vasyl:
а міжбудинкові проїзди ніхто і не думає робити, а вони просто страшні

Їх якраз і роблять, правда перевага надається будинкам де є ОСББ, така собі стимуляція сворювати ОСББ
Цитувати
 
 
+14 #15 ігор 08.08.2011 10:13
Цитую Вован:
а Надал обіцяв, що не буде, як Заставний (до речі, йому ше не раз подякуємо) ремонтувати тільки центр, а і мікрорайони. виходить, знову збрехав

Цитую Vasyl:
а міжбудинкові проїзди ніхто і не думає робити, а вони просто страшні


Ви шо осліпли? чи далі свого двору не заходите? Купу дворів капітально відремонтовано цього року! Правда тіки ті двори де є ОСББ! А це правильний стимул обєднуватися в ОСББ!
Цитувати
 
 
-8 #14 журналіст 06.08.2011 17:58
а одна з газет дала, наскільки мені відомо, запит в мерію, які дороги планують латати цього року, то колеги кажуть, що вже третій місяць чекають на "високопрофесійн у" відповідь чиновників
Цитувати
 
 
-6 #13 Умка 06.08.2011 11:27
підтримую в цьому питанні северина, якби сайт був брехливий, то б не дозволяв всяким коментаторам на себе ж паплюжити,
Цитувати
 
 
-4 #12 Северин 06.08.2011 10:20
Цитую нііііііі:
брехливий сайт це і все, видаляйте комент...

сайт якраз правдивий! а Ви звикли всіх судити по собі???? Біж брехливих чим псевдо Свобода з псевдоНадалом я ще не бачив!
Цитувати
 
 
+7 #11 нііііііі 06.08.2011 01:07
брехливий сайт це і все, видаляйте комент...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.