Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«З невідомих номерів на телефони представників «Батьківщина» Тернопільщини щохвилини приходять текстові, відео та аудіо повідомлення, які блокують роботу мобільних телефонів та (чи) банально виснажують батареї мобільних пристроїв.

Наразі з подібною інформацією звернулося більше десяти партійних активістів"

Це інформація прес-служби ТОО ВО «Батьківщина».

Примітка ТТ. На нашу думку – це не просто введення в оману громадян, а відверта брехня політичної партії, яка намагається усіма засобами пропіаритися на сьогоднішніх подіях.  Чому? А де докази цим заявам партії? В наш технологічний вік хіба важко додати «текстові, відео та аудіо повідомлення»…

Звісно, ні. Якби вони дійсно мали місце. Тож пропонуємо прес-службі ТОО ВО «Батьківщина»  розмістити разом з вищенаведеним текстом медійні докази, щоб люди могли переконатися в тому, як «тиснуть» на активістів цієї партії.

Ти паче цікаво знати, що це "за більше десяти партійних активістів", яким так активно "виснажують батареї..." Наведіть прізвища??? 

А якщо таких доказів немає, то це - голослівні заяви, які виглядають цинічним піаром партії на тлі дійсно революційних подій в Україні.

І цією невеличкою заміткою ТТ розпочинає низку матеріалів про те, як сьогоднішні події у своїх цілях, при цьому відверто брехливо і бездоказово поширюючи певну інформацію, використовують тернопільскі політики, парті, "громадські діячі" тощо.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.