Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Поки прості тернополяни мерзнуть на майдані, їдуть до Києва, помагають, хто чим може національній революції, міський голова Тернополя Сергій Надал думає про інше.

Як ми дізналися з власних джерел в близькому оточенні мера, він планує чергову пянку з нагоди Дня місцевого самоврядування!
Замість того, щоб відмовитись від усіх непотрібних в такий час святкувань та фінансових витрат, в ресторані "Х..." біля Тернопільського ставу вже сьогодні ввечері Сергій Віталійович прийматиме вітання від тернопільського бомонду.
Не дивно, чому саме цей ресторан посеред лісу обрав міський голова - подалі від шумного майдану та людських очей!
"Тернопільський тиждень" приєднується до усіх вітань, а від себе додамо одне - бажаємо совісті, щоб сміливо дивитися громаді у вічі!

P.S. Ми б закликали людей, які стоять на Театральному майдані, також прийти до ресторану “Х…», щоб привітати чиновників з їхнім святом. Але боїмося, що ближче до вечора вони змінять місце своєї гулянки. Хоча, навряд чи влада Тернополя має острах перед електоратом…

Коментарі  

 
-5 #12 Коля 07.12.2013 21:43
ніякого святкування не передбачалося. вас збрехали, а ви збрехали своїм читачам!
Цитувати
 
 
0 #11 Денис Л. 06.12.2013 20:26
Чиновники мають право на свято і відзначення свого професійного свята. і незалежно, чи буде святкування, чи ні - але службовці також люди, і їх треба поважати, а не обзивати їхні дії п’янкою.
Цитувати
 
 
+5 #10 Чапа 06.12.2013 19:13
о як бігом сволотівці і чиновники кинулися коментувати, значить точно правда, респект ТТ :-)
Цитувати
 
 
-3 #9 Микола Сивирин 06.12.2013 18:26
Пише працівник управління освіти і наки Тернопільської міської ради. ПРовокатори-писаки! Вийдіть на Майдан і побачити мене особисто, де я вже не перший тиждень "святкую", приблизно до 2-3 ночі, разом з хлопцями з охорони майдану))) Приходьте, поспілкуємося)) )
Цитувати
 
 
-3 #8 Василько 06.12.2013 17:25
ніякого святкування не передбачалося! ви знову брешете
Цитувати
 
 
+5 #7 Активіст 06.12.2013 17:03
Краще би депутат Попадин був би таким же принциповим і обєктивним, коли голосує за передачу земель "потрібним" партії чи Надалу особам. Де ж тоді його совість?
Цитувати
 
 
+1 #6 Октябрьский 06.12.2013 16:02
Ну да, промышленность угробили - можно и не работать, бастовать - заробитчане с за-границы всё равно бабло пришлют.
Цитувати
 
 
0 #5 Богдан Попадин 06.12.2013 15:18
Пише депутат Тернопільської міської ради Богдан Попадин. Нешановні писаки-журналюги! Мене, як депутата і Голову з питань місцевого самоврядування більше 2-х тижнів тому дійсно було запрошено на святкування Дня місцевого самоврядування (навіть грошима скинулися - ніхто "на халяву" не відзначає), але і я, і Надал, і інші сказали: ніякого святкування не буде, бо це "пір під час чуми" - революція в державі! Ми всі на майданах (хто в Києві, хто в Тернополі), так що просто, продажні журналюги, НЕ БРЕШІТЬ! Краще правдиво висвітлюйте події в державі і злочинні дії РегиАналів і їх псів-беркутят!
Цитувати
 
 
-1 #4 вафанкуло 06.12.2013 15:15
І коли ж це свято буде?
Брехуни ви, а не кореспонденти.
Вас Партія Рецидивістів наняла?
Цитувати
 
 
-1 #3 тернополянка 06.12.2013 13:40
Погано проінформувалор пресу "оточення" мера...Так, таке планувалося...ще за довго до МАЙДАНУ...але у зв’язку з подіями рішенням Міського голови були відмінені всі урочистості ..та святкування...Подавайте, будь ласка, перевірену інформацію!!! Бо інакше як "бунтарями" вас назвати не можливо....Кращк їдьте до Києва і висвітлюйте правдивіподії там...там, де це дійсно потрібно!!!!!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.