Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як стало відомо, працівників Тернопільської МВС, які відмовилися їхати до Києва за вказівкою вищого керівництва, змусили сьогодні пройти огляд у лікаря психолога. Також відомо, що до цього часу правоохоронці не є звільненими.

Народний депутат України, голова ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний розцінює ці дії керівництва обласної міліції як незаконні та неадекватні.

«До психолога сьогодні потрібно звертатися саме, тим, які дають ці злочинні накази: їхати до Києва, розганяти мирний Майдан, бити мирних мітингуючих. Працівники міліції, які відмовилися виконувати ці злочинні накази – свідомі, розумні люди, справжні захисники свого народу, яких я щиро поважаю. Адже правоохоронців зі всієї України звозять до Києва не для того, щоб захищати Євромайдан, а для того, щоб захищати антимайдан тітушок та п’яниць», – прокоментував ситуацію політик.

Народний депутат підкреслив, що одразу після усунення «владного режиму» всі отримають по заслугах.

«Я зараз хочу звернутися до керівника Тернопільського обласного управління УМВС, щоб цей зайда, якого призначили в Тернополі для виконання злочинних наказів бандитської влади не забував де і на які посаді він знаходиться. Так само звертаюся до лікарів з проханням не ставити невірних діагнозів, пам’ятати про клятву Гіпократа та Господню кару. Після повалення цього антиукраїнського режиму всі прихвостні, які видавали злочинні накази, шантажували, погрожували, змушували людей до певних (часто незаконних) дій будуть відповідно покарані, де б вони не знаходилися. Також, я звертаюся, до всі, хто всупереч погрозам звільнення, шантажу та підкупу відмовляється йти на провокації та беззаконня по відношенню до своїх співгромадян. Всі ці люди будуть відновлені на своїх посадах», – наголосив Василь Деревляний.

Народний депутат вкотре закликав усіх жителів Тернопільської області нічого не боятися, а в разі незаконних дій з боку вищого керівництва та чиновників – звертатися до його громадських приймалень.

«Чим швидше ви повідомите про ті чи інші беззаконня, які вам стало відомо, тим швидше ми зможемо втрутитися, щоб захистити Вас та Ваших близьких»,- резюмував політик.

«Принагідно я прошу всіх працівників силових структур Тернопільської області захищати права своїх побратимів (що відмовилися від поїздки до Києва), наслідувати їх мужні, патріотичні поступки. Єдність нації зараз головне. Тому я закликаю усіх силовиків краю: в неділю, 15 грудня вийти на Майдани, стати пліч о пліч з своїми співгромадянами. Таким чином, Ви виконаєте свій прямий обов’язок – захист громадян та доведете, що міліція з народом!», – закликав народний депутат.

Коментарі  

 
+1 #3 ____ 15.12.2013 15:05
Василь Деревляний, вам необхідно самому пройти огляд у психіатра.
Цитувати
 
 
+2 #2 Народ 14.12.2013 23:20
Кучка запроданців, таких, як пан дерев'яний, мабудь забув, що правоохоронці давали присягу захищати батьківщину, а не кількох бунтарів. Щось не подобається, то треба було виказувати своє слово на виборах. Є багато заходів законно щось змінити. А цькувати дітей і загажувати місто-столицю то це ганьба. Не треба нікуди йти - ні до ЄС, ні до МС, а мати свій шлях. Але мабуть, пане дерев'яний, ви, як той репях, що ціпляється до собачого хвоста. Краще скажіть своїм виборцям, чому ви до цього часу не відмовились від своєї з/п на користь майдану, на користь пенсіонерів. Що ви зробили для України, крім того, що підбурюєте людей???
Цитувати
 
 
+3 #1 Народ 14.12.2013 23:07
Пану дерев'яному необхідно пам'ятати, що український народ ще не забув про зрадницькі дії таких, як він. Є багато законних заходів, щоб змінити щось в Україні, але він знає тільки заклики до бійки, бо на більше розуму не має. Бажаємо вам, пане, щоб коли вашій сім'ї та вам знадобилась допомога від правоохоронців - ви її НЕ ОТРИМАЛИ.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.