Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще вчора ми писали, У Тернополі сталося диво - суд не підтримав прокуратуру

Але вже сьогодні ситуація змінилася і суд передумав.

Тернопільським окружним адміністративним судом сьогодні задоволено клопотання прокуратури міста Тернополя щодо забезпечення позовів на призупинення дії окремих пунктів рішень міськради. 
Зокрема, прокурор м.Тернополя просив суд зупинити дію рішення позачергової 41-ї сесії Тернопільської міської ради №6/п41/2 в частині встановлення з 1 грудня 2013 року у місті Тернополі безстрокового загальноміського мирного страйку та рішення Тернопільської міської ради №6/п43/2 в частині невиконання нормативних документів Президента України та Кабінету Міністрів України.
Також прокурор просив суд зупинити дію розпорядження Тернопільського міського голови №468 від 6 грудня 2013 року в частині зобов’язання вивішування прапорів Ради Європи .
13 грудня 2013 року ухвалами Тернопільського окружного адміністративного суду клопотання прокурора міста Тернополя задоволено.
Загалом органами прокуратури області пред‘явлено 46 позовів про скасування незаконних рішень, прийнятих органами місцевого самоврядування Тернопільщини впродовж останніх двох тижнів. Судами вже задоволено 11 клопотань про забезпечення позовів, якими зупинено дію рішень сільських, міських, районних та обласної ради. 

Коментарі  

 
+1 #2 Свій. 15.12.2013 13:07
понятно, що суд став частиною режиму! Їм не вистачає духу піднятися з колін!
Цитувати
 
 
+2 #1 Іфпу 13.12.2013 16:36
Так прапори зняти? Чи, може, рішення суду скрутити в трубочку і засунути комусь в дупу? :o
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.