Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Щоправда, буде він героєм чи антигероєм, наразі невідомо. Побачимо й почуємо!

Практично всі тернопільські журналісти 2 та 12 липня цього року отримали від керівника прес-служби мерії смс-киприблизно такого змісту: сьогодні на такому-то каналі о такій-то годині вийде програма з такою-то назвою, присвячена діяльності "Свободи" в Тернополі.

Подібне повідомлення пані Катерина Калуш розміщувала на своїх персональних сторінках в соціальних мережах. Адеякі анонси навіть виставлялися на сайтах міської ради та ВО "Свобода" (а згодом і самі відеоролики програм).

«ТТ» вже піднімав питання, де звертали увагу Катерини Вікторівни та її безпосереднього керівництва на те, що їй, як держслужбовцю, начальнику відділу Тернопільської міської ради, потрібно навчитися розрізняти справи партійні та роботу на посаді в органах місцевого самоврядування. Поки що змін не видно.

Можливо, цього разу саме «ТТ» допоможе "просунути" інформацію про її шефа. Адже, про те, що пан Надал знову буде «зіркою» телепрограми, прес-служба мовчить. Чому, спитаєте ви? А тому що вже днями мер Тернополя має знову стати персонажем телесюжету. Щоправда, цього разу навряд чи в ролі «свободівського мера процвітаючого міста Тернополя». Непроплачений, розумієте, сюжет. А зроблений виключно з ініціативи журналістів та керівництва телеканалу з іншої, сусідньої, області

Так от, як нам відомо з власних джерел і від колег, в середу, 10 серпня цього року на телеканалі ЗІК о 21:30 вийде перша в новому сезоні програма "Хто тут живе".  І головним героєм якої буде не хто інший, як міський голова Тернополя Сергій Надал. Ця2-ох годинна програма львівського телеканалу зроблена в стилі журналістського розслідування.

В ній, як правило, показують і розповідають всю правду (до якої, звісно, журналісти змогли "докопатися") про чиновників, депутатів, суддів та правоохоронців. Про їхні статки-маєтки, «досягнення» на робочому місці тощо. Щосереди ведучий запитує держслужбовців: «Для кого вони працюють – для народу, чи для власного добробуту?».

Цікаво, що цієї середи відповість міський голова Сергій Надал і чи матиме він взагалі мужність прийти в студію? До слова, в середу ЗІК запросив у студію, як нам відомо, й інших тернополян. Серед них – і один колишній голова громадської ради при Тернопільській міськраді. Що обіцяє багато цікавого для глядачів.

Насамкінець зазначимо, що нас самих ця інформація, ну, про зйомки такої програми про життя-буття міського голови Тернополя, спочатку здивувала. Адже як відомо з неофіційних джерел, телеканал ЗІК начебто є власністю президента ФК «Карпати» Петра Димінського. А саме цей галицький олігарх, подейкують, в близьких і дружніх стосунках з лідером ВО «Свобода» Олегом Тягнибоком. І як так могло статися, що телеканал «друга Тягнибока» зняв програму про побратима Тягнибока (всі попередні випуски якої були не просто резонансними, а й подекуди скандальними і шокуючими у своїй правдивості про приховане життя певних осіб, внаслідок чого окремі «герої» передачі навіть позбувалися своїх «хлібних» посад), наразі загадка ще та. Але поживемо – побачимо. В середу. Якщо, звісно, нічого не зміниться. І ця програма, нагадаємо, вийде в ефір о 21.30 на телеканалі ЗІК.

P.S. Думаємо, в середу ввечері ми також дізнаємось, чому пані Калуш не анонсувала цю програму про свого шефа широкому загалу. Має бути цікаво – адже працювали незаангажовані журналісти, львівяни. Вони точно до мера Тернополя не мають жодного стосунку. Тож сподіваємося на правду?

«ТТ»

 

Коментарі  

 
+2 #15 варят 13.08.2011 20:02
Розсмішили!
То де ж докази "близькості" Демінського і Тягнибока? Щось не дуже ведучий любязно ставився до Надала :)
Сказочніки ви рєбята.
Цитувати
 
 
0 #14 Яків 13.08.2011 18:02
Відверта заказуха проти Надала.
Заставний напевне посоромився на власному кналі таке влаштовувати і підключив львівяк.
Цитувати
 
 
-4 #13 Северин 12.08.2011 18:07
Цитую Нічого собі:
[quote name="Северин"]цікаво чи покажуть як Надал уникнув кримінальної справи за торгівлю наркотою

А чого тільки наркотою.. бери більше - зброєю! ядерною зброєю! ще й співпрацював з АльКаїдою (не плутати з Кайдою)!
Продовжувати?[/Шановний інформація з офіційних джерел! Продовжувати можу я "під час навчання приймав активну участь в квартирних кражах)))) теж офіційні джерела!
Цитувати
 
 
+4 #12 Вовка 11.08.2011 15:44
Нічого нового не буде!
Цитувати
 
 
-7 #11 таксіст тарас 10.08.2011 13:24
Надал нармальний пацан
Цитувати
 
 
+8 #10 баця 10.08.2011 13:12
ладно, не женіть вже в коментах про всяку наркоту, всі ми не без гріха, сьогодні ввечері почуємо й побачимо що назнімали
Цитувати
 
 
+3 #9 Нічого собі 10.08.2011 11:23
Цитую Северин:
цікаво чи покажуть як Надал уникнув кримінальної справи за торгівлю наркотою

А чого тільки наркотою.. бери більше - зброєю! ядерною зброєю! ще й співпрацював з АльКаїдою (не плутати з Кайдою)!
Продовжувати?
Цитувати
 
 
+2 #8 ольга 10.08.2011 09:01
Львівські точно незаангжовані.
Цитувати
 
 
+8 #7 bvm1948 09.08.2011 23:17
...схоже побратими невіруючи , братани - Тернопільські галичани трохи НЕРВОВІ...
Цитувати
 
 
+8 #6 Северин 09.08.2011 20:32
цікаво чи покажуть як Надал уникнув кримінальної справи за торгівлю наркотою (перебуваючи в цей час в податковій)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.