Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Марш вулицями столиці приурочений 105-й річниці з дня народження Степана Бандери зібрав рекордну кількість учасників, серед яких і сотні тернополян. За різними даними в колоні з запаленими факелами марширували від 5 до 25 тисяч прихильників націоналістичної ідеї.

Не обійшлося без традиційних провокацій, якими славиться ВО “Свобода”. Кілька учасників ходи в масках намагалися підпалити 5-ти зірковий готель “Прем’єр Палас”. Спочатку молодики кидалися петардами, потім пожбурили в хол запалений смолоскип, а насамкінець розлили біля входу бензин. Охорона гасила полум’я вогнегасниками і відганяла неадекватів.

Відео з спробою підпалу відразу потрапило до мережі YouTube і викликало хвилю обурення, як у влади так і серед поміркованої опозиції. Зрозумівши, що запахло смаленим керівництво ВО “Свобода” відхрестилося від інциденту, заявивши, що її активістів хтось спровокував. Також двох цих спровокованих виключили з партії.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом інциденту біля готелю за участю учасників факельної ходи.  За словами правоохоронців, вони отримали кілька заяв, в тому числі від співробітника служби безпеки готелю, пише За Збручем

Примітка ТТ. Нагадаємо, минулого року у Тернополі в Старому парку 9 травня народний депутат, тернопільський свободівець Михайло Головко жбурнув у натовп людей, середя яких були діти, студенти і старенькі, димову шашку. Його вчинок, наслідки якого могли реально призвести до каліцтва людей,  і досі залишається безкарним.

Хоча прокурори запевняли, що порушили карну справу з приводу цього ганебного вчинку...

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.