Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Повідомляю, що інформація , поширена народним депутатом  Олегом Сиротюком про те, що він нібито отримав повістку на допит у справі про знищення вивіски з ОДА заднім числом не відповідає дійсності.

Повістку на  допит 2 січня 2014 депутат отримав ще 30 грудня 2013 року.  Тому інформація, поширена ним у ЗМІ є неправдивою, повідомила прес-секретар прокурора Тернопільської області Леся Гурецька

Нагадаємо, перед цим офіційний партійний сайт ТОО ВО «Свобода» поширив наступну інформацію:

«Прокуратура Тернопільської области поширює неправдиву інформацію про те, що народний депутат України свободівець Олег Сиротюк знищив табличку з написом "Тернопільська обласна державна адміністрація" (http://goo.gl/GvKdhD). Водночас працівники прокуратури ігнорують те, що насправді табличку зламали міліціянти. Фактично від громадськости приховують протиправні дії працівників міліції 29 грудня 2013 року біля будівлі Тернопільської обласної ради по вул. Грушевського, 8.

Слід зауважити, що Олега Сиротюка викликають на допит у якості свідка. Однак, виходячи з інформації, яку поширює прокуратура, не складно завбачити, що парламентаря зі свідка перекваліфікують у підозрюваного в цій справі. Також вартий уваги той факт, що народний депутат отримав повістку на допит, який має відбутися 2 січня... 2013 року.

"Вручення такої повістки про виклик із вимогою з'явитися на допит у минуле потребує розслідування за ознаками злочину, передбаченого ст. 367 Кримінального кодексу України – службова недбалість. Це також є черговим підтвердженням необхідности повної переатестації прокуратури Тернопільської области", – зазначив народний депутат України Олег Сиротюк.

Коментарі  

 
0 #3 Ігор правдивий 15.02.2014 07:45
"Свобода" не макє моральності, совісті, та ще зі свого сайту безграмотно пише : "...Прокуратура Тернопільської области (області)...;...Це також є черговим підтвердженням необхідности(не обхідності) іт.д." "Нацики"!!!,не "штундуйте" Гітлера, а читайте класиків України (Л.Українки, Т.Шевченко іт.д., ),таких слів у їх великих творах немає. Ви, "нацики", несете в україське суспільство розруху і нацистське переслідування тих людей, які вас не підтримують і не поважають. Нацистам майбутнього ніколи не було і не буде.Вчіть історію,робіть висновки (моя порада)."Бісам-нацистам" дорога в "пекло"!!!СЛАВА УКРАЇНІ-,а "нацикам" пекло!!!
Цитувати
 
 
+2 #2 Михайло Сиротюк 04.01.2014 12:09
Шановні читачі, подивіться на фотокопію повістки і все стане зрозуміло хто кого обманює http://goo.gl/NtfXyg
Цитувати
 
 
+2 #1 kolya 04.01.2014 11:21
чи ви сліпі??? ось ссилка на повістку http://goo.gl/nwa8AC !!!! зайдіть і перегляньте викликають на 2 січня 2013 року!!! То не депутат бреше а прокуратура.... брехуни
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.