Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Що це – хакерська атака, технічні неполадки чи недбалість прес-служби?

Cьогодні, у вівторок 9 серпня 2011 року, близько 18 години на офіційному сайті міської ради ради пропала практично вся інформація. Порожнім були розділи "Новини", "Депутатські фракції", Виконавчий комітет", "Структурні підрозділи", розділ двостороннього звязку та навіть розділ  "Міський голова" (малюнки 1 – 6). .

Ми не знаємо істиної причини такого технічного явища, бо буквально за декілька хвилин інформація знову зявлялася. Потім могла повторно зникнути і знову зявитися за декілька десятків секунд.

До речі, цікавим є напис в лівому нижньому кутку малюнка 1. Незважаючи на те, що відкритим був сайт міської ради, інтернет-оглядач показував, що завантажуєься сайт ... обласної державної адміністрації.

Хочеться вірити, що це тимчасові технічні неполадки (а не спроби невідомо хакера залізти на офіційний сайт Тернопільської міської ради – прим.ТТ). В іншому ж випадку декому може бути не до жартів.

О 18.30 год. коли ми "заливали цю статтю на  "Тернопільський тиждень", сайт міськради вже ніби працював нормально.

Прінт-скріни сайту міськради зроблені саме під час цих «неполадок»

  alt  

 

   alt   

 

    alt    

 

     alt     

 

      alt      

 

       alt       

 

 

 

 

Коментарі  

 
+1 #3 прес-служба 11.08.2011 15:43
його обновлюють, відповідно до нових вимог законодавства. дійсно можуть бути збої. міська влада просить вибачення за тимчасові труднощі
Цитувати
 
 
0 #2 микола 10.08.2011 12:28
мабуть роблять реконструкцію!
Певне незабаром побачимо новий сайт!
Цитувати
 
 
+6 #1 ніфігасобі 09.08.2011 20:37
без слів...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.