Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Юрій Луценко закликає створити рух опору "Народний Фронт Майдан" і штурмувати "правлячу банду", масово рушаючи на Київ.

"Створюємо Народний Фронт Майдан (як я і пропонував назвати організацію з самого початку) і реально перетворюємо його в мільйонний народний рух опору", - написав він у своєму Facebook, перебуваючи в лікарні.

"Максимальна самоорганізація і мінімальна бюрократія. Керівник в місті, районі чи області - той, хто веде за собою людей, а не персона по квоті", - уточнив Луценко.

Він переконаний, що лідери опозиції мають припинити "виборчу президентську кампанію" і забути про піар, а натомість мають просити "якщо треба – то й навколішках" людей "перейти від маніфестацій вихідного дня до штурму правлячої банди з Дня Злуки 22 січня".

"В призначений час мобілізації всі українці – на столицю. Зі своїми автомобілями, бусами, вантажівками, тракторами - битися за вільну Україну, - закликав Луценко.

"Мери вільних міст і містечок – запрошуємо на екскурсію до Києва з усім комунальним господарством. Студенти – на вулицю, битися за своє європейське майбутнє. Кияни – на вулицю, битися за свій столичний гонор. Політики – на вулицю, разом з сім'ями і помічниками, на своїх авто і пішки – битися за демократію в цій країні", - додав він.

За словами Луценка, "втрачати вже нічого".

"Прийняті (16 січня) закони – це тюрма суворого режиму для всіх, хто почуває себе вільною людиною", - написав опозиціонер і висловив переконання, що таким чином влада платить Росії за кредити. 

Він наголосив, що це – "той час, коли перевіряється на практиці "Душу й тіло ми положим за нашу свободу", це момент істини".

"Предки боролися в гірших умовах. Нас мільйони і ми сильніші за купку злодіїв", - зазначив Луценко.

Приміітка ТТ. Ось і настав момент істини для міського голови Тернополя. Адже саме він, чи не єдиний з поміж інших мерів, зовсім нещодавно закликав містян до страйку, разом з депутатами виголошували гучні заяви про невиконання вказівок центральної влади та разом з побратимами-свободівцями робив інші популістичні речі.  Але, як то кажуть, прапорами махати і з трибун промови виголошувати - це одне. А от реально повести за собою людей, навіть в такій формі, як це закликає робити Луценко, зовсім інше.

То ж чи поїде Надал у столицю разом з іншими тернополянами на штурм? 

Коментарі  

 
-1 #3 Віктор. 17.01.2014 17:01
Надал єдний мер, що не побоявся відкрито піти проти режиму!
Цитувати
 
 
+2 #2 Валя 17.01.2014 15:31
..... у Клюєва отримує бабло
Цитувати
 
 
0 #1 new 17.01.2014 12:55
Надал уже в столиці!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.