Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ТТ вже писав, що  тернопільський підприємець Солонинка М.С., який вважається власником частини ринку «Ласкаво просимо» у Тернополі на «Дружбі», є давнім товаришем іншого місцевого підприємця і  депутата міськради від ВО «Свобода» Михайла Гладкого (обидвоє - колишні міліціонери), який особливо наближений в звязку з спільними бізнес інтересами до мера Тернополя Сергія Надала.

Так от, як стверджують колишні власники торгівельних павільйонів і наводять докази своїх слів, пан Солонинка і досі не заплатив жодної копійки за це майно. І Тернопільський міськрайонний суд, в якому слухалася справа про розірвання договору купівлі-продажу, про що просили обдурені колишні власники даного майна, повірив пану Солонинка і вимоги продавця не задовільнив. Цю неоднозначну справу  в Тернопільському міськрайсуді вів суддя Грицак.

І от, як ми дізналися з власних джерел після наших публікацій, за дивним «збігом обставин», син пана Солонинка займає посаду … заступника керуючого апаратом саме у цьому Тернопільському міськрайонному суді.  Але скоро стане і керуючим. Оскільки теперішній керуючий аппаратом йде суддею в один з районних судів. А пан суддя Грицак, про якого ми згадували в наших матеріалах, незабаром має стати головою Тернопільського міськрайонного суду. Оскільки нині діючий голова суду досяг пенсійного віку.

Ось такі то справи.

Звісно, ми ні на що не натякаємо. А просто констатуємо такий промовистий факт. 

Статті на тему:

Надал і його команда цинічно забирають у підприємців Тернополя бізнес та майно

Дивні обставини однієї судової справи у Тернополі

 

Коментарі  

 
+2 #5 Славік 28.01.2014 11:19
Надале,де ж твоя совість?, ми ж думали ти дійсно патріот- а ти,злодюжка...
Цитувати
 
 
+3 #4 алина 28.01.2014 09:48
правильно зробили, що це опубл1кували. якби за кожну таку справу не зупинялись, а писали 1 боролися, то н1коли б кра1на не д1йшла до такого. а то ми все бо1мося когось. не треба боятися. бо закони 1снують, т1льки 1х н1хто не хоче вивчати. а т1 що 1х знають, вправляються ними по своему розум1нню. т1льки не треба руки розпускати, бити 1 нищити все, бо вам же прийдеться це все пот1м ремонтувати 1 тратити грош1.
Цитувати
 
 
+3 #3 Василь Ігорович 27.01.2014 21:54
спільні бізнес інтереси п.Гладкого і мера Тернополя Надала, - це ресторан Назарія, який розташований в центрі міста, і територія якого розширюється НЕ ПО ДНЯХ А ПО ЧАСАХ. Цікаво було б стосовно цього розслідування провести, незважаючи на те, що формально все на Гладкому... Все можна знайти, головне бажання.
Цитувати
 
 
0 #2 секретар Леся 27.01.2014 13:17
блін, дякую, тепер знаю певні розклади в нашому суді 8)
Цитувати
 
 
0 #1 обєктивно 27.01.2014 12:48
а хто б сумнівався, забули в якій ми країні живемо?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.