Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми писали, як Гламурний мер Тернополя любить дивувати електорат дорогими речами. І після цього піарники Сергія Надала додумалися до нового "креативу" -  порадили йому пофотографуватися у … «Ниві». Ну а що - також в певному сенсі "джип", які так полюбляє очільник Тернополя. ..

І, не  має де правди подіти, на цій фотосесії пан мер вже був не в дорогому гламурному пальті, а в значно скромнішій і демократичнішій одежині:) (на фото)

Як пише офіційний сайт міськради, публікуючи відповідні світлини, Оновлену амбулаторію загальної практики сімейної медицини презентували у Тернополі на вулиці Куліша 6 лютого. Вона розрахована на обслуговування близько шести тисяч населення. Медичний заклад відповідає всім сучасним вимогам та стандартам, тут можна зробити аналізи і обстеження, передбачені Міністерством охорони здоров’я України.

Як зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал, відтепер пацієнти, які живуть неподалік амбулаторії, можуть швидше і зручніше отримати потрібну консультацію чи лікування.

«Ми визначили пріоритети у галузі медицини. В першу чергу всі медичні послуги повинні бути максимально наближені до людей. Саме створення таких амбулаторій, які розташовані в густонаселених спальних мікрорайонах дозволяють це зробити. Сьогодні ми презентували одну з таких амбулаторій. Незважаючи на те, що держава не виділяє коштів на придбання обладнання, тут за кошти з міського бюджету закуплено і встановлено нове сучасне обладнання. Також в амбулаторії є сумки сімейного лікаря, тому медики можуть надавати повноцінну допомогу і під час виклику до дому», - підсумував очільник міста.

За словами куратора галузі медицини, заступника міського голови Леоніда Бицюри, відкриття амбулаторій входить у загальноміську програму «Здоров’я тернополян» на 2013-2015 роки. Такі заклади вже працюють у різних мікрорайонах міста, тому тернополяни вже мали можливість скористатися їх послугами. Цього року заплановано відкриття ще трьох закладів такого типу.

Також за кошти з міського бюджету придбали нові санітарні автомобілі для трьох філій Тернопільського міського комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги». 

сергій надал, мер, фото, джипи, машини, нерпа, пальто, годинник, тернопільський тиждень

... так пан Надал був одітий  "для медиків"...

сергій надал, мер, фото, джипи, машини, нерпа, пальто, годинник, тернопільський тиждень

... а так перед цим для водоканалівців....

сергій надал, мер, фото, джипи, машини, нерпа, пальто, годинник, тернопільський тиждень

... "демократичний"  керівник Тернополя, "патріот"- свободівець, радіє життю як в "Ниві", позуючи "придворним" фотографам і "журналістам", так і в своєму офіційному "Паджеро" і і ше в кількох неофіційних автівках...

 

 

Коментарі  

 
+3 #2 думай своєю головою! 07.02.2014 09:25
ооо..це "чудова робота"))) останні фотографії для "придворної газети" міської ради та "придворним журналістам" на перші шпальта, які незабаром "облетять" все місто, "з волі і без волі" за гроші ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ тернополян!!! СКОРО! чекайте у свої скриньки!!! читайте і "просвітляйтеся")))))
Цитувати
 
 
-3 #1 алина 07.02.2014 08:29
в мене таке враження, що по вашому розум1нню пан Намдал повинен бути вядгнений у фуфайку 1 к1рзов1 чоботи. Люди! Схамен1ться 1 поважайте себе. 1 вам не стидно буде якщо ваш кер1вник буде ходити об1рванцем. у об1рванц1в психолог1я об1рванця 1 хазяйнувати в1н буде так об1рванець. об1рванц1 не повинн1 1 не можуть бути кер1вниками - це вих1д у безв1сть. Невже у робот1 пана Надала так все правильно, добре, нема н1яких недол1к1в 1 провал1в, що вас так нервуе його сучасний одяг нормально1 людини?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.