Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Віталій Гнатюк

Опоненти свободівців жартують, що якщо правляча в обласному центрі партія не збавить обертів, то незабаром захочуть і Тернопіль перейменувати.

Викарбувати слова “Герой України” на пам’ятнику провіднику ОУН в обласному центрі запропонували місцевій владі депутати Тернопільської міськради від партії “За Україну!” Як вони зазначають, Героїв України  визнавати чи не визнавати мають не окремі політики чи суди, а лише український народ. Заукраїнці переконані, що для абсолютної більшості наших співвітчизників саме Степан Бандера є істинним героєм, борцем за незалежність України.

Щоправда, з такою ініціативою раніше вже виступили місцеві свободівці. І навіть пішли далі — мер Тернополя Сергій Надал заявив, що не тільки необхідно викарбувати на пам’ятнику слова “Герой України Степан Бандера”, а до назви проспекту, який має ім’я видатного українця, також додадуть ці слова. Нагадаємо також, що керівник міста пообіцяв назвати площу, де у Тернополі розташовані ТОДА і обласна податкова, на честь провідника ОУН. Опоненти свободівців жартують, що якщо правляча в обласному центрі партія не збавить обертів, то незабаром захочуть і Тернопіль перейменувати. Адже раніше вже перейменували вулицю генерала Черняхівськогоу на вулицю Героїв Крут. Але про те, що такі перейменування суттєво спорожнять не тільки гаманці персічних тернополян, але й міську казну, владоможці мовчать. Не кажучи вже про ті проблеми і труднощі, які послідують за цими перейменуваннями навіть говорити не хочеться.

І всі ці нововведення відбуваються на тлі подорожчання тарифів на тепло і гарячу вода та інші комунальні послуги.

Нові тарифи на послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води в Тернополі для населення вступили в дію з 1 лютого.

Основними чинниками зростання називають збільшення ціни на газ (з 1 серпня 2010 року на 50%), зростання мінімальної заробітної плати (з 605 гривень, закладених до цього у тарифі, до 940 грн) та підвищення оплати за електроенергію. Керівник КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Василь Штопко підвищення тарифів вважає економічною необхідністю. Інакше місто могло б залізти у борги і залишитись взагалі без тепла. На сьогодні Тернопіль винен за газ близько 50 мільйонів гривень. Найменше відчують підвищення тарифів, як переконує Василь Штопко, ті тернополяни, які мають субсидії.

За новими розрахунками, за один квадратний метр житлової площі тернополяни платитимуть 4,89 грн замість 3,68 грн. Абонплата з 1,16 грн зросла до 1,30 грн. Подорожчає і вода та каналізація. На черзі також подорожчання проїзду в комунальному траснпорті до 1 грн. 50 коп, а в маршрутках до двох з половиною гривень. І хоча влада й стверджує, що підняття вартості проїзду наразі на стадії обговорення. Ніхто не сумнівається, що це станеться вже незабаром.

Ось так – поки місцеві політики галасують на мітингах, перейменовують вулиці та розповідають „казки” довірливим виборцям, пересічні тернополяни фактично щодня стають біднішими. А ви, шановні читачі, якої думки про все вищесказане?

 

Коментарі  

 
+5 #3 Тарас 17.02.2011 07:29
Не було ніякої боротьби за Україну, була боротьба за владу з допомогою німецьких штиків. Хтось чув що Україна волала про допомогу? Ні, вона жила буденним життям, будували, сіяли, народжували і вчили дітей. Не треба розказувати що в Бандери душа боліла за Україну. Були ті що з Гітлером і були ті що проти Гітлера, когось третього, проти них всіх не було. Всі мрії націоналістів про владу ще Гітлер поховав, а тоді вже пішла справа за виживання, тож частина була з німцем, частина сдалася совітам, а в кого руки в крові були і не встигли за німцями ховалися по лісах, поки не знайшли. Оце і вся героїка "національної " боротьби.
Цитувати
 
 
+6 #2 Don Sancho 09.02.2011 12:22
:sad:
Цитувати
 
 
+8 #1 flower 07.02.2011 22:27
деруть з тих, хто найменше захищений...при вдаді ті,хто абсолютно не зацікавлений в розвитку нашої держави...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.