Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ну от і закінчилися Новорічно-Різдвяні свята. Вже навіть пройшло більше, як третина лютого. За декілька днів - Стрітеня, коли, як кажуть у народі, зима з весною зустрічаються....
До чого ми це все?
В кінці грудня у Тернополі мали зустрітися мери Івано-Франківська, Хмельницького, Львова, Луцька та Вінниці.

Всі вони мали приїхати, щоб "відмазати" свого тернопільського колегу від криміналу, списавши все на його політичну активність.
Про це ми писали ще 4 січня цього року в статті
Мери обласних центрів кинули Сергія Надала.

А любитель попіаритися Сергій Надал з такою ж інформацією, але своєю, вліз в газети (див. фото).
Але віз, як кажуть у народі, і досі там...
Про обіцянку зібрати мерів для здавалося б, благородних цілей - невідворотність євроінтеграції, недопущення сепаратизму та розколу, обєктивне розслідування побиттів - вже всі потихеньку забувають.
Напевно мери перестали бути зацікавленими у вирішення проблем, заради яких стоїть Майдан.
Щоправда, більше інформації є лише про львівського міського голову – Андрія Садового.

За чутками, він ще з самого початку пообіцяв приїхати та підтримати свободівця Надала, якщо однопартійці Сергія Віталійовича (свободівці мають більшість в міській раді та регулярно вставляють палки в колеса команді Садового) в деяких питаннях дадуть спокій львівському мерові.
Але оскільки, як ми уже згадували, внутрішньопартійний рейтинг Надала планово іде до позначки "0", тому присутність Садового в Тернополі на запрошення "Серйожи" теж дорівнює "0".

"Тернопільський тиждень"

Сергій Надал, мер, міський голова, газета, свобода, фото, тернопільський тиждень

 

Коментарі  

 
+2 #2 Ромцьо 11.02.2014 23:04
і це чм... ваш мер????????? ну не знаю, переконаний,, тернополяни варті гідного голову, а не цього податківя-баригу :sad:
Цитувати
 
 
0 #1 обєктивно 11.02.2014 14:22
круто, Н. є гів... і це довели мери:)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.