Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Інформація від Тернопільського Штабу національного спротиву.
Тернопільський Штаб національного спротиву доводить до відома жителів Тернопільщини: ми не закликали до штурму чи пошкодження будівлі Тернопільської ОДА! Також ми обурені тим, що радикально налаштовані молодики не узгодили свої дії із Штабом національного спротиву та відволікли громадськість від мобілізації на Київ.

Про це повідомляє Тернопільський прес-клуб, який останнім часом став фактично офіційним ретранслятором новин і анонсів від "Тернопільського Штабу національного спротиву"

І одразу після цього прес-клуб інформує,  що 19 лютого (середа) о 12:00 засідання Тернопільського прес-клубу на тему: «Надзвичайна ситуація в Україні, що склалася після кривавих подій 18 лютого».
Гості прес-клубу: представники Тернопільського Штабу національного спротиву (нагадаємо, в керівництві цієї структури такі знакові місцеві "революціонери", як свободівці Стаюра і Чашка, ударівці Яворський та Михно, та інші політики "місцевого розливу - прим.
ТТ")

Нагадаємо, сьогодні сміливі молоді люди знову спробували захопити будівлю ТОДА. І їм це вдалося, не дивлячись на спротив і примінення сили з боку міліції. Як розвиватимуться події в Тернополі - наразі ніхто спрогнозувати не береться...

 

Коментарі  

 
+3 #1 обєктивно 18.02.2014 22:03
сцикуни ці сволотівці, і от вони офіційно це визнали, зашугали цих сран... вождів мєстних мєнти і прокурори...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.