Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Бій» в прямому ефірі відбувся, хоча сили й були нерівні.

Повернімося до програми «Хто тут живе?» на телеканалі ЗІК, де в середу міський голова Тернополя свободівець Сергій Надал «віддувався», як то кажуть, і за себе, і за того хлопця. Оскільки програма в стилі журналістського розслідування стосувалося не тільки оцінки репортерів того де живе мер Тернополя, на чому їздить і чим послуговується в роботі та побуті, а й підсумків роботи влади в Тернополі, то все получилося дуже напружено і закручено. Ведучий програми зумів не тільки донести до глядачів «месідж» про те, що пан Надал, маючи значні кредити, які заледве може погасити зі своєї мерської зарплати, а й тезу про те, що за час девяти місяців каденції Надала в Тернополі вже мали місци «дивні» аукціони (коли до двох учасників торгів мала відношення одна й та ж особа), фактично небачений дерибан земельних ділянок (тільки за одну сесію міськради роздали 13 га невідомому садівничому товариству та дві ділянки для депутата-свободівця, голови депутатської комісії Михайла Гладкого, про що, до речі, свого часу першим написав саме «Тернопільський тиждень», що й було викоритсано в сюжеті). Не оминули автори програми і «потяг» Надала до частих відряджень, зачитавши запитання одного з глядачів про це і назвавши мера Тернополя «Туристом» (хм, якщо не помиляємося, то про це прізвисько міського голови також  першим написали саме ми, див.тут Чим відрізняється «Спанч Боб» (Заставний) від «Туриста» (Надала)?  Наші колеги з сайту «За Збручем» також підмітили закономірність, що «більшість тем, узятих телеканалом на озброєння, раніше відомі з матеріалів місцевих Інтернет-видань, але, очевидно, що ці та інші матеріали розслідування виявилися цікавими для телеаудиторії каналу, який має покриття на всю Галичину, де свободівці на місцевих виборах отримали тотальну перевагу».

До чого це ми? А до того, що світ не стоїть на місці. І сила та вплив інтернет-видань зростають з кожним днем. І саме інтернет-видання в сучасному світі та в силу вітчизняного законодавства перебирають на себе від традиційних ЗМІ функцію відвертішої та достовірнішої критики влади.

Що ж стосується самої програми, то проаналізувавши її, буде ще багато написано і сказано. Впевнені, що й сам пан Надал з побратимами знайде можливість якимось чином її прокоментувати (хоча в ході прямого ефіру Сергій Віталійович якось дуже вже оптимістично, для самого себе насамперед, напевне намагаючись заспокоїти себе і своє партійне керівництво, заявив, що в Тернополі ЗІК дивлять одиниці). Ну що ж, мер має право на свою думку. То ж далі буде…

P.S. Заради справедливості маємо визнати, що в одному все ж Сергій Надал був правий. Це коли сказав, що в студії проти нього одного працюють четверо (ведучий, він же директор телеканалу Дмитро Добродомов, який, і це було видно «неозброєним» оком, цього разу був вже аж занадто нетолерантним до гостя, а також «опоненти-експерти» з Тернополя – екс-мер Заставний зі своїм товаришем-заступником Гринчишином і представник «нетрадиційної» релігії, неоднозначний Олег Крочак). Сили, так би мовити, дійсно були нерівні. Тут ми зі свободівцем, чесно кажучи, згідні на всі сто. Хоча це й не оправдовує його  "діяння" на посаді міського голови Тернополя. За все в цьому житті треба платити...

«ТТ»

  alt 

alt

Коментарі  

 
+4 #16 Северин 15.08.2011 21:16
Заставний над-то інтелегентний для таких дискусій і з такими опонентами...( з Надалом може на рівні спілкуватись тільки Орко Муц...одного поля ягоди)
Цитувати
 
 
+9 #15 зеник 15.08.2011 06:23
Погоджуюсь з Орестом. Дісно, яка різниця хто з цих двох "народних обранців" переміг? У кінцевому результаті програють пересічні тернополяни, яких втягують у ці безпредметні балачки і відволікають від основного. А основне - проблеми людей нікому не в голові, дороги жахливі, комуналка стрімко падає, школи та медичні заклади на межі виживання, ......... А скоро новий "комедіклаб" - день міста! Чегова п"янка, розваги та непогані прибутки для чиновників за рахунок бюджету та підприємців.
Цитувати
 
 
+5 #14 Орест 14.08.2011 07:30
Народ, невже не бачете, що вас розводять як лохів два мілких злодія Заставний та Надал. Вони повністю одинакові тільки один краде як бізнесмен, а другий як податківець. Зараз їх інтереси розійшлись бо відбулалась зміна доступу до КОРИТА.Але памятайте, що все може змінитись дуже швидко, бо крук круку око не виклює. ВОНИ ЗАРОБЛЯТЬ ЧЕРГОВИЙ МІЛІОН, а ви ЗАЛИШИТЕСЬ при своїх інтересах!
Цитувати
 
 
+4 #13 Воєн! 13.08.2011 19:55
Надал прокачаний оратор. Через то навіть по слизьких темах зміг круто попускати всю студію разом з ведучим.
Цитувати
 
 
-7 #12 юрко з баму 13.08.2011 19:52
Надалу 5 балів. Не засцяв і не просто оборонявся, а ще й в атаку йшов! Я в шокє! :)
Якщо той цирк не оплачував Заставний, то я тоді ніхрена не розумію.
Цитувати
 
 
+2 #11 Йосип 13.08.2011 17:36
Побачивши настрої ведучиого і "експертів", то був впевнений, що Надалу буде гаплик.
Але, як не дивно, він в цій ситуації вийшов переможцем.
Якщо би була критика, а не "мочилово", то Надалу було би важче. А так все виглядало як змова проти Надала.
Цитувати
 
 
+2 #10 Вася 11.08.2011 23:53
вичерпний і на мою кокретно виважений коментар від Briza, підтримую його,особливо щодо характеристики поведінки Заставного. Дійсно, якщо це він з деким оплатив програму,то влетів п...на гроші реально які викинув на вітер, надала більше втоптати в багнюку, а він там і так є майже по вуха, не вдалося, то від фіру реально виграв ЗІК, бо від вчора в нього завдяки інтернету, насамперед місцевим тернопільським сайтам, і в першу чергу звісно ТТ, який єдиний дав анонс цієї програми ще у понеділок, нехай тільки десяткам, сотням чи тисячам, появилися нові глядачі на Тернопільщині
Тож ЗІК переміг ВСІХ...
Цитувати
 
 
+2 #9 Briz 11.08.2011 23:36
Усі учасники програми є переможеними. Переможцем у певній мірі є ЗІК, директор і ведучий якого, будучи головним "арбітром", вів ситуацію у потрібне для себе русло.

Добродомов дійсно ставився до Надала дещо зверхньо, але він йому не хамив. Ведучий на більшість питань до гостя так і не отримав конкретних відповідей. Зокрема, про погодження текстів публікацій інтерв'ю з чиновниками із пані Калуш, чим "віддячуватиме" "бізнесменам" за закордонні вояжі і чимало інших питань. Ведучий намагався добитися відповідей, а тому у Надала почали здавати нерви, і він почав "нападати" на телеканал.

Повним ідіотом у цій програмі був Гринчишин. Перше, як його Надал "обломав", коли той розповів, що в Тернополі багато доріг не мають асфальту. На це Надал Гринчишину нагадав, що той 4 роки був при владі і не міг не знати про цю проблему. Друге - це вміння Гринчишина на питання про прямі трансляції розповідати, як йому дають чи не дають відповіді на його депутатські запити.

Заставний, як завжди, виглядав непереконливим. Свою позицію він просто не вміє подавати. Єдину більш-мнеш нормальну його думку можна було почути, коли розповів про оціночну вартість землі. Усе решта - банальні репліки. Дуже смішно він виглядав, коли йому вказували на недоліки і провали в його роботі.

Крочак - узагалі зайвий "експерт". Тему релігії варто було взагалі не зачіпати.
Цитувати
 
 
+3 #8 оленочка 11.08.2011 22:29
Скажу так перестаралися і одні, явно замовники Заставний і Гринчишин, і Надал в звичній для нього хамовитій манері.
А от той третій, то треба Надалу віддати належне, що зміг його проігнорувати.
Цитувати
 
 
+5 #7 Всепідмічаючий 11.08.2011 22:11
Просто - висловлюю повагу за публікацію ... ви вмієте визнавати коли праві, а коли - ні, це багато вартує, повірте... але без долі сарказму все ж таки не можете? кінець статті цьому яскраве підтвердження...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.