Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прес-служба партії «Батьківщина» звинуватила канал «1+1» у дискредитації Юлії Тимошенко й заявила, що після звільнення пані Тимошенко розпочалася «брудна, очевидно зрежисована кампанія проти неї». Відповідну заяву прес-служба партії поширила увечері 24 лютого.

Приводом до такої реакції прес-служби партії став сюжет «1+1» про «римські канікули» Євгенії Тимошенко. Журналісти ТСН повідомили, що донька Юлії Тимошенко відсвяткувала день народження 20 лютого в найдорожчому готелі Рима під час кривавих подій у Києві.

«Сьогодні (24 лютого. - ТК) телеканал "1+1" розмістив сюжет в кращих традиціях часів режиму Януковича для дискредитації Юлії Тимошенко, використовуючи неправдиву інформацію про її доньку Євгенію», - заявили в прес-службі.

На думку прес-служби «Батьківщини», методи роботи журналістів «1+1» суперечать принципам чесної журналістики. «В сюжеті немає жодного доказу того, що Євгенія Тимошенко проживала в зазначеному готелі. Відео грубо скомпільовано для створення уяви у телеглядача про таке проживання», - стверджують речники «Батьківщини».

За інформацією прес-служби «Батьківщини», в ці дні Євгенія Тимошенко перебувала із заздалегідь спланованим візитом у Римі для численних зустрічей з віце-президентом парламенту Італії Джанні Пітеллою, спікером парламенту Італії Лаурою Болдріні та іншими італійськими політиками з метою обговорення питань негайної імплементації санкцій проти очільників режиму Віктора Януковича.

У прес-службі наголосили, що з моменту ув‘язнення Юлії Тимошенко її родина не відзначала жодних свят, включаючи дні народження.

У прес-службі «1+1» парирували звинувачення прес-служби «Батьківщини» в аналогічному стилі: «"1+1" глибоко стурбований спробами оточення Юлії Тимошенко повернутися до практики темників в кращих традиціях часів Леоніда Кучми. Саме так ми сприймаємо заяву партії "Батьківщина" щодо сюжету про святкування Євгенії Тимошенко свого Дня народження у Римі під час кривавих подій у Києві».

На думку прес-служби «1+1», подібні методи суперечать принципам відкритої та чесної політики. «Партія не надала жодного доказу чи спростування, що Євгенія Тимошенко в день свого народження не перебувала в готелі "Де Руссі", в номері 414 з видом на площу Пьяцца дель Пополо відомою тим, що до ХІХ століття там відбувалися публічні страти», - відповіли на каналі.

Коментуючи інформацію партії, що в ці дні Євгенія Тимошенко перебувала в Римі для проведення зустрічей з італійськими політиками, ТСН зазначає: «18-19 лютого Євгенія Тимошенко дійсно могла мати зустрічі з главами італійських органів влади, представниками Святого престолу римо-католицькоі церкви та місцевими дизайнерами одягу. 20 лютого пані Тимошенко могла мати зустріч із чоловіком у фіолетовому светрі, які відбувалися на території готелю "Де Руссі", де пані Тимошенко мешкала. Вона, а також члени родини чоловіка, з яким вона співмешкає, могли мати з італійськими урядовцями святкову вечерю у день народження Євгенії, 20 лютого. 21 лютого Євгенія Тимошенко мала сніданок на території готелю. Люди, з якими вона його проводила, не були схожі на італійських урядовців. Вони голосно говорили російською і були схожими на близьких родичів Артура Чечьоткіна».

«Телекритика»

Коментарі  

 
-1 #3 Взгляд из США 06.03.2014 19:49
Гнилые каналы: Интер, 1+1, УТ-1 и прочие-
ведущие--шавки, шестерки кровавого зека.
А теперь эти твари подхалимные, укоторых
мораль и совесть на 0000. Стали в доску своими--выступили хором за Украинну едину. А кто помогал отчипенцу ворюги и бандиту, гробить Украину???Вы СВОЛОЧИ.
Презираю ВАС и стыдно за вас.
И прочь свои грязные языки от Юли. Юля
политик с большой буквы. Прошла проверку
бандой зека-Хама до трусов (подборы рассматривают под микроскопом). Еслибы они что-то нашли-згноилибы. Что только ей
приписывали, в расчете на нас (считая дебилами) А ХУ-ХУ вам не ХА-ХА, ТВАРИ.
дырку вам от ббублика , а не Юлю.
Юлю, проверенную с железной выдержкой.
Народ Украины--тролько за Юлю. А мы здесь, вас поддержим. Юля-президент Украины. СЛАВА УКРАИНЕ !!!
Цитувати
 
 
+4 #2 teamaster 25.02.2014 15:57
Как бы так сделать, что бы Юлька тоже свалила на ПМЖ, подальше желательно в Бразилию например
Цитувати
 
 
-2 #1 Одесса 25.02.2014 15:56
Давай Петро , лей грязь на Юлю .
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.