Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Зовсім нещодавно наші колеги-журналісти помістили на сторінках своїх сайтів інтервю та заяву начальника  управління з суспільно-політичних питань та інформаційної діяльності Тернопільської обласної державної адміністрації Юрія Лубковича.
В них чиновник, який перед нинішньою посадою 2 роки працював наближеним помічником екс-голови ОДА Хоптяна переконує, що завжди "був і залишається на стороні народу", "засуджує дії, котрі відбулися" (йдеться про вбивства мирних громадян), і переконує в тому, що "ми є аполітичними – ні я, ні працівники управління, на даний момент, не є членами жодних політичних партій". А протягом останніх двох місяців, як виявилось, начальник управління разом зі своїм колективом "підтримали проєвропейський вибір наших земляків, побували на столичному Євромайдані, долучилися до патрулювання вулиць рідного міста, надання матеріальної допомоги постраждалим у столичних боях Героям".

Детальніше з пафосними заявами ставленика Хоптяна можна ознайомитися на деяких місцевих сайтах.
Ми би ніколи не звернули на це увагу, тому що пристосуванці були завжди, але нам прикро, що задля збереження посади пан Юрій готовий відверто брехати. "Тернопільський тиждень" завжди виступав проти політики подвійних стандартів, і тому зараз хочемо поділитися з нашими читачами інформацією, яку ми знаємо про пана Лубковича. А читачі самі зможуть зробити свої висновки.
В провладну Партію регіонів пан Юрій вступив у жовтні 2011 року. Тоді в Тернополі перебував 1-й заступник голови ПР, екс-голова Верховної ради Володимир Рибак, який і вручив партійний квиток молодому карєристу. Це було саме в той день, коли головою тернопільських регіоналів було обрано тодіщнього голову ОДА Валентина Хоптяна, який змістив на цій посаді доволі одіозного Ореста Муца.
Юрій Лубкович 2 роки працював помічником Хоптяна, робив каву, носив документи, ділився "важливою" інформацією, за що був винагороджений посадою начальника управління. Освоївшись, молодий чиновник вирішив не зупинятися на досягнутому і відверто мітив на посаду заступника голови ОДА з гуманітарних питань. Ставлення Хоптяна до Гоча в той час різко помінялося, і пан Лубкович вирішив використати це для власної користі. Про наближеність пана Юрія до Хоптяна говорить той факт, що він один з небегатьох чиновників-начальників користувався службовим автомобілем, хоча інші їздили власним чи громадським транспортом.
До речі, під час буремних подій на Майдані, про Юрія Лубковича ніхто ніде не чув, але одразу по завершенню революції, чиновник дозрів до свого бачення подій. Але про те, що він вийшов з Партії регіонів - ні слова!
Ми зовсім не здивуємось, якщо "молодий і перспективний" Юрій Лубкович вже новому очільнику ОДА доводитиме свою незамінимість (а в приймальні він вже другий день крутиться). От тільки методи, напевне, залишаться старі і дозволені особисто Валентином Хоптяном.

«Тернопільський тиждень»

юрій лубкович, тернопіль, чиновник, фото, тернопільський тиждень

Скрін-шот розлогого інтервю Лубковича з сайту 7 днів

Коментарі  

 
+1 #3 веня 11.03.2014 22:40
Цитую павло:
такий самий брехун працює ів ТОДТРК- Заєць Р.Давно пора зняти з посади цього слугу диктаторського режиму.

Чиста правда, про решту приближених до Заяця (заступн. та директор.) не забудьте....
Цитувати
 
 
+6 #2 павло 05.03.2014 16:21
такий самий брехун працює ів ТОДТРК- Заєць Р.Давно пора зняти з посади цього слугу диктаторського режиму.
Цитувати
 
 
+8 #1 Маряна 05.03.2014 14:12
А ці "перехрещення" заради посади і пенсії держслужбовця уже мають стабільну прописку ще з часів радянської влади. Ці перевертні як не самі пхаються до корита то своїх дітей підпихають.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.