Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вчора у Тернополі міський голова Сергій Надал особисто презентував новостворену громадську організацію «Бізнес. Закони. Порядок».  

Під крилом цієї організації підприємцям не загрожуватиме мародерство, погрози та… тиск влади. Як жартували підприємці, які побували на засідання, Надал тепер буде їх захищати від самого себе.

Як повідомляє газета «20 хвилин», мер Сергій Надал підтримав таку діяльність і погодився на співпрацю. Самі ж підприємці проти влади не йтимуть, але на несправедливі дії та рішення з боку керівництва реагуватимуть, зазначає один з учасників організації Володимир Мариновський (родині цього бізнесмена належить, зокрема, ресторан "Максим" в Тернопільському замку - прим.ТТ).

- Ми не люстратори, щоб вимагати у влади відставки, – говорить він. -  Але не підпорядковуватись нікому – це теж не вихід. Щодо тиску на бізнес з боку влади, будемо впливати на це усіма можливими способами.

У першу чергу організацію створили для самозахисту в теперішніх умовах. Підприємці будуть оперативно реагувати на скарги інших, а також допомагати одне одному у власних проблемах

- Зараз ходять аферисти, які хочуть зайняти місце «кришовиків», вони вимагають гроші за ведення бізнесу, також шантажують наші сім’ї підприємців, – каже голова організації Віталій Мариновський (співвласник все того ж ресторану "Максим" - прим.ТТ). – Ми не допустимо такого хаосу. Співпрацюватимемо з міліцією, з “Правим сектором”.

Охочі підприємці можуть приєднатися до організації. Щоб записатись в учасники, телефонуйте за номером –    52-65-11.

- Беремо усіх свідомих бізнесменів, – додає Віталій Мариновський. – Якщо ж людина набрала боргів і звертається до нас за допомогою, то це, звичайно, ми будемо ігнорувати. Інформацію перевірятимемо та фільтруватимемо.

Громадська активістка, депутат міської ради Наталія Карпишин це засідання назвала блефом та показухою.

«Не знаю, де вони знайшли підприємців у цю громадську організацію. Адже більшість з них не хочуть мати до цього відношення. Це так ніби влада організовує підприємців для захисту від владу», – розповідає «Погляду» депутат.

Підприємець Віталій Сороколіт  здивований, що Сергій Надал з’явився в такому оточенні. За його словами організаторам не вистачає демократичності, які неугодним підприємцям виключали мікрофон на засіданні.

-           Я пробував виступити, але мені не дали можливості. Хоча на початку закликали до об’єднання. Звинуватили в тому, що я хочу просто прорекламувати свою громадську організацію. Хоча яка різниця скільки організацій буде робити охорону бізнесу. Головне результат. Роботою потрібно об’єднуватись, – каже Віталій Сороколіт.

Як розповідають деякі підприємці, які були присутні під час цієї клоунади, їх пробували між собою посварити. Більшість із них не задоволенні зустріччю, повідомляє Погляд

Коментарі  

 
-1 #1 Ігор Д. 07.03.2014 07:11
Не треба ля-ля. Поки підприємці тихенько чекали, чим закінчиться революція, Надал був на передовій: мітинги, допомога в Київ, автобуси, тернопільський майдан,Ю блок-пости. І ще містом керував!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.