Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Інтернет-простір заповнений активним обговоренням люстрації в на Тернопіллі взагалі і Теребовлянщині зокрема.

Не дивно… найбільший район, який завжди впливав на політику в області.  З призначенням нового Тернопільського голови обласної державної адміністрації у Теребовлі почали активно вирувати пристрасті… хоча… «далекоглядні місцеві політики» прораховували ходи історії ще далеко до остаточної перемоги.

Багато політичних активістів  на кшталт Кузіва М.Р., Яремка І.С., Михайлюка Д.В., Стиранки Я.В. вже давно сплять і бачать себе у кріслах місцевих керівників, вони зручно почували себе на посадах при колишній владі так як і у часи активних протистоянь з владою на протязі останніх трьох місяців.

Подейкують, що вже навіть характеристики подали… бо так хочуть зайняти «вакантні посади». Хлопці намагаються повернути свій вплив… за рахунок, начебто, публічно - незаплямованих товаришів. Але громада знає, як ті псевдодемократи, займаючи державні посади, примушували підлеглих вступати в лави провладної партії, як конструктивно голосували за потрібні рішення, як під час виборчих компаній всі мали свої «території», котрі мали дати відповідну кількість голосів за партію «ригів». Напевне не всі знають, як формувалися з підлеглих списки для відправки на анти майдан…

Не сподівалися хлопці, що відчайдухи… котрі хочуть змінити країну… не маючи зброї… зможуть повалити бандитського монстра, котрий проник павутиною до кожного села… Не передбачили… але Перемога за сильними духом, і сталося диво..

Зазвичай, в подібних ситуаціях одні віддаються спільній ідеї і праці, а інші… бачачи ймовірну перемогу, починають метикувати, як не вийти з хвилі і залишитися при справах. Але чи для того ми стояли на майданах? Чи для того, щоб колишні «керовніки» попросили пробачення і знову сіли у керівні крісла? Невже громада не може сказати своє слово і запропонувати достойного… котрий проявить мужність взяти на себе відповідальність у такий складний час перемін…, а Громада допоможе… підкаже… і проконтролює.

Джерело

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.