Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Незважаючи на події останніх тижнів, зміну поглядів і підходів всіх посадових осіб після революційних подій, Надал і побратими далі вірять, що суди Тернополя - це їхній структурний підрозділ.  Хоча тут важко посперечатися, зважаючи на те, що судді (особливо є такий суддя як Грицак, який віднедавна вже й заступник голови міськрайсуду) чомусь завжди приймають рішення на користь міськради Тернополя в особі Надала, а не на користь простих людей.

Про те, як діє зв’язка Надал і тернопільські судді, ми не одноразово писали в своїх матеріалах, зокрема і в статтях В Тернополі за участі міського голови і деяких суддів є товариство без відповідальності? та Надал в дивних стосунках з тернопільськими суддями, якщо вони виносять такі рішення на його користь

Чесне слово, так і хочеться такі хитромудрі схеми через рішеня суду передати Верховному Суду для використання в роботі як судову практику.

Коли на нерухоме майно накладено арешт (про це свавілля мова йде в статті), яким юридичним документом керувався голова земельної комісії Гладкий та мер Надал, просуваючи на сесію питання викупу землі? Це тільки з однією метою – швиденько перепродати за кругленьку суму, при тому, що в бюджет не поступило жодної копійки.

Є надія, що в цьому реверансі допоможе розібратись об’єктивно прокуратура і хочеться вірити, що кум мера Тернополя Банах, який наразі ніби непрацює в прокуратурі, тут не допоможе…

Зараз дуже модно говорити про всякі там люстрації. На Тернопільщині вже «долюструвалися» - заступниками нового голови ТОДА стали чиновники, які працювали на високих посадах в той же час, як янукович був Президентом.

В самому ж Тернополі також все непросто. Прості люди, шоковані тим, як керує Сергій Надал з побратимами, вимагають в першу чергу  люструвати їх. Мер, звісно, цього не хоче. Адже тоді доведеться пояснювати, куди поділися сотні гектарів землі і тисячі квадратних метрів комунального майна. Точніше, чому вони дісталися наближеним до мера осіб. І чому майно, з продажу якого бюджет міста міг би отримати десятки, якщо не сотні мільйонів гривень, і власником якого є міська рада, без аукціонів, раптом стає власністю підставних бізнесменів. При цьому бюджет Тернополя, повторимося, від цього не отримує жодної копійки.

Відколи до влади у Тернополі прийшли свободівські мер і депутатська більшість, то роздають за «відкати» землі і майно (з аукціону продали, а отже за це гроші пішли в бюджет, одиниці приміщень та ділянок) просто небаченими темпами. Більше того – екс-податківець з компанією, як стверджують в підприємницьких колах, нахабно забирають бізнес з допомогою різноманітних хитрих схем, ухиляються від виконання домовленостей між міськрадою і бізнесом.

А тому ТТпочинає (а в якісь мірі і продовжує) серію публікацій про те, як комунальне майно майже за безцінь (не для кишень Надала і його наближених, звісно), а для бюджету міста – то взагалі без надходжень, перейшло в приватні руки самого Надала, його бізнес-партнера Гладкого і ще кількох людей.

Нагадаємо факти і хронологію тільки першої оборудки, а її законність нехай перевіряють правоохоронці. Адже це їх робота.

Отже, за каденції Заставного міська рада отримала у власність майно, павільйони літ. А-А-2 за адресою майдан Перемоги, 4. Це, нагадаємо, частина ринку«Ласкаво просимо» в мікрорайоні «Дружба» у Тернополі. Про що свідчить Витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно, видане 5 серпня 2009 року ТзОВ «Міським бюро технічної інвентаризації м. Тернополя»(див.фото 1 і 2).

Але з приходом до влади у Тернополі  «патріотичного» депутатського корпусу, більшість  в якому становлять свободівці на чолі з екс-податківцем Сергієм Надалом, вказану частину ринку вирішили роздерибанити.

Як це зробити, адже, нагадаємо, це була власність громади міста, придумали швидко.

І вже на весні 2011 року Виконком міської ради приймає рішення «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування», в якому серед переліку об’єктів, які підлягають демонтажу, є і блоковані металеві павільйони на майдані Перемоги, 4.

Одразу після цього це майно, частина ринку, на два (???) дні переходить у власність одного приватного підприємства, і його оформляють на підставну особу Солонинка М.С,.

Отже, власність громади Тернополя продали. Куди дивилися в цьому випадку представники прокуратури та інших контролюючих органів – питання ще те.

Згодом за справу беруться депутати міської ради і затверджують експертну грошову оцінку землі під цим майном, а згодом і дають дозвіл на її приватизацію.Без аукціону, звісно. Нагадаємо, головоюПостійної комісії Тернопільської міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі є не хто інший, як власник ресторанно-готельного комплексу «Братіслава», компаньйон родини Надалів по кафе «Назарія», що в парку Шевченка, де директором працює дружина мера Тернополя, бізнесмен Михайло Гладкий.

Ось і все.

Так в Тернополі власність громади переходить фактично безкоштовно у власність таких панів, як Солонинка М.С. Хоча, повторимося, за нашими даними, насправді такі «бізнесмени» всього лишень підставні особи. А реальними власниками колись комунального майна є Надал, Гладкий тощо (колись ми наведемо перелік і фотографії обєктів, які за нашою інформацією, зараз зводяться в Тернополі саме цими людьми, і, повірте, шановні читачі, ви будете вражені)

Також нагадаємо, що вже згадуваний загадковий Солонинка М.С. є давнім знайомим … того ж таки поки що всесильного бізнесмена Михайла Гладкого, компаньйона Сергія Надала. Колись вони разом працювали в міліції, зокрема в охороні м’ясокомбінату у Березовиці. І колишні співробітники Гладкий і Солонинка, як бачимо, досі мають спільні інтереси (цей факт з біографії персонажів даної статті ще раз доводить, хто є реальним власником придбаного з допомогою вищеописаної оборудки майна за адресою майдан Перемоги, 4, а хто є, як ми і припускали, банальною підставною особою ).

Один з них «рулить» земельними ділянками в Тернополі, а другий з такою легкістю їх приХватизовує.

А над всіма цим процесами стоїть діючий, знову ж таки – поки що, міський голова Тернополя…   

Тож далі буде.

P.S. Повторимося, всі наші публікації будуть надіслані в правоохоронні органи. Можливо хоч зараз, коли сотні людей віддали життя за іншу Україну, люди в погонах почнуть виконувати свої обов’язки і карати тих, хто так безцеремонно, тільки з вигодою для себе, роздає майно громади в Тернополі.

P.P.S. Закликаємо місцевих підприємців, які стикалися з подібними аферами та свавіллям, тиском і беззаконням міської влади і Надала персонально, звертатися в редакцію сайту. І ми спільно спробуємо вивести на чисту воду розкрадачів комунального майна і земель та хоча б спробуємо зупинити тотальний дерибан в Тернополі та допоможемо спільно тим людям, чий бізнес і майно забрала свободівська влада, відновити справедливість…

Телефон - 098 777 4 227

e-mail   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

"Тернопільський тиждень"

 

 

Коментарі  

 
-3 #1 Степан Андрійович 12.03.2014 08:37
Якось воно все не певно виглядає. Таке враження, що хтось хоче довести, що він білий і пушистий. а обєктом обрав міську раду.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.