Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Таке сталося вперше - на офіційному сайті Тернопільської міськради (дивіться фото), який фінансується, нагадаємо, за кошти наших з вами податків написали, що сайт «Тернопільський тиждень» опублікувавши статтю Чомусь мер Тернополя Надал думає, що його люстрація не стосується, (хоча на цю тему ми писали вперше ще місяців зо три тому!?) начебто ввів в оману читачів.

Вказівка про це, як ми дізналися з наших джерел в кублі екс-податківця,  поступила від мера безпосередньо (Сергій Віталійович Надал, хто не знає, то це такий чоловічок з податкової, який став мером Тернополя завдяки  тому, що влився, в прямому і переносному сенсі цього слова, вчасно, у 2009 році, до тоді модної партії «Свобода»)

А вперше тому, що раніше, звісно, на сайті міськради брехали і писали, про начебто «провокації» і т.п. зі сторони громадськості та окремих ЗМІ.

Але принаймні не називали ЗМІ (свого часу, щоправда, телеканал ІНТБ мав таку «честь», поки його не купив той же Надал).

А от ТТ став першим, публікації якого вирішили офіційно спростувати на офіційному сайті мерії. 

Ну що ж, як то кажуть, прапор в руки і вперед. ТТ зі своєї сторони бере на себе зобов’язання довести своїм читачам, що ми ми публікуємо тільки правду. Війна то війна, Сергію Віталійовичу.  Чи не кожне речення в своїх матеріалах, які стосуються ваших з побратимами афер, ми готові довести документами. Отже – вперед, до справедливості…

Тож далі буде, обов’язково…

P.S.  Ага, дякуємо за рекламу нашого ресурсу на офіційному порталі міськради. Ви правильно зробили - читаючи ТТ - тернополяни знатимуть хто і як розкрадає майно і землі свого міста...

«Тернопільський тиждень»

 alt 

Коментарі  

 
+1 #10 Олександр 15.05.2014 18:41
Зрадив Надал народ,пенсiонер iв пiшов на зговiр з перевiзниками. Салабон,ганьба. Свобода не виправдала нашоi високоi довiри.
Цитувати
 
 
+1 #9 свідок 13.03.2014 21:26
Цитую Валентин М.:
Зараз треба будувати нову країну, всі мають підтримати мера-націоналіста, який не спасував і виступив лідером громади під час революції. А обсирати знайдеться кому.

під..р твій надал а не лідер громади, як ти тупе - то хоч тут не троль
Цитувати
 
 
-1 #8 Валентин М. 13.03.2014 21:17
Зараз треба будувати нову країну, всі мають підтримати мера-націоналіста, який не спасував і виступив лідером громади під час революції. А обсирати знайдеться кому.
Цитувати
 
 
-3 #7 Вова правда 12.03.2014 21:14
Всі пишуть Надал брихун, хабарник, давайте проведем люстрацію. Я б сказав провірити тих хто так багато кричить всіх люструвати. Хто вони самі такі? Всі кричать хабарники в інститутах! Виж головні люстратори і давали ці хабарі бо ніхрена невчились.! Зараз толпою всь кречемо, а ви подумайти той хто саме більше кричить хто він такий?
Цитувати
 
 
+4 #6 Одна із вас 12.03.2014 13:10
Хлопці, боріться, а ми вас підтримаємо, тільки дайте клич.
Цитувати
 
 
+3 #5 Liubov Hlushchuk 12.03.2014 10:35
Друзі, наведіть, будь ласка факти, опублікуйте документи Вашого розслідування. Вас підтримають обов'язково, я думаю, корупція вже дістала чи не кожного тернополянина, тому у разі якогось тиску на ваше видання, пишіть, організуємо громадські акції протесту! Але факти нам необхідні, для вашої підтримки.
Цитувати
 
 
-6 #4 Олексій 12.03.2014 07:56
міська рада наводить факти! навчіться бачити істину, а не вірити тільки емоціям!!!!!
Цитувати
 
 
+8 #3 яроши 12.03.2014 00:46
дайте тільки час, ми і їх винесtмо нахрен
Цитувати
 
 
+18 #2 Іруська 12.03.2014 00:35
хто тут керує цим сайтом, бо я тебе вже люблю за сміливість і за принципову позицію :roll:
Цитувати
 
 
+15 #1 обєктивно 12.03.2014 00:29
надал лоханувся, точніше його радники типу, а вас ще більше заповажав, так тримати:)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.