Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сина екс-депутата Сімферопольської міськради Віталія Файнгольда, який збив у вересні 2008 року на смерть Анну Мішуткіну, визнано невинуватим.

Відповідне рішення винесла суддя Залізничного райсуду Сімферополя Оксана Корогодіна, пише Сегодня.

Згідно з рішенням суду, Файнгольд звільняється від кримінальної відповідальності, його визнано невинуватим у ДТП.

Судові розгляди у справі завершено. За батьками загиблої дівчини залишено право протягом 15 днів подати позов до Апеляційного суду АРК щодо компенсації моральної шкоди.

Як повідомив адвокат обвинувача Валерій Юрченко, найімовірніше, апеляція подаватися не буде.

У 2009 році Файнгольда засудили до двох років утримання умовно.

16 вересня 2008 року в Сімферополі в результаті зіткнення мотоцикла "Сузукі" з авто "Бентлі" загинула на місці 25-рвчна водій мотоцикла Ганна Мішуткіна. У загиблої мотоциклістки залишилася п'ятирічна дочка.

За оцінкою очевидця події, "Бентлі" їхав зі швидкістю близько 200 км/год. У результаті зіткнення мотоцикл розлетівся на частини, а "Бентлі" продовжив рух і врізався в два інших авто, водії яких потрапили до лікарні з травмами.

У ході розслідування ДТП експертиза встановила, що в діях сина депутата була низка порушень правил дорожнього руху, а швидкість авто на момент аварії складала 171 км/год.

У ході судового засідання 23 липня 2009 року Файнгольд визнав свою провину.

У цивільному позові про відшкодування морального збитку батько потерпілої зажадав 500 тис. грн., Файнгольд погодився відшкодувати тільки 50 тис. грн., і пізніше передав потерпілому відповідну суму.

Файнгольд відшкодував моральний збиток у розмірі 500 тис. грн. дочці загиблої мотоциклістки, яку суд визнав потерпілою в справі.

Разом з тим батьку загиблої мотоциклістки за час процесу син депутата відшкодував лише 125 тис. грн. із запитаних 500 тис. грн.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.