Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Продовжуємо серію публікацій про те, як комунальне майно громади Тернополя стає власністю мера Надала, його компаньйона Гладкого і особливо наближених до цієї «солодкої парочки» чоловічків.

«Зелених». Але зелених не тому, що як стало актуальним називати всяке гівн.. в Криму, що приплило-приїхало з руської сторони. А "зеленими чоловічками" в Тернополі починають називати Надала і іже з ним. За любов до «мертвих американських президентів". Стодоларові купюри маються на увазі…

За останніх років шість в Тернополі депутати на чолі з «патріотами» Надалом і Заставним «роздерибанили» стільки земельних ділянок і комунального майна, скільки не роздали до цього за всі 16 років Незалежної України.

Хабарі, корупція, "прихильність" суддів і їхні дивні рішення, перерозподіл бізнесу, а точніше – фактичне відбирання бізнесу в місцевих підприємців діючим мером і його наближеними посіпаками – це не про якусь Росію ми зараз, а про наше  місто.

Ось приклад. Ринок «Ласкаво просимо», основне приміщення,  що на «Дружбі», більше десяти років перебував в оренді у одного підприємства», яке провело з дозволу міської ради, ремонтні роботи, створивши цілком нову річ – ринковий комплекс.

А взагалі, історія з ринком «Ласкаво просимо», показова ось чому.

У 2009 році тодішній мер Тернополя Заставний і його вірний компаньйон і заступник з економічних питань Гринчишин вирішили розірвати угоду на оренду з тодішнім орендарем. Начебто з благими намірами – забрати в комунальну власність і згодом продати приміщення з аукціону.

Для цієї оборудки, навіть, Гринчишин збирав підприємців в приміщенні жеку, і обіцяв «золоті гори», а коли це не подіяло – то  і залякував, щоб не платили гроші орендарю

Врешті мерія забрала ринок.

І продала.

За 4 мільйони 132 тисячі 312 гривень. У 2010 році. З них майже два мільйони міськрада має віддати колишньому орендарю за реконструкцію приміщення згідно з договором. А ще мала б сплатити ПДВ в сумі  понад пів мільйона гривень. Скільки залишається для бюджету міста безпосередньо?

Зважаючи на площу проданого приміщення, яке знаходиться неподалік від ставу в густонаселеному районі Тернополя,  то покупцеві вона обійшлася, тільки не смійтеся, в близько  110 доларів США за квадратний метр. І хоча колишній орендар отримав  цю площу як нежитлове приміщення, то вже коли міськрада його продавала – то вже як ринковий комплекс!?

Покупцем стало ТзОВ «Аскор-Україна». До цього про цю фірму ніхто не чув. Скоріше за все, як стверджують знаючі люди, це підставне товариство, а насправді за ними стоять кілька відомих в Тернополі людей, серед яких і екс-мер Роман Заставний. 

Згодом в цю аферу «вляпався» і тодішній прокурор міста Тернополя, а донедавна заступник прокурора Тернопільщини Сергій Банах, який взагалі зумів створити «диво» - з прокуратури пропали документи, оригінали, по цій приватизаційній справі, які прокурор, той же Банах,  вилучив. Але про це в іншій публікації.

А зараз про найцікавіше. Коли до влади наприкінці 2010 року прийшов Надал з «братками»-побратимами, вони, схоже на те, вирішили: а чого то Заставний хапнув собі такий ласий шматок? Може хоч його заберемо (цей шматок, а не Ромця)

І спробували. І як результат – 5 липня 2012 року, УВАГА, Тернопільська міськрада (під чуйним керівництвом Надала) в особі начальника управління контролю та обліку за комунальним майном Мединського В.В.,  звертається з позовною вимогою в Господарський суд Тернопільської області і просить визнати договір-купівлі цього ринку в травні 2010 року (коли ще керував Тернополем Заставний) недійсним, а також визнати НЕЗАКОННИМ рішення 34 сесії міськради від 30 квітня 2010 року про продаж цього обєкту (ринку «Ласкаво просимо»).

З копією цієї позовної заяви, яку зумів отримати в своє розпорядження «Тернопільський тиждень», можна ознайомитися наприкінці публікації. Прочитайте, ви будете вражені від написаного офіційно. Але найсмішніше, що в цій позовній заяві міськрада просить суд повернути ринок підприємству, колишньому орендарю, яке зараз той же Надал і його поплічники всіляко поливають брудом і не дають нормально працювати. Більше того - в цього підприємства вже  два роки поспіль цинічно забирають майно.

То ж нехай це прочитають сьогоднішні керівники правоохоронних органів Тернопільщини. І, нарешті,  зроБлять висновки. А головне - нехай почне думати громада Тернополя …

Та найдивніше, згодом, ця позовна заява відкликається міською радою. Як нам відомо – то через те, що в колишнього орендаря вимагали захмарний хабар посланці Надала.

Але. Може зараз вдасться розібратися в цих корупційних лабіринтах і вимагачі-чиновники, які поки що керують Тернополем, врешті-решт займуть свої місця. На лавах підсудних, а не у владних кріслах?

Далі буде…

Щоб прочитати у повному розмірі натисність на скани

 

"Тернопільський тиждень"

 

Коментарі  

 
0 #7 свідок 13.03.2014 21:22
Цитую Валентин М.:
Всі дії Надала спрямовані на те, щоб вернути ГРОМАДІ!!! Але ТТ пише про перший крок, і мовчить про решта!

ти клоун???? віддали коммайно баризі підставному, і він тепер бабло збиває з підприємців, все ясно, при чому тут якісь кроки, дибіл - ясно ж написано - вернув ще заставний, а продав собі надал, якби було не так, то вже в суд подали, а так якусь дурню спростовує надал з бригадою, наскільки я розумію, бо слідкую саме за цими публікаціями, бо орендую на цьому ринку будку, так що в курсі подій
Цитувати
 
 
-2 #6 Валентин М. 13.03.2014 21:10
Всі дії Надала спрямовані на те, щоб вернути ГРОМАДІ!!! Але ТТ пише про перший крок, і мовчить про решта!
Цитувати
 
 
-2 #5 яркоп 12.03.2014 22:59
Критику читати цікаво, а ось наклепи чи відверту брехню - нецікаво!
Цитувати
 
 
+2 #4 Миколка 12.03.2014 21:52
Один із власників Аскору бувший кагебешник Сословський тепер горілчаний магнат який з Надалом споюють тернополян.ото гоп компашка! Люстрацію усім!
Цитувати
 
 
+3 #3 Xxx 12.03.2014 18:57
Ну нарешті... А то скоро вони все місто загарбають і так вже майже нічого не залишилось... Цікаво тільки як пан "податківець" сплачує податки????
Цитувати
 
 
+3 #2 прокурорський 12.03.2014 14:29
повірте, банах має свою долю в тому ринку, тому й проср..в ніби документи :sad:
Цитувати
 
 
+6 #1 обєктивно 12.03.2014 14:08
пішла жара, молодці ттешники що не злякалися мерця, рубайте цього хапугу 8)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.