Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Треба віддати належне отому Надалу за вміння забирати майно, використовуючи будь які методи впливу. І тут хотілось би повернутись до описуваних нами неодноразово подій, які відбувались навколо павільйонів за адресою Перемоги,4. Адже з кожним днем зясовуються нові деталі. Особливо після того, як Тернопільська міська рада спробувала офіційно спростувати наші матеріали з цього приводу. Але спростувати не в суді, а на офіційному сайті мерії.

Отже, Надал і його компаньйон Гладкий за дивної підтримки судді Грицак зробили все можливе,  щоб це майно громади майно стало їхнім, хоча й оформлено воно на іншу людину. При цьому бюджет міста від цього не отримав жодної копійки.

В процесі цієї оборудки, бачачи, що колишній орендар цього майна пробував добитися справедливості в судових інстанціях, Надал вдався до різних методів впливу. Врешті-решт мер Тернополя вирішив використати працівників своєї колишньої структури – податкову інспекцію. Це відбулося одразу після того, як  підприємство-посередник почало настійливо вимагати виконання зобов’язань, про які, як ми дізналися, домовилися особисто Надал і колишній орендар. І от, щоб , скажемо так, «заспокоїти» свого візаві по домовленостях, Надал на нього насилає податкову.

І 25 січня 2013 на підприємство – посередник приходить працівник податкової і виписує штраф по зверненню міської ради, де керує Надал. А вже 15 лютого 2013 виноситьтся податкове повідомлення-рішення №0000481530 про стягнення 717 450.24 грн. Це при тому, що міська рада пише,  що борг 110 643,35 грн. (див. додатки).  До тогож пише двічі з перервою в кілька місцяв. Під вимогою стоїть підпис близької сортаниці Нада, пані Остапчук, яка також перейшла працювати в мерію прямісінько з податкової.

Але, оскільки цієї суми недостатньо для відкриття кримінального провадження, хоча і ця сума є необєктивна і оскаржується в судах і досі, податківці й заявляють суму 717 450.24 грн. Керівництво підприємства,  на яке «наїхали» так безцеремонно, дивлячись на цю вседозволеність, звернулось за захистом в суд. Судовий спір іде до цього часу, тобто спірна сума стягнення є неузгодженою до сьогодні.

Але в порушення всіх норм закону, так як сума не узгоджена, заступник начальника відділу Шкварок Т.Р. відкриває кримінальне провадження по ч.1 ст.21 Кримінального Кодексу України і свої дії погоджує з старшим прокурором відділу нагляду за додержанням законів  податковою міліцією Хамулою П.І. Адже, нагадаємо,  така сума штрафу їм була потрібна, тому що на меншу не можна відкрити кримінальне провадження.

І тут Надалу розв’язались руки. Він, як нам пояснили, фактично домовляється з  головою суду Магдичем, той виписує ухвалу на вилучення документів з підприємства, Хамула погоджує, а Шкварок вилучає те, що Надалу потрібно.

Все це робиться з єдиною ціллю, щоб вилучити документи з метою позбавлення права звертатись до суду і залякати директора. Дана сума штрафу виписана, як недоплата за оренду землі. І це тоді, коли підприємству дали завідомо завищену площу (а насправді на цій земельній ділянці знаходяться об’єкти ще двох юридичних осіб)

На всі звернення представників підприємства призначити судову чи будь-яку іншу експертизу – категорична відмова слідчого, адже йому дана вказівка не призначати, нехай, типу, вернуть борг.

09.2013 слідчий Шкварок в оточенні близько 20 працівників податкової приходить на обшук на підприємство за погодженням  того ж таки Хамули П.І.

20 чоловік проводять обшук в кабінеті 15 м.кв. в директора, який, до речі, вже пенсійного віку зі статусом учасника бойових дій.

З його слів - це вперше в житті він такий захід по замовленню Надала бачив. З того часу по лікарнях та інших медичних закладах чоловік провів більше двох місяців, адже має хворе серце. Обшуки тривали зранку і кінця робочого дня, аж поки директора не забрала швидка допомога з розладами здоров’я.

Коли директора забрала швидка, почалося взагалі якесь беззаконня - слідчий Шкварок  порадившись з Хамулою П.І., вирішив вскрити сусідній офіс, до якого підприємство, на яке «наїхали» податківці, немає жодного відношення. Тобто між немає ніякого звязку. Але не не хвилювало податкову. І найцікавіше, після цього пропали печатки з цього офісу, яке немає жодного стосунку з тим підприємством,  по якому відкрито кримінальне провадження (але це тема окремої публікації, де ми розкажем для чого Надалу були потрібні саме  ці печатки). Хотілось би зазначати, що вилучені документи не повернуті по сьогоднішній день, а акт вилучення (ЧИ ВИКРАДЕННЯ) з переліком речей (копію) підприємство не отримало. Представникам підприємства пропонувались різні послуги щодо закриття даного провадження (але про це пізніше, щоб не втомлювати читача)

Отакий в нас всемогутній мер Надал. І всі ці описані події дуже вже нагадують чітко сплановану рейдерську атаку..

«Тернопільський тиждень»

 

Коментарі  

 
+6 #7 Василь Семий 14.03.2014 11:13
Тепер ніхто не здивується, коли Фаріон стане героєм росії, а путін надалу дасть орден за заслугі пєрєд отечеством. Заслужили.
Цитувати
 
 
+3 #6 Василина 14.03.2014 09:38
Віка підмахнути? Не смішіть "моі кеди" .Всьо вона добре перечитує шо підписує. . І грає там не останню роль. А підмахувати вона може тільки самі знаєте кому. В неі то непогано получається
Цитувати
 
 
-4 #5 Степан Б. 14.03.2014 07:35
описана звичайна господарська ситуація, з якою податківці мають справи щодня, коли перевіряють нечесних підприємців. Нічого дивного.
Цитувати
 
 
-5 #4 Валентин М. 13.03.2014 21:07
Щось там не дуже бачу підпис Надала. А Віка могла підмахнути не дивлячись, або їй підсунули. Чергова провокація, нема чого сказати....
Цитувати
 
 
+6 #3 Руслан Иванов 13.03.2014 15:29
Совсем уже ох..ели пид...расы.
Цитувати
 
 
+7 #2 обєктивно 13.03.2014 15:26
якщо хоч би кілька потужних бізнесменів обєдналися, а вони обєднануются, бо мер багатьом дорогу перейшов, то надалу недовго залишиться посміхатися в кріслі голови :lol:
Цитувати
 
 
+7 #1 Русік 13.03.2014 15:19
маски-шоу - це в стилі надала, на жаль, будучи заступником начподатковї, він такі концерти влаштовував тим бізнесменам, яких "доїв", регулярно
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.