Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Директора, який руйнував відому оздоровницю, нарешті усунули. 

Здавалось би, в сучасній Україні вітчизняні можновладці й скоробогатьки вже вкрали й привласнили все. Проте, виявляється, «резерви» ще є. Приміром, те нерухоме майно, яке без перебільшення належить народу. Маються на  увазі чисельні профспілкові оздоровниці, які будувались за радянських часів коштом трудових колективів колись потужних підприємств, більшість з яких або розвалились, або знаходяться нині в жалюгідному стані.

У 1980 році в лісопарковій зоні в мальовничому закутку Борщова був зведений дитячий оздоровчий заклад “Лісова пісня”. В таборі тоді розташувалиодин чотирьохповерховий і три двоповерхові спальні корпуси. Діти розміщувалися в  кімнатах по 4-7 чоловік. Харчування в закладібуло передбаченеп’ятиразове.До послуг підлітків збудували стадіон, футбольне поле, волейбольні та баскетбольні площадки, тенісні столи, клуб на 300 місць.На жаль, сьогодні «оздоровлення» нашої юні в цьому таборі, хоч воно й фінансується державою, можна назвати таким лише в лапках. Ось враження після відпочинку тут одного з підлітків: «Декілька днів назад повернувся з «Лісової пісні». Зараз там Шеремета В.В. – директор. В перший день приїхали, дивимось – жах! Умови –страшні. Їжа холодна. Я знав, що таке буде, але поїхав заради компанії...»

А занепад табору, мабуть, почався21 жовтня 2004 р., коли Віталія Володимировича Шеремету призначили на посаду директора Міжгосподарського пансіонату з лікування «Лісова пісня». Згодом наказами  голови ООМЗ «Тернопільсільгоспздравниця», до складу якого входить борщівська дитяча оздоровниця, в 2009 та 2010 роках його два рази звільняли з посади за порушення згідно КЗпП, але спірними рішеннями судів знову поновляли на посаді. На думку  керівництва згаданого об’єднання, за роки «менеджменту» пана Шеремети пансіонат зазнав чималої руйнації, заслабла матеріально-технічна база, вкрай погіршився імідж цього оздоровчого закладу.

До того ж через господарську захланність директора пансіонату Віталія Шеремети у юридичної особи - Міжгосподарський пансіонат з лікування «Лісова пісня» -  сьогодні наявний повний безлад в установчих документах. Адже оздоровиця так і не була внесена в Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а через БТІ  так і не оформили право власності на нерухоме майно за пансіонатом. Тому й з’явились обгрунтовані підозри про зацікавленість директора щодо привласнення  об’єктів нерухомості «Лісової пісні».

Хоч на табір постійно виділяються чималі державні кошти на здешевлення путівок, але в зв’язку з тим, що пансіонату немає в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, це по суті є незаконним. Оскільки згідно законодавства України юридична особа рахується дійсною з дня моменту внесення її в Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. До того ж Віталій  Володимирович постійно ігнорував власну участь у загальних зборах уповноважених представників - учасників ООМЗ «Тернопільсільгоспздравниця». Не робив борщівський спритник і відрахувань на  об’єднання,  а також не надавав звітності по фінансовій та господарській діяльності  пансіонату з лікування «Лісова пісня».

Проте, як з’ясували юристи, Шеремета водночас приймав участь у рейдерських схемах по захопленню майна ООМЗ «Тернопільсільгоспздравниця». Адже надавав доручення сумнівним особам, які ніби то від Міжгосподарського пансіонату з лікування «Лісова пісня» подавали й подають сумнівні позови до судів, тим самим блокуюючи законну діяльність об’єднання.  

Зрештою терпець колег директора «Лісової пісні» урвався.  Назасіданні Ради Обласного об'єднання міжгосподарських здравниць "Тернопільсільгоспздравниця", яке відбулося 5 серпня, було одноголосно прийнято рішення: «Надати згоду на звільнення Директора Міжгосподарського пансіонату з лікування "Лісова пісня" Шеремети Віталія Володимировича в зв'язку із втратою довіри  за п.2 ст. 41 КЗпП України з 5 серпня 2011року». Натомість на тому ж засіданні новимдиректором Міжгосподарського пансіонату з лікування "Лісова пісня" призначили Дмитра Суворова, досвідченого менеджера-правника, котрий, як видається, сповнений рішучості відродити колишню привабливість «Лісової пісні» й для дітей, і для дорослих. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.