Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Всі ми пам'ятаємо, який катастрофічний стан мали дороги Тернополя весною 2013 року. Міський голова Сергій Надал і його прибічники все спихали на погоду, але автомобілістів це не задовольняло. Дійшло навіть до декількох публічних акцій.

Одна з них була найбільш видовищною: в Тернополі активісти Дорожнього контролю влаштували символічний "похорон" колеса, яке "загинуло" мученицькою смертю на дорогах міста.
Тоді в плани активістів втрутився сам міський голова, який з властивою йому податковою хитрістю переконав, що відповідальними за стан доріг в місті є чомусь облжержадміністрація та облавтодор.
Таким чином Сергій Віталійович легенько "перевів стрілки" і уник того негативу, на який справедливо заслужив, адже відомо, що 90% доріг в Тернополі є власністю громади і контроль та нагляд за ними повинні здійснювати комунальні служби міста.
Тільки зараз ми виявили справжню ціну, на яку спокусилися активісти "Дорожнього контролю" та заради чого вони пішли на поводу в пана Надала. На найближчій сесії вони отримають в безоплатне (!) користування приміщення в школі №29.

Відповідний проект рішення вже підготовлений начальником управління освіти Ольгою Похиляк.
Приміщення не мале - 113 м.кв., а термін безкоштовного користування - майже 3 роки.
От тільки з тексту самого рішення не зрозуміло, чому керівництво 29 школи (нагадаємо, що дочка Сергія Надала вчилася в цій школі) повинно укладати з "Дорожнім контролем" договір ПОЗИЧКИ.

Також вже зовсім незрозуміло, чого такі привілеї отримує обласна організація, адже вона могла з таким самим успіхом звернутися і до голови обласної ради В.Хомінця чи голови ОДА О.Сиротюка. Всі вони разом з С.Надалом належать до однієї партії - ВО "Свобода".
А те, що тепер на території навчального закладу, де вчаться виключно неповнолітні, роз'їжджатимуть автомобілі, ні начальника управління, ні самого мера не хвилює. Адже пані Похиляк слухняно виконує вказівки свого боса, а тому вже все одно - дочка школу закінчила.
"Проект № 27 Вносить О.П.Похиляк
Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення Тернопільській обласній громадській організації «Дорожній контроль – Тернопіль»
Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення голови Тернопільської обласної громадської організації «Дорожній контроль – Тернопіль» та рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Надати в безоплатне користування нежитлове приміщення за адресою м.Тернопіль, бульвар Д.Вишневецького, 10 загальною площею 113,0кв.м Тернопільській обласній громадській організації «Дорожній контроль – Тернопіль» терміном на тридцять п’ять місяців.
2. Тернопільській спеціалізованій  школі І-ІІІ ст. № 29 з поглибленим вивченням іноземних мов  Тернопільської міської ради Тернопільської області укласти договір позички у встановлений законодавством термін.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури.
Міський голова  С.В.Надал"

"Тернопільський тиждень"

 

Коментарі  

 
-1 #7 ПРАВДА 16.03.2015 19:58
Тернопільський тиждень, то кому попало те приміщення в оренду: за адресою м.Тернопіль, бульвар Д.Вишневецького, 10 загальною площею 113,0кв.м ????
ЧОМУ мовчите?
Цитувати
 
 
-1 #6 ДОРОЖНІЙ КОНТРОЛЬ 22.10.2014 08:54
Цитую МИРОТВОРЕЦЬ96:
P.S.Шановні журналісти.Не плюйте в спину,будьте професійніші.

Це не журналісти, дорогий МИРОТВОРЕЦЬ, а якесь ....залізло в документи міської ради, і вичитало та роздуло те, що не виносилось на сесію. Так "переживала" міська рада, щоб Дорожній контроль не був очорнений , щоб не був "надалівським"..., що АЖ НЕ ВИСТАВИЛА ЦЕ ПИТАННЯ НА СЕСІЮ, ХОЧА ПРОЕКТ БУВ ПІДГОТОВЛЕНИЙі питання було вирішено на постійній комісії!
Цитувати
 
 
-1 #5 Справедливість 21.04.2014 21:34
ЦІКАВО, ХТО АВТОР СТАТТІ?
Цитувати
 
 
+3 #4 МИРОТВОРЕЦЬ96 18.03.2014 10:37
Перед тим як писати такі ДУРНИЦІ краще б розібралися в ситуації, і не вводили людей в оману.Даним приміщенням під офіс (не конкретно в ЗОШ № 29) ми оббиваємо пороги більше 3х років!!! Наша організація керується лишень ЗАКОНОМ, і лишень згідно ЗАКОНУ ми намагаємось отримати приміщення.ТОГО "ДК-Тернопіль" і надалі виконує свої статутні повноваження.
P.S.Шановні журналісти.Не плюйте в спину,будьте професійніші.
Цитувати
 
 
0 #3 mobikkom 16.03.2014 16:06
Привіт Усім!Стаття перекручена це 100 відстотків.Але е одне но!Тернопільськ а обласна громадська організація "Дорожній Контроль Тернопіль",можливо і мають якісь справи з мером Надалом,на те вони і громадська організація.Прошу не забувати в Тернополі на даний час існує Тернопільська Обласна правова газета "Дорожній контроль Тернопіль",ака до вищевикладених фактів в статті відношення не має.
Цитувати
 
 
0 #2 обєктивно 15.03.2014 07:52
якісь зомбовані всі тим надалом..ю чесне слово.ю як тільки десь про нього негативно щось напишуть - зразу брехня, а про які акції в Тернополі від ДК ви чули за останніх місяців 8? отак то
Цитувати
 
 
0 #1 вафанкуло 15.03.2014 07:40
Ну що за брехня! :-x "ДК" якраз і викриває темні сторони всіх, в т.ч. п.Надала! :o А про приміщення вже йдеться більше ТРЬОХ років! :-*
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.