Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Схема, яку з перших днів свого керування запровадив в Тернополі колишній податківець а нині тимчасово мер міста Сергій Надал, працює в нього безвідмовно.

Комунальні підприємства без конкурсу та безкоштовно збагачуються землею, гроші в бюджет не поступають, правоохоронці мовчать, а інвестор забудовуючи ці ділянки з мовчазної згоди директорів КП, ділиться з тим, з ким треба.
Але не дарма кажуть: податківців колишніх не буває. Так і в нашому випадку. Сергію Віталійовичу все мало, і він вирішив, що такі комунальні підприємства, як "Екоресурси" та "Тернопільбудінвестзамовник" мають бути ще й звільнені від сплати податку на землю. В міський бюджет знову не потрапить ні копійки.
Відповідний проект рішення вже роздано депутатам, які мають слухняно за нього проголосувати. Звісно, більшістю голосів, де основу становлять побратими пана Надала - свободівці.
А йдеться не мало не багато – а майже про 10 гектарів землі. А потім ті ж депутати нарікатимуть на відсутність коштів на ремонт доріг, шкіл, садочків, ліфтів, під'їздів...

Проект № 6  Вносить В.О.Остапчук
Про звільнення КП Тернопільської міської ради «Екоресурси» та КП фірми «Тернопільбудінвестзамовник» від земельного податку
Розглянувши звернення комунального підприємства Тернопільської міської ради „Екоресурси”, комунального підприємства фірми „Тернопільбудінвестзамовник”, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.284 Податкового кодексу України, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Звільнити на 100 відсотків від земельного податку з 01.04.2014р. по 30.06.2014р. комунальне підприєство Тернопільської міської ради „Екоресурси”(ід.код 36829977) за земельну ділянку площею 3,43 га  за адресою вул. Об”їзна, 4А .
2.Звільнити  на 100 відсотків від земельного податку з 01.04.2014р. по 30.09.2014р. комунальне підприємство фірму „Тернопільбудінвестзамовник”(ід.код 14055223) за земельну ділянку площею  5,7575 га  за адресою вул. Текстильна.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.
Міський голова С.В.Надал

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+1 #1 обєктивно 16.03.2014 17:36
тут меру треба тільки аплодувати (бажано коли він буде десь за решіткою) він придумав геніальну аферу з тим тернопільбудінв естзамовником :roll:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.