Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями на сайті «Тернопільський тиждень» під заголовком «Тернопільські податківці проводять заходи виключно в межах правового поля» Тернопільською об’єднаною ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області в особі її інформаційно-комунікаційного відділу поширено так зване «спростування» опублікованої в цьому ж виданні в інформації (в статті Тернопільські податківці допомагають меру Надалу приборкувати непокірних бізнесменів) щодо діяльності цієї, ще не ліквідованої структури, з приводу її неправомірних дій для  забезпечення волевиявлення керівництва місцевої влади в Тернополі.

При цьому в статті викладено окремі обставини, які визначають стосунки платника податків зі службою фіскального контролю та наведено норми законодавства, що стосуються певних аспектів регулювання даного типу суспільних відносин.

Однак, поряд з цим «фахівці територіальних органів ГУ Міндоходів у Тернопільській області» (як вони себе іменували) чомусь сором’язливо промовчали про те, що за ст.ст. 54 та 56 Податкового кодексу України, спірна сума 717 450,24 грн не є узгодженою сумою грошового зобов’язання (при чому самі податківці  заявили у відповіді зовсім іншу суму (див.документ), позаяк її оскаржено в судовому порядку, через що податківці не лише не мали права відкривати кримінальное провадження з цього приводу, але навіть, до завершення процедури судового розгляду і набуття чинності судовим рішенням, вимагати її сплати.

Жодної альтернативи на цей рахунок чинним законодавством не передбачено.

І на завершення цього «спростування» інформаційно-комунікаційним відділом Тернопільської об’єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області, з дотриманням класичних традицій попередньої влади недавніх часів задекларовано, що «кримінальне провадження з обвинувальним актом направлене у прокуратуру Тернопільської області для подальшого спрямування в суд», нібито таке «направлення» скасовує вимоги закону та дає підстави для ствердження факту кримінального правопорушення і визнання особи винуватою.

Такі дії «правоохоронців» є виразною ілюстрацією сумнозвісної фіскальної політики, спрямованої на неухильне «вибивання» грошових коштів з різних суб’єктів господарювання та з населення, абсолютно не зважаючи на недостатність, чи навіть повну відсутність передбачених для цього правових підстав.

Однак, останні події новітньої історії вселяють надію, що сумнозвісні методи діяльності податкової служби вже втрачають свій фатальний характер, а також породжують сподівання на об’єктивний та неупереджений судовий розгляд справи і на виправдувальний вердикт.

Примітка ТТ. Оскільки в статті Тернопільські податківці допомагають меру Надалу приборкувати непокірних бізнесменів ми вже писали про вседозволеність слідчого Шкварко Т.Р. на пару з працівником прокуратури Хамулою П.І. щодо виконання замовлень Надала, то наведемо ще факти. Про які повідомили представники колективу фірми, на яку «наїхали».

У вересні 2013 року проводячи слідчі дії (чи правильніше це назвати «маски-шоу») на підприємстів «Агрокомбінат-Тернопіль», чомусь податківці «випадково» виламали двері в сусідньому офісі і звідти зникли печатки зовсім іншої фірми - «Торговий дім «Тернопіль», яке юридично немає жодного відношення до кримінального провадження стосовно "Агрокомбінат-Тернопіль».

Але як зясувалося пізніше, це не було випадковістю.

Адже у серпні 2013 року мер Тернополя Надал з побратимами за участі судді Дуда О., який, стверджують наші джерела, діяв за вказівкою голови суду Магдича, фактично дуже нечистим шляхом «продали» магазин «Світоч» за адресою булвар Шевченка, 23, який до цього орендувала саме фірма «Торговий дім «Тернопіль», печатки якої зникли через податківців.

І після цього зазначене підприємство не могло належним чином звернутися навіть до суду за захистом своїх прав. Адже печаток нема.

Ось таку схему придумав екс-податківець Надал.

При цьому, нагадаємо, колишні орендарі магазину «Світоч» втратили товару та обладнання, яке опломбували «бойовики» охоронної фірми «Максима», яку курує заступник Надала Камінський, майже на 3 мільйони гривень (до речі, на четверговій прес-конференції мера Тернополя, Надал спробував прояснити ситуацію з продажем цього магазину, але наговорив такого, що це тема нашої окремої публікації – прим.ТТ)

І найцікавіше – апеляційний суд всі рішення суддів Дуда і Магдича скасував. То хто тепер з «бригади» Надала має повернути вартість викрадених товаро-матеріальних цінностей?

І взагалі - чи не час вже підняти питання ревізії всіх відчужених і забраних за допомогою хитрих схем приміщень та майна, земельних ділянок, за часи каденцій «демократів» Надала і його попередника Заставного?

«Тернопільский тиждень»

              

Коментарі  

 
+3 #2 Ярослав1971 21.03.2014 14:49
Де ж люстрація???гнати їх в шию!!!!а Надала ще і посадити!!!під маскою виступає за майдан!в шию його!
Цитувати
 
 
+4 #1 обєктивно 20.03.2014 16:27
самі ж завжди пишите - податківців, як і мєнтів, колишніми не бувають
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.