Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно на електронні адреси окремих незалежних Інтернет ЗМІ надійшла копія звернення, яке підписали лідери тернопільських громадських об'€™єднань ще у 2004 році. Хтось не звернув увагу на листи, хтось не надав їм значення, а хтось не зрозумів про кого йде мова.

А от ТТ вирішив проаналізувати ці списки, і, оскільки, ми завжди знаємо трохи більше за інших, розповісти про це нашим читачам.
Адже вони обєдналися, щоб допомогти Януковичу стати Президентом. Нагадаємо, що тоді кандидатом від опозиції був обраний Віктор Ющенко, який і переміг в результаті так званої «помаранчевоїї» революції та третього туру виборів.
Тоді люди масово піднялися проти тих фальсифікацій, до яких вдалася команда тодішнього Прем€™єра Яноковича і проти тих суспільних відносин, які вибудовував Янукович. Чим це закінчилося для нього, ми знаємо з подій цьогорічної революції.
Але тоді у 2004 році окремі тернополяни активно агітували за кандидата Януковича. Їхній «подвиг» ще не забутий...
Примітно, що окремі прізвища зараз ототожнюються з теперішньою свободівською владою.
Якщо такі особи, як Зозуля, Безкоровайний, Голубєв, Домбровський в списку підписантів нікого не дивують, оскільки ці люди свого часу були членами Народно-демократичної ліги молоді (молодіжне крило партії НДП Валерія Пустовойтенка, яка була орієнтована на тодішнього Президента Кучму), то такі персони, як Бабійчук, Заверуха, Паньків, Бицюра, Голда потребують окремих коментарів.
Андрій Голда €- нині шоу-мен, який політику проміняв на весілля, де, напевно, заробляє більше, ніж підтримуючи Януковича. Свого часу він навіть співпрацював з паном Василем Чубаком (співвласник ТРЦ "Подоляни"). А той деякий час очолював на Тернопіллі партію неодноразового політичного перебіжчика Анатолія Кінаха та був, як кандидатом на посаду міського голови, так і кандидатом у нардеп舓 обидва рази залишився ні з чим.
Іван Бабійчук -“ сьогодні він працює в управлінні суспільно-політичних питань та інформаційної діяльності під керівництвом вірного хоптянового прислужника Юрія Лубковича (цей «герой революції» вже ставам об€™єктом нашої публікації -
в статті Віддані кадри Хоптяна вже перефарбувалися і шукають підходи до нового господаря ТОДА). Щоправда, варта зазначити, на відміну від поки що свого шефа Лубковича, Іван ніколи не вирізнявся особливою любовю підлабузництвом до регіоналів та до до Хоптяна зокрема, а просто добросовісно виконував свою роботу в ОДА.
Володимир Заверуха - він так любив Януковича, що підписався аж два рази. Зараз він один з чільних шоу-менів під крилом свободівця, міського голови Тернополя Надала. Саме Заверуха очолює комунальну установу Центр дозвілля та молодіжних ініціатив імені О.Довженка. Саме Заверуха організував у 2011 році в перший день Великого посту шоу красунь, на якому «відірвався по-повній» християнин Надал.
Віктор Паньків - тут все просто: депутат міської ради від ВО «Свобода», голова бюджетної комісії. Напевне підтримкою Януковича він заслужив собі місце в партійному списку на місцевих виборах у 2010 році, хоча багато порядних свободівців були кинуті на мажоритарні округи.
Леонід Бицюра - член ВО «Свобода», депутат Тернопільської обласної ради, екс-заступник міського голови Надала, а нині заступник голови ОДА Олега Сиротюка. Як то кажуть, без слів...
Сьогодні особливо голосно звідусіль чути слово «люстрація». Цікаво, з кого треба починати?..

«Тернопільський тиждень»

молодь, списки, янукович, партія регіонів, фото, тернопільський тиждень

молодь, списки, янукович, партія регіонів, фото, тернопільський тиждень

молодь, списки, янукович, партія регіонів, фото, тернопільський тиждень

молодь, списки, янукович, партія регіонів, фото, тернопільський тиждень

молодь, списки, янукович, партія регіонів, фото, тернопільський тиждень

 

 

Коментарі  

 
+1 #3 Пономар 26.03.2014 19:35
Бицюра завжди виходив слизьким то в Януковича, то в Ромця Заставного а тепер в Олежика. Ганьба політичним проституткам
Цитувати
 
 
+3 #2 Орист 25.03.2014 19:43
Знаючи деяких люденй, про яких Ви говорите у своїй статті, можу з впевненістю сказати, що вони поміняли тільки "шкуру", а душа у них залишилася продажною!!!!
Цитувати
 
 
+3 #1 мені от цкаво 24.03.2014 22:53
а що тут дивного?????? продажні вміють поводитися як політичні кур..и. ТТ дякую за нагадування цих прізвиш, уважуха:)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.