Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Росію можуть виключити з Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи

Про це повідомляє тернополянин Степан Барна з Страсбургу (Франція).  Він там перебуває у складі української делегації як заступник члена Комітету з питань управління Конгресу Ради Європи.

“Разом з членом делегації і товаришем Олексієм Гончаренком, доречі, який підтримала грузинська делегація на чолі із мером Тбілісі Гігі Угулавою, зареєстрували проект рішення про виключення Російської Федерації з Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи”, – розповідає тернополянин.

Коментарі  

 
+3 #1 ганна придушана 25.03.2014 09:06
та рос11 наплювати на вс1ляк1 конгреси та ще 1нш1 дурниц1. там люди живуть соб1 для свого задоволення, звичайно, хто хоче працювати, а не пити гор1лку, кожен обирае для себе що хоче, а не як у нас, що скаже начальство, типа похилячки, надала, мар11 чашки. або ще якихось придурк1в наглих. так що не треба молоти лишнього. вони не живуть на 100 долар1в як ми. 1 це треба зрозум1ти 1 прийняти. а що вони тут нам морочать голови нац1ональностями, мовою, вишиванками - це для того, щоб ми не мали коли придивитися, як вони рокрадають все, що т1льки можна, в1д грошей державних, буд1вель, земл1. а нам кинуть проблему то про мову, то як1сь перегляди в1ково1 1стор11, н1бито в1д того щось тепер зм1ниться, а ми, як стадо кидаемося те все сприймати, зам1сть того, щоб в1дкинути в1д себе т1 посторонн1 н1кому не потр1бн1 питання, а зайнятися серйозно 1 все-таки спитати у них - де все, щ0 колись належало народу?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.