Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На нещодавній так званій інтерактивній прес-конференції мер Тернополя Надал вирішив раптом розповісти про оборудку навколо магазину «Світоч» на бульварі Шевченка, про що ТТ писав неодноразово. Ми про це мера не питали. Не знаємо, може і справді хтось з колег задав таке питання. Хоча й сумніваємося. Але факт – Надал вирішив прояснити цю оборудку. Щоправда, її він називає продажем. Послухати його слова можна ТУТ з 27 хвилини.

ТТ ж попросив прокоментувати сказане мером юристів колишнього орендаря приміщення, в якому функціонував магазин «Світоч».

Якщо йти по порядку озвученого мером, то чомусь не було ним сказано, що в порушення норм закону дане приміщення не було включене в перелік об’єктів, які підлягали приватизації на 2013 рік (це мала б затвердити сесія міськради ще у 2012 році). Жодного слова не було сказано Надалом про те, що продавати можна вільне, без обмежень приміщення. Про це Надал не розповів.

Як промовчав і про інше порушення - термін підготовки об’єкту приватизації до продажу не повинен перевищувати 2-ох місяців з дня прийняття рішення про включення його у відповідний перелік об’єктів, що підлягають приватизації. Тобто з моменту оголошення про намір продани майно з аукціону до моменту проведення самого аукціону мало пройти не більше двох місяців. А вданому випадку оголшення було опубліковане в газеті "Тернопіль вечірній" в лютому 2013 року, а аукціон відбувся в серпні 2013 року. Тобто пройшло пів року.

Забув сказати Надал і про листа, яким він обдурив Тернопілький міськрайонний суд  (в частині посилання на рішення Господарського суду, яке нібито вступило в силу, до того ж там фігурувала площа 531, 2 кв.м., а Надал розповідав журналістам, як на аукціоні продали приміщення площею 518, 3 кв.м) свідомо написавши неправду (див.додаток 1). Показово, що в цьому розібрався суд вищої інстанції та анулював всі «писанини» знайомих Надала тернопільських суддів Дуди, який, схоже на те, навіть не розумів, що робив.

Незрозуміло також, як покупець зареєстрував заяву на приватизацію, адже кінцевий термін прийому заяв на участь в аукціоні був 9 серпня 2013 року, а тільки (навіть якщо брати до уваги скасовані згодом рішення судді Дуда) суд зняв заборону на проведення аукціону 14 серпня (див.додаток 2)

Не озвучив Надал і той дивний факт, що купила приміщення фірма «Ресурс-Лімітед» (точніше, фірму він назвав), але не розповів, що її директором є той самий Пилипчук Ю.Р., який є співзасновником ну дуже близької до мера скандальновідомої фірми «Максима».

Замовчав Надал перед журналістами і той факт, що «Ресурс-Лімітед» зареєстрована тільки за кілька днів до аукціону – 7 серпня 2013 року.  Що вже говорить про її підставність.

Тобто, 7 серпня реєструється підприємство-покупець, а 15 серпня вже встигає зробити авансову проплату в розмірі 189 444 тисячі гривень, зібрати весь пакет документів (а він чималий) і зареєструватись на аукціон. При тому що реєстрація учасників аукціону розпочалося в 9 годині 15 серпня, а сам аукціон відбувся вже через годину. І як це так можна примудритися, що до 9 ранку проплатити аванс через банк і ще й представити копію платежу комісії?

Жодним словом мер не згадав, чому по інвентарній справі рахується приміщення площею 531, 2 кв.м. і плюс одне площею 40 кв.м., яке не включене в інвентарну справу, а все разом чомусь виходить, і це озвучив Надал, 518, 3 кв.м. Це або щось з арифметикою не так в нього, або робота в податковій структурі дала якісь відхилення.

Дивні також запевняння Надала про якісь борги колишнього орендаря, коли він же знає, що вони перераховувалися однобоко по якихось незрозумілих договорах, які зараз визнається судами незаконними. Тож про міфічні борги ПП «Торговий Дім «Тернопіль» і говорити не доводиться.

Не згадує мер і про не виконані міськрадою рішення суду (які були винесені ще в 2011 році) в частині заключення договору зі згаданим підприємством на новий термін оренди (а це до кінця 2014 року). А це вже пряме не виконання судового рішення.

Не згадав мер і про ремонт, який за згодою тієї ж мерії провів колишній орендар, а це близько одного мільйона гривень, які зараз ПП «Торговий Дім «Тернопіль» стягує з міськради через суд.

Побоявся Надал сказати перед журналістами і про вимагання «винагороди», за якою від його імені приходив довірений пан Г., а сума була озвучена вдвічі більша за аукціонну вартість приміщення, і в чому представник ПП «Торговий Дім «Тернопіль» «гінцю» Надала відмовив (про це ще буде написано).

Не пояснив мер і те, хто ж буде відшкодовувати колишньому орендарю товаро-матеріальні цінності, згідно заключення аудитора, на суму майже 3 мільйони гривень, які фактично були вкрадені, оскільки бійці «Максими» опломбували магазин «Світоч» і нікого туди не пускають і досі.

Змовчав Надал і про три відкриті кримінальні провадження по цих випадках, які згоріли в міліції під час подій 19 лютого цього року.

Тож виходить, що за ремонт колишньому орендарю з бюджету міста мерія має повернути майже мільйон гривень, за викрадені товаро-матеріальні цінності ще три мільйони.

А тепер вдумайтеся в те, що наробив мер  з підлеглими – Надал говорив про якісь борги ПП «Торговий Дім «Тернопіль» на пів мільйона, а тепер сама міськрада має сплати цій же фірмі майже чотири мільйони, коли від так званої «приватизації» приміщення магазину «Світоч» поступило всього близько 1, 9 мільйона гривень.

Оце так господарює в Тернополі Сергій Надал. От і задумайтеся.

Тепер стає зрозуміло, чому так поводилися прибічники колишнього режиму януковича (а працюють вони і при новій владі) слідчий податкової Шкварок та його куратор в прокуратурі Хамула (ТТ писав про це в статтях Як в Тернополі спільно тиснуть на бізнесменів податківці і міський голова Надал і Тернопільські податківці допомагають меру Надалу приборкувати непокірних бізнесменів),  вчиняючи різні дії аж до безпідставного вилучення печаток і документації по ПП «Торговий Дім «Тернопіль» у вересні 2013 року, хоча по цьому підприємству не було відкрито жодного кримінального провадження.

Напрошується висновок – все це робилося на замовлення  Надала, щоб унеможливити вчасно захистити колишньому орендарю свої права в судових інстанціях по викрадених приміщенню та майна все тим же Надалом через підставне підприємство «Ресурс-Лімітед» в особі згаданого вже Пилипчука.

P.S. Після публікацій на цю тему статей в інтернет-виданні «Тернопільський тиждень» на адресу представників ПП «Торговий Дім «Тернопіль» почали надходити погрози про можливість продовження слідчих дій та відкриття нових кримінальних проваджень зі сторони все тих же слідчого з податкової Шкварок та прокурора Хамули. А тому представники підприємства направлятимуть в Генпрокуратуру та Державну податкову службу всі матеріали до відома вищого керівництва та прийняття рішень…

"Тернопільський тиждень"

додаток 1

alt

alt

додаток 2

 

alt

 

 

Коментарі  

 
+4 #2 Степанов 27.03.2014 14:36
а ось я справді щось не розумію - як це можливо - і лист з міськради датований а значить надісланий, бо це вихідні дані зазначені, 14 числом, і ухвала суду одразу в той же день?????? це якась змова прямо, мер що справді купив судів в Тернополі
Цитувати
 
 
+4 #1 обєктивно 27.03.2014 14:07
спиніть вже якось того надала :sad:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.