Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вже понад 3 роки містом керує колишній податківець Сергій Надал (представник ВО "Свобода"). За цей час з його однопартійцями траплялися гучні скандали, які кидали тінь на всю партію Тягнибока.
Чого вартував, наприклад, скандал з перевізниками, коли "за бортом" опинився рідний брат депутата-свободівця, і Надал нічого не зробив, щоб допомогти депутату. Тоді скандал дійшов до О.Тягнибока і тільки так вдалося втихомирити опального обранця, який досі вважає, що Надал його "кинув".
Інший скандал стосувався директора комунального підприємства "Об'єднання парків культури та відпочинку". На цій посаді працював теж депутат-свободівець, якого спіймали на хабарі. Тоді також Надал мало чим поміг. Більше того, одразу заявив, що депутат вже звільнений з посади, мовляв, решта - то його проблеми.
Не отримав допомоги і депутат-свободівець, якого податкова поліція оголосила в розшук. Незважаючи на те, що Надал сам колись був податківцем, активних дій з боку міського голови, щоб допомогти однопартійцю не було.
От і зараз Сергій Віталійович вчинив в кращих традиціях людини, яка звикла підставляти своїх.
Не встиг згаснути скандал довкола депутата-свободівця, який підробив протокол і вкрав приміщення комунальної власності, як С.Надал вже відмежувався від нього і "накапав" в прокуратуру (
http://www.rada.te.ua/novyny/21883.html).
Хоча ми впевнені, що без відома того ж мера, така оборудка би ніколи не відбулася.
Більше того. Віталій Дробатюк (саме він за версією ЗМІ підробив протокол) є тим підприємцем, який раніше орендував комунальне приміщення колишнього магазину "Янтар" (про це
ТТ писав ще 2 роки у статті Лист, який отримали редакції тернопільських сайтів, опублікують не всі…).

Скандал з конкурсом на його оренду (з майбутнім викупом) ще довго пам'ятатиме жорстоко побитий ще один депутат-свободівець (Олег Напора, батько двох дітей, ледве вижив, а злочин цей так і не був розкритий - прим.ТТ)
Наші джерела з найближчого оточення мера стверджують, що приміщення комунальної власності, по якому був підроблений протокол, було вкрадено з відома Надала. Приміщення громади стало платою підприємцю-депутату за те, що він не подавався на конкурс на оренду магазину "Янтар".
А оскільки історія з "Янтарем" завершилася, то тепер можна "злити" і Дробатюка.

А чим він кращий від інших "кинутих" свободівців?

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.