Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Оригінальний спосіб заробити грошей придумали у міській раді. Колишній податківець, а нині тимчасово мер міста Сергій Надал вирішив зробити вхід в парки міста платним!
Відповідний проект рішення мають розглянути найближчим часом на засіданні виконавчого комітету.
Всі зібрані гроші підуть на відновлення паркової інфраструктури, закупівлю нових дерев та атракціонів.
Згідно з запропонованим проектом рішення, вхід в парк вартуватиме 1 грн, 50 коп. та буде співвідноситися з вартістю проїзду в тролейбусі.
"Ми знаємо, що тролейбус вважають екологічно чистим громадським транспортом і тому прохід в екологічно чистому парку ми прирівняли до однієї поїздки в тролейбусі - так отримали вартість в 1 грн.50 коп.", - пояснюють в міській раді.
Зазначимо, що частина тернополян матимуть пільги і не платитимуть вказану суму.
Так, молоді мами, що гуляють парком, платитимуть символічних 50 коп. Велосипедисти - лише 1 грн., а пенсіонери взагалі будуть звільнені від оплати, за винятком тих, які через парк проходять в справах, а не просто гуляють.
Власники собак платитимуть подвійну суму - за себе і собаку, а якщо в Тернопіль приїдуть організовані групи іноземних туристів, то плата становитиме 15 гривень з групи, незалежно від її величини.
Однак, не платити за вхід в парк зможуть також і ті, хто начепить на себе рекламні щити. В такому випадку плату вноситиме фірма, що рекламується. Розмір щитів а також список фірм, що висловлять бажання рекламуватися таким оригінальним способом буде затверджено в додатку до рішення.
За словами очільника міста, вони планують поповнити бюджет парків за рахунок платного входу на суму приблизно в 100 тис. грн. ще цього року.

 

Ця стаття опублікована 1 квітня. Висновки робіть самі, шановні читачі...

Коментарі  

 
+1 #5 lyudem 07.05.2014 10:24
Це-нахабство.
Цитувати
 
 
+1 #4 тернополянин 03.04.2014 15:08
нагадує януковича,ще огорожу постав навколо парків і беркут ..вибрали недоумка
Цитувати
 
 
+3 #3 Олег 01.04.2014 12:32
:cry: А в кого грошей нема і хто з роботи ветрається на дружбу із Збруча мені тепер як по обїзній йти?
Цитувати
 
 
+2 #2 ха 01.04.2014 12:25
оце порвало "Однак, не платити за вхід в парк зможуть також і ті, хто начепить на себе рекламні щити. В такому випадку плату вноситиме фірма, що рекламується. Розмір щитів а також список фірм, що висловлять бажання рекламуватися таким оригінальним способом буде затверджено в додатку до рішення" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Цитувати
 
 
+2 #1 обєктивно 01.04.2014 12:17
вкотре за сьогодні повторюся - от ви прикалуєтеся, а свобододівці ж такі бздурі, що й справді можуть так зробити :D :lol: :-) ;-) 8)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.