Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Усі, мабуть, чекали від Майдану, насамперед, значних змін у нашому житті і, звичайно, аж ніяк не в гіршу сторону. Основним стимулом для людей розпочати Революцію була втома від брехні влади, тотальної корупції, беззаконня…, тобто, вибачте за русизм, «беспределу». Жоден із СПРАВЖНІХ ПАТРІОТІВ «Майдану», стоячи на барикадах, не зміг тоді собі уявити, що він ризикує життям та здоров’ям для того, щоб привести до влади інших казнокрадів і корупціонерів. Корито, не зважаючи ні на що, продовжує вабити до себе, вибачте, хряків, яких ну ніяк не можливо від нього відігнати.

Адже, здійснивши не надто глибокий аналіз середовища сильних світу цього, хоча б на обласному рівні, можна зробити лише один висновок: керівництво Тернопільщини з певною періодичністю або випливає на гребінь хвилі, або зовсім неглибоко занурюється – все-рівно плаває, як самі знаєте що…

Багатьох на даний час турбує ситуація із післяреволюційною люстрацією, звільненнями та призначеннями чиновників. Хотілось би, щоб ці зміни були прозорими, чесними і т.д. Але, чомусь, знову чергове АЛЕ…

На даний час у Міністерстві освіти і науки України розглядається питання щодо звільнення із займаної посади «профірташівського» Івана Запорожана. Можливо й правильно, він хоч і професіонал, проте пролобійований колись на посаду міліардером, якого сьогодні підозрюють в числених економічних злочинах.

Проте, з іншого боку, коли чуєш імена ймовірних кандидатів на пост головного освітянина області, направду стає моторошно. Взяти хоча б Марію Бабюк, яка на даний час є директором Галицького коледжу ім. В.Чорновола, свободівкою, і вважає себе активною учасницею Майдану (за рахунок порушеної кримінальної справи черезблокування роботи облдержадміністрації) і т.д.

З іншого ж боку, а ТТ нагадає, якщо хто забув, як зовсім нещодавно керівник Галицького інституту, та ж сама Бабюк, мала кримінальний привід, пов’язаний із введенням в оману кількох сотень абітурієнтів і студентів, які, мріючи про вищу освіту, вступили у цей інститут, що дивним магічним способом перетворився в коледж. При цьому, дітей «обдерли як липку», оскільки Марія Петрівна звідусіль позапроваджувала платні послуги, а надалі їм довелося ще й доучуватись в інших ВНЗ. Основним ж є те, що і керівництво, і викладачі отримували зарплату, зауважте, з державного бюджету, по вищій тарифікації ніж передбачено для коледжу. Можна, звичайно, продовжувати, але все уже давно озвучено в пресі…

У якості ще одної кандидатки, нібито, розглядається інша одіозна особистість Тернопілля Ольга Навроцька, помічник народного депутата Верховної Ради України Олексія Кайди, свободівка і за сумісництвом дружина іншого свободівця - Романа Навроцького, які "засвітилися" у скандалах з коштами Майдану.

Не забарились і з кандидатурою, нині, головної освітянки м. Тернополя – Ольгою Похиляк. Проте, ця нашоукраїнка, на особистості якої також ніде клейма поставити, через постійні побори та знущання над освітянами, а також зовсім нібито «абсолютно нелобійованого» нею сина-годувальника місцевих шкіл і дитсадків, за сприяння головного тернопільського будівельника Василя Лила, а від цього й інших можновладців, напевне, на посаді директора Департаменту освіти і науки ОДА може не зупинитись. Хоч, страшно навіть уявити, яку лепту вона та й згадані вище кандидатки можуть внести у «покращення» обласної освіти.

Отже, шановні панове «люстратори»! «Небесна сотня» не для того стала «Небесною», щоб в країні продовжувалось свавілля бандитської влади. І в даному контексті, слово «бандитської» абсолютно не асоціюється з партійною приналежністю тієї чи іншої особи, а більше стосується тих колокоритників, які намагаються на майданівській машині під’їхати до зупинки Влада.

Тарас Мельник

Коментарі  

 
+1 #7 Бабуся Олена 25.01.2015 19:54
пані Похиляк вже "напрацювала" на терені освітянськоі ниви в м.Турнопіль,як мінімум, на "засдужений відпочинок". Розвела хабарництво в дошкільних установах міста, покриваючи нечистих на руку,завідуючих .Щоб влаштувати дитину в дитсадок,вимага ють 4000 гривнів в доларовому еквіваленті.
Цитувати
 
 
+2 #6 справедливий 04.04.2014 14:04
Подружжя Навроцьких ніяких коштів не крало, а навпаки працювали на майдан і в Тернополі, і в Києві, і у Підволочиську.Вони просто сміливі і це дуууже не подобалось регіоналам,які затіяли цей брудний піар. Якщо б були махінації з їх сторони то за це мав би відповісти Шимків,бо саме він відповідає за майданівську казну.
Цитувати
 
 
+2 #5 небайдужий 03.04.2014 09:54
Три напівграції... А за ідею, а не за високе крісло, на майдані вже стояти не модно? Проте таких кандидаток повно в кожному районі. Як шавки гавкають, принижують людей, возомнили себе месіями чи суддями. Хто дав право? Сиділо одне з другим, як г... в траві і виплило. Якби ж тільки виплило, а то ще й смердить. І то певно надовго. Будьмо уважні!!!
Цитувати
 
 
+5 #4 оленочка 03.04.2014 00:38
Про репутації цих жіночок всі знають, всюди це описують, а скажіть мені будь-ласка, чого ніхто не крикнув їм того в лице, коли вони світилися і виступали на Майдані???? Всі стояли, і мовчки і слухали, таких як бабючка, похилячка, і та навроцька з папірця щось читала. Хіба тоді не знали, що це аферисти?? От тому і маємо те що маємо...
Цитувати
 
 
+4 #3 Samsung s 3 02.04.2014 21:15
Ну Пані Бабюк здавна славиться своїм напів аферистичним складом характеру.Я думаю на такі посаді воно пригодиться.
Цитувати
 
 
+4 #2 ганна придушана 02.04.2014 12:23
а от коли починався цей майдан, н1хто не задумувався за як1 кошти в1н 1снуе? ну, наприклад, годувати людей, транспортувати 1х у ки1в, одягати? не могли прост1 люди на свою зарплату отримувати таку к1льк1сть людей на протягом такого великого в1др1зку часу. тому зразу було видно що його хтось п1дтримуе у кого е на те кошти. 1 з цього приводу можна висловити давне присл1вля: хто платить, той 1 замовляе музику. тому н1який майдан н1чого н1коли не доб"еться. треба д1яти не майданом, а по закону 1 обирати людей для ц1е1 боротьби, котр1 мають сов1сть 1 дуже високо осв1дчен1 1 квал1ф1кован1. а то геро1 майдану сашко б1лий 1 тому под1бн1 по своему розум1нню проблеми дуже далеко заведуть кра1ну.
Цитувати
 
 
+5 #1 обєктивно 02.04.2014 11:30
я б і примінимо до цих п... сказав - Такі не тонуть при жодній владі
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.